Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VampirSehri

Alıntı yapılan: glas95 - 18 Şubat 2017, 20:17:49
Amacımın reklam olmadığını sizde iyi biliyorsunuz.
Sistemi ölçtüm biçtim TL getirisi iyi ondan yana bir sıkıntım yok ama gerek depo yükselt fiyatı gerekse kan satışının düşüklüğü canımı sıkıyor. Gelişim gerçekten zor. 20 TL yatırırsam 1 ay sonra aldığım vampirler + 1. ve 2. vampirle birlikte 4 bin gümüş gibi bir miktar elde edebiliyorum. Gelişim çok zor.
Ben yinede yatırım yapıcam sistem özgün ve yeni olduğu için. Siz bu dediklerimi eleştiri olarak algılayın altında başka bişey aramayın ve ortak bi noktada yükseltmeye çalışın en azından şu anki üretimi %15 civarında arttırmak bence sizin içinde bizim içinde uygun.

iyi yada kötü her türlü eleştiriye açığız tabiki. Söylediğiniz gibi başlangıçda biraz zorluyor olabilir size hakveririm. Ancak siz bunu iyi niyetinizle söylüyorsunuz ancak piyasada okadar çok hile yapmak isteyen oyuncu var ki?

Bizim amacımız sistemin uzun süre sağlıklı bir şekilde devam etmesi. Ancak başlangıçta emek verilmeden kazanılan bir sistem yaparsak bu hileye çok müsait olur. İlerleyen zamanlarda getireceğimiz sistemler ile çok daha fazlasını kazanacaksınız buna emin olun. Amacımız üye sayımız yeterli bir seviyeye ulaştığında oyunda bir devir-daim sistemi yaratmak. Bu şekilde uzun yıllar hizmet verirken oyuncularımızıda mutlu etmiş olacağız

commandant

Sürekli online olanlar icin sistem iyi ama. Depo yükseltme icin gümüş cok fazla bencede

glas95

Alıntı yapılan: VampirSehri - 18 Şubat 2017, 20:23:10
iyi yada kötü her türlü eleştiriye açığız tabiki. Söylediğiniz gibi başlangıçda biraz zorluyor olabilir size hakveririm. Ancak siz bunu iyi niyetinizle söylüyorsunuz ancak piyasada okadar çok hile yapmak isteyen oyuncu var ki?

Bizim amacımız sistemin uzun süre sağlıklı bir şekilde devam etmesi. Ancak başlangıçta emek verilmeden kazanılan bir sistem yaparsak bu hileye çok müsait olur. İlerleyen zamanlarda getireceğimiz sistemler ile çok daha fazlasını kazanacaksınız buna emin olun. Amacımız üye sayımız yeterli bir seviyeye ulaştığında oyunda bir devir-daim sistemi yaratmak. Bu şekilde uzun yıllar hizmet verirken oyuncularımızıda mutlu etmiş olacağız

20 TL attım ama 10-15 dk uğraşmak zorunda kaldım epin sitesi yüzünden haberiniz olsun :)

VampirSehri

Neden okadar uğraştınız. Sorununuzu pm atarsanız hemen çözmeye çalışalım

glas95

Alıntı yapılan: VampirSehri - 18 Şubat 2017, 20:43:32
Neden okadar uğraştınız. Sorununuzu pm atarsanız hemen çözmeye çalışalım

yo buradan yazayım.  sitenin ödeme seçenekleri duzenlenmeli cok karışık  çünkü sorun bu.  canli destekten yardim alarak yaptım

CrueLEnd

volkan132

Kaç kan torbası 1 gümüş ediyor ? Kaç kan torbası 1 kuruş ediyor ? Ve gümüş TL ye çevriliyor mu?

glas95

Alıntı yapılan: volkan132 - 18 Şubat 2017, 21:21:51
Kaç kan torbası 1 gümüş ediyor ? Kaç kan torbası 1 kuruş ediyor ? Ve gümüş TL ye çevriliyor mu?

218 KT = 1 gümüş  (çok çok ufak bi küsüratı var)
163.200 KT = 1 TL ediyor.
Gümüş TL'ye çevrilmiyor.

glas95

Biraz hesap yaptım 1250 TL yatırınca (gelişim sürecinde gümüşleri tekrar kullanmadan 24 saat sürekli kan satarak.) AYLIK 529 TL alıyorsunuz. Bu rakam ne kadar artar ne kadar azalır bilmiyorum ama kötü bir rakam değil.

VampirSehri

Alıntı yapılan: CrueLEnd - 18 Şubat 2017, 21:01:52
Parayı nerede kullanıyorsunuz

Yeni bir site olduğumuz için şuan bekletiyoruz. Kararımızı daha sonra vereceğiz.

Alıntı yapılan: glas95 - 18 Şubat 2017, 21:35:45
Biraz hesap yaptım 1250 TL yatırınca (gelişim sürecinde gümüşleri tekrar kullanmadan 24 saat sürekli kan satarak.) AYLIK 529 TL alıyorsunuz. Bu rakam ne kadar artar ne kadar azalır bilmiyorum ama kötü bir rakam değil.

Dediğiniz gibi kazanılan gümüşleri kullanılmaz ise bu geçerli. Gümüşleri yeni vampirler almak için kullanırsanız kısa bir zamanda amorti edecektir.