Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

prayer

Yönetimin bir şeyler yapması gerek. Cevap da verilmiyor konu sahibinden. Scam mı değil mi? Şüphe duyuyoruz.

kazims

Alıntı yapılan: prayer - 22 Mayıs 2017, 20:12:26
Yönetimin bir şeyler yapması gerek. Cevap da verilmiyor konu sahibinden. Scam mı değil mi? Şüphe duyuyoruz.

konu sahibine soru sorduk ama gelip cevap vermedi.
sonra ödeme yapıyor dendi konu bu şekilde kaldı.

ödeme yapmıyorsa scama alalım

singulariy

Alıntı yapılan: kazims - 22 Mayıs 2017, 20:21:01
konu sahibine soru sorduk ama gelip cevap vermedi.
sonra ödeme yapıyor dendi konu bu şekilde kaldı.

ödeme yapmıyorsa scama alalım

bugün iade atacaklardı bende dahil kimse iade almamış forum iade nerde diyenle dolu sanki çok zor iade atmaları daha kaç gün beklicez merak konusu 12 gün geçti iadeler ortada yok bide tam dolandırıcı %20 lik kısmını gönderirken alacaklar roi süresi tam anlamıyla rezalet kazançlar 1/2 düştü satın alma ise 1/3 oranında düştü üstüne depo var yani ben günde 1 tl kazanırken şimdi 50 kuruş alıyorum 2 günde 1 adet vampir alırken 6 günde 1 vampir alacak durumdayım benim yatırdığım parayı çekmem ve para kazanmam için 2 yıl harcamam lazım yani bu sisteme kullanıcıya getirisi yok götürüsü var boşa zaman kaybı verilen paraya yazık oldu

Engin

Bence artık scam yemesi lazım hiç kimsele muhattap olamıyoruz aslında yazdıklarımızı görüyorlar ama boş konuşmuşuz diye ban atıyolar

glas95

95 TL yatırımım vardı ve tamamı çıktı.

prayer

Alıntı yapılan: Engin - 22 Mayıs 2017, 21:39:13
Bence artık scam yemesi lazım hiç kimsele muhattap olamıyoruz aslında yazdıklarımızı görüyorlar ama boş konuşmuşuz diye ban atıyolar

Bence de scam bölümüne alınmalı.  :y

singulariy

Alıntı yapılan: glas95 - 22 Mayıs 2017, 21:51:43

95 TL yatırımım vardı ve tamamı çıktı.

valla dostum sen gene iyisin sadece yatırımını çıkarmışsın henüz kazanç yok benim yatırdığımı çıkartmam çok uzun sürer üstüne iade attım 12 gündür cevap yok

SerdarTR

Dün çekim talebide bulundum yatırıldı. Ödemeler yapılıyor şu an için sorun görünmüyor. İadelerde zamanla yapılacaktır sanırım.

erden57

Ben de ödemelerimi almaya devam ediyorum. İadelerle ilgili sıkıntı var sanırım.
fcdventures.com
nedregpt.com

singulariy

Alıntı yapılan: erden57 - 23 Mayıs 2017, 09:59:17
Ben de ödemelerimi almaya devam ediyorum. İadelerle ilgili sıkıntı var sanırım.

valla dostum 11 inden beri iade bekliyorum böyle saçma sapan bi site olamaz ödeme hesaplıyoruz diyor çok merak ediyorum 13 gün boyunca neyi hesaplıyor ? 140 tane iade yapacak güya 22 sinde başlayacaktı hala yok heralde hesaplama yapan kişinin 4 işleme yakından uzaktan alakası yok