Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brknesn

Alıntı yapılan: frkn1483 - 31 Mart 2017, 18:43:44
Yatırım yapıcak arkadaşlarımın düşünceleri arasında ( elbette bende düşünüyorum)  alınan parayı hangi tarz işlerde değerlendirdiğinizi sorabilirmiyiz?

Bunu belirttiler zaten birkac kere. Bitcoin, bitcoin madenciligi, yatirimlarla daha onceden de yillardir ugrasiyoruz onlara yatirim yapiyoruz dediler

gaddar

Böyle işler sabır gerektirir :) Sakin olmak lazım :)

gaddar

Başım ağrıdı okuyayım derken yazıları. Depo işi anladığım kadarıyla sıkıntı. Ben dracula alsam 10 dk da bir siteye kim girecek dostum. Depoyu da arttıralım tmm da o da çok istiyor anladığım kadarıyla. Birde sitende Litespeed mevcut mu ya da server mi kullanıyorsun @VampirSehri . Ayrıca Antalyada mısınız ? Çok soru soruyorum çünkü alırsam direk Dracula alırım :m .

drlokman

Yüksek yatırım yaptım depo son seviye 80.000 miş haberim yoktu..Premium üyelikler ne zaman gelecek acaba :S

VampirSehri

Alıntı yapılan: gaddar - 05 Nisan 2017, 16:24:51
Başım ağrıdı okuyayım derken yazıları. Depo işi anladığım kadarıyla sıkıntı. Ben dracula alsam 10 dk da bir siteye kim girecek dostum. Depoyu da arttıralım tmm da o da çok istiyor anladığım kadarıyla. Birde sitende Litespeed mevcut mu ya da server mi kullanıyorsun @VampirSehri . Ayrıca Antalyada mısınız ? Çok soru soruyorum çünkü alırsam direk Dracula alırım :m .

Vampirsehri dedicated sunucu üzerinde litespeed ile çalışır ve cloudflare arkasındadır. Depoda değişiklik düşünmüyoruz malesef oyunumuzun uzun süreli olabilmesinin tek dayanağı depodur. Ancak ileride depo ile ilgili bazı yükseltmeler yapabiliriz.

Alıntı yapılan: drlokman - 05 Nisan 2017, 16:39:01
Yüksek yatırım yaptım depo son seviye 80.000 miş haberim yoktu..Premium üyelikler ne zaman gelecek acaba :S

Premium üyelikler ile ilgili güncellemeler ileriki zamanlarda paylaşılacak

drlokman

Teşekkürler cevabınız için heyecanla bekliyoruz.Oyunumuz birkaç ay içinde piyasada şok etkisi yaratarak zirveye oturacak diye düşünüyorum ilginiz alakanız ile.İyi çalışmalar

gaddar

Sunucu gideriniz bile en az 250 TL yani, hadi hayırlısı. Bu arada adsense güvenmemenizi itina ile tavsiye ederim :)

VampirSehri

Alıntı yapılan: drlokman - 05 Nisan 2017, 19:21:57
Teşekkürler cevabınız için heyecanla bekliyoruz.Oyunumuz birkaç ay içinde piyasada şok etkisi yaratarak zirveye oturacak diye düşünüyorum ilginiz alakanız ile.İyi çalışmalar

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Daha yapacağımız çok fazla şey var. Umarım herkes beğenir :)

Alıntı yapılan: gaddar - 05 Nisan 2017, 19:45:58
Sunucu gideriniz bile en az 250 TL yani, hadi hayırlısı. Bu arada adsense güvenmemenizi itina ile tavsiye ederim :)

Hayır aslında çok daha fazla :)

gaddar

Tabi bilemicem günlük hiti ama ort. 20-30k ya kadar vds litespeedle işinizi görür c panel şartıyla. masrafınız 150 TL felan olur. Sadece öneriyorum işinize karışmak istemem. Ama adsense konusunda canınız yanacaktır demedi demeyin. Özelden telefon aktarın size yardımcı olayım.

Piranha

Alıntı yapılan: VampirSehri - 05 Nisan 2017, 19:47:29
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Daha yapacağımız çok fazla şey var. Umarım herkes beğenir :)

Hayır aslında çok daha fazla :)

Rica etsem ozelmesaj kutunuzu temizlermisiniz. Mesaj atamiyorum.