Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Piranha

Sisteme 25tl ile giris yaptim , su an hersey guzel gidiyor. Admin cok yardimsever ve tum sorulara samimiyet ile cevap veriyor. Tekrar katilmayi dusunen arkadaslara tavsiye ediyorum.

-Ingilizce dil secenegi entegre etmeniz mumkunmu ? Bu konuda calismalariniz varmi. Tabi bunu yapabilirseniz uluslararasi bir yatirim cuzdani da eklemeyi dusunuyormusunuz. Ornegin bitcoin veya payeer gibi.

-Bir diger sorum ise, bir kac referans arkadasim yatirim yapmadan da para cekebiliyormuyuz diye sordular. Bende evet dedim. Bu konuda tekrar bir aciklama yaparsaniz memnun olurum.

VampirSehri

Alıntı yapılan: Piranha - 09 Nisan 2017, 01:46:35
Sisteme 25tl ile giris yaptim , su an hersey guzel gidiyor. Admin cok yardimsever ve tum sorulara samimiyet ile cevap veriyor. Tekrar katilmayi dusunen arkadaslara tavsiye ediyorum.

-Ingilizce dil secenegi entegre etmeniz mumkunmu ? Bu konuda calismalariniz varmi. Tabi bunu yapabilirseniz uluslararasi bir yatirim cuzdani da eklemeyi dusunuyormusunuz. Ornegin bitcoin veya payeer gibi.

-Bir diger sorum ise, bir kac referans arkadasim yatirim yapmadan da para cekebiliyormuyuz diye sordular. Bende evet dedim. Bu konuda tekrar bir aciklama yaparsaniz memnun olurum.

Güzel yorumunuz için teşekkürler.  İngilizce dil desteği ve payeer ödeme seçeneği düşünüyoruz ancak bu yakın zamanda olmayacak çünkü öncelikle önümüzdeki güncellemeleri bitirmeliyiz ve biraz daha büyümeliyiz :)

gaddar

Dostum bana kazandığın parayı btc nin dışında farklı nerede değerlendirdiğini söyle direk 1000 TL ile giriş yaparım. Şu an senin kazanç kapını göremiyorum.

VampirSehri

Alıntı yapılan: gaddar - 10 Nisan 2017, 14:00:18
Dostum bana kazandığın parayı btc nin dışında farklı nerede değerlendirdiğini söyle direk 1000 TL ile giriş yaparım. Şu an senin kazanç kapını göremiyorum.

Bitcoin madenciliği gayet yeterli geliyor şuan başka nerede değenlendirmemize gerek yok :)

gaddar

İşte önemli olan da şuan kısmı ya... 1000 TL cebinden de verirsin gerekirse ama yatırımın artınca 1 ay sonra ekstra yerler gerek.Ayrıca ekstra yer için istersen pm atabilirsin demiştim sanırım görmedin. PTC sistemi gibi banner yerleri mevcut oralardan reklam almanı tavsiye ederim.

VampirSehri

Alıntı yapılan: gaddar - 10 Nisan 2017, 15:27:53
İşte önemli olan da şuan kısmı ya... 1000 TL cebinden de verirsin gerekirse ama yatırımın artınca 1 ay sonra ekstra yerler gerek.Ayrıca ekstra yer için istersen pm atabilirsin demiştim sanırım görmedin. PTC sistemi gibi banner yerleri mevcut oralardan reklam almanı tavsiye ederim.

PTC sistemi gibi bugün var yarın yok sistemlere gelen yatırımları oraya yatırmak bize mantıklı gelmiyor. Bitcoin madenciliğinde yıllardır faaliyet gösteriyoruz ve yatırımları oldukça kar ettiriyoruz. Çok sıkıntı olmuyor

gaddar

Yok yanlış anlaşılmışım ya da anlamışsın. Banner reklamı al diyorum PTC sitelerinin de kullandığı yerler var hitin iyiyse misal 20 k gibi aylık 1200 TL kazandırır. O adsense seni yarıda bırakacak dostum benden demesi.

VampirSehri

Alıntı yapılan: gaddar - 10 Nisan 2017, 16:11:11
Yok yanlış anlaşılmışım ya da anlamışsın. Banner reklamı al diyorum PTC sitelerinin de kullandığı yerler var hitin iyiyse misal 20 k gibi aylık 1200 TL kazandırır. O adsense seni yarıda bırakacak dostum benden demesi.

20k hitimiz yok şuan daha azı var ancak adsense'den aylık 1200TL rahat kazanabiliyoruz sorun olmuyor. Adsense'den daha fazla verebilecek bir reklam şirketide görmedim. Varsa öneriniz değenlendirelim

gaddar

Ben yourclix te aynı hatayı yaptım bir kullanıcı olarak uyarırım başta yanlış anlaşılmasın. Sistemin içerikle alakalı bi site olmadığı için adsense sıkıntı yaratır. Açık konuşursam hesabını banlar net bi şekilde. Alexan iyi, araştır bitcoin banner sitelerini onlardan reklam al. Zaten reklam vermediyseniz hit sadece üyedir. Şu an ben sana sadece 350 hit sağlıyorum sistemimden :) Şu an kaldırdım fakat. Nedeni ne mi ? Seni ve yatırım yapan arkadaşları düşündüğümden. Neden mi düşünüyorum ? Çünkü Hit gönderebilen sitelerden ya da kredi kazanıp kendi sitenizi tanıttığınız yerlerden gönderdiğiniz hitlerle gelen kullanıcıları adsense anlıyor ve hesabınızı banlıyor. 2-3 gün önce yine bu konu altında mesajımda belirttim, dedim ki yardımcı olayım tel no nu gönder adsense yi bırak dedim. Öyle sıradan bir kullanıcı modulüne alınıp admin öyle herkesle telde konuşmaz havası hissettim. Çünkü bütün yazılanları okuyup o yazının kaçmasını garipsedim. Şu an faal kalırsın kazanıyorum sanarsınız fakat ay başı gelir para kesinleştiği gibi adsense hesabın kapatılır. 1 kere geçti diyelim 2.ye banlanacaksın. Google u kandırmak zordur :)
Özel msj atmadan ben sana burdan banner reklam yerlerini vereyim.

https://mellowads.com/

https://coinad.com/   

Dediklerime alınma. Sistemin devamı için eğer reklamdan gelen gelirlerde senin için önemliyse söylediklerimi uygulaman şart. He yok 1200 TL nedir moruk diyorsan salla yazıyı okuma bile , tabi buraya kadar mümkünse  :m

VampirSehri