Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Haziran 2013, 04:13:00
Ben daha düşünürsem yakında forumu kapatalım gidelim derim :P :)) konu benide ilgilendirmiyor ilgilendiren arkadaşlar mesaj yazarsa aslında daha iyi olur neden çok site tanıtıyorlar mesela ? diğer arkadaşlarının onlar tanıtınca tanıtım yapamaycaklarını bilmiyorlar mı? her siteyi tıklayıp ödememi alıyorlar v.s. diye çok gider sorunun çözümünü sen, ben değil çok site tanıtan arkadaşlar vermeli aslında :) NEDEN ? ayda 1-2 değilde hafta da o kadar tanıtım yapıyorsunuz diye değil mi? hem sizin vaktinzie hem benim vaktime yazık değil mi :P

Konuyla ilgili bekeli'yle tamamen aynı düşünce içerisindeyim ve bu rahatsızlığımı dile getirmek için hakan'ın yazdığı mesaj gayet açık ve net. Sanki bir yarış var site tanıtımında, evet sadece ilk tanıtana izin veriyoruz ama bundaki amacımız aynı sitenin onlarca kez konusu açılmasını, forumda flood yapmayı engellemek düzen oluşturmak. Ayrıca ilk konuyu tanıtan arkadaşımıza da saygısızlığı engellemek.
Ama şimdi durum çok farklı boyuta geldi, bir site çıkıyor karşısına dizaynı göze hoş geliyorsa "hemen üye ol, UPG tablosunu kaydet, direk konuyu aç ki başkası tanıtmasın, refler bana gelsin". Bir yarış var sanki.. Hani site hakkında araştırma? O kadar çok PTC sitesi tanıtan arkadaşlar var ki hepsine nasıl tıklıyorsunuz hergün? Hadi onu geçtim, şimdi siteye yatırım yapmayacaksın, üyelik almayacak başka DR bulmaya çalışmayacaksın , peki standart olarak sana ref olsak bunun karşılığında ne kadar getirisi olacak ki sana? Üyelik yükselten bir arkadaşımıza çok daha fazla getirisi olacakken sen onu engellemiş olmuyor musun..?

Sonuç olarak etik düşünmek lazım biraz, bencillikten uzak, yarışa dökmeden işi...  Bu işin çözümü kuralla vs değil tamamen bilinçlenmeyle olur, bu işi yapan arkadaşlarımız biraz daha duyarlı olurlar bu konuda, durumun farkına varırlarsa ancak o zaman sorun çözülür diyorum.. Yoksa malesef her kuralın getirisi olduğu gibi götürüsü de olacaktır.

hakanatik01

Alıntı yapılan: abcb - 15 Haziran 2013, 04:20:28
Olmayacak böyle

Elisa Hoca neden benim de refim değil  (d) :D
demekki tüm iş gelip dolaşıyor elisa hocaya geliyor kimsenin refi değil mi? Arshi senin refinmi elisa hoca?
ondan sonra çocuklar ellerindeki siteleri bakıyorlar  refimiz yok ,diğer ellerinde peskuvetler diyorlar ki elisa hoca neden benim refim değil ?

haydar aklıma gelince böyle yazam dedim:P

"ben melamet hırkasınını kendim giydim elimle  haydar haydar  "

burak003

Hakanın önerisine katılmakla beraber şöylede yapılabilir.Madem özel mesaj sistemi 5 mesajla atılabiliniyor. Konu açma yetkisinede mesaj sınırı konulmalı mesela
10 mesaj yazan 2 ayda 1 konu açabilir. 10 mesajın altında kalanlar konu açamaz.
50 mesaj yazan aylık 1 konu açabilir
100 mesaj yazan aylık 2 konu açma yetkisine sahip olabilir. 100 - 200 - 500 diye gider...

bekeli

Eski - yeni üye ayrımı yapılmasın bence..
Neyse söylenecek fazla bir şey yok.
Artık yapılacaksa bir yenilik site yönetimin alacağı karardır.
Durumdan rahatsız olan sayısı az zaten.
Değişiklik yapılmayadabilir.

hakanatik01

Dediğinde olabilirmi bilmiyorum ama Arshiden beter hayırlı olsuncular çıkabilir :P bu durumdada herşeye birşey yazarlar istemeselerde sonuç kuru kalabalık olabilir :)

sicher

Konu bayagı farklı yerlere gidilmiş benim tavsiyem şu hani demişsiniz ya ödeme almayanlar konu açmasın önerisi şöyle birşey yapabiliriz konu açan arkadaşımıza hemen ref oluruz ödeme limiti az ise zaten çabucak ödemesi gelir çekecek olur yaparlarsa bizde devam edriz isteyen refinden devam eder isteyen kendine bastan açar o kişiye kalmış birşey. Olmadı diyelimki o zamanda hemen konu scam vs vs der kapatılır .(Konuyu PTC olarak değerlendirdim)

hakanatik01

Konu aslında yanlış yerlerde değil fikir alışverişinde bulunuyor yada yazılanları yanlış yorumladın çünkü aslında tamda söylenmek istenen bu : amaç site tanıtalım hızlıca ödeme alalım olmamalı ben sen siteyi tanıttın diye senden üye olayım tamam ama yatırım yapamaycaksan diğer arkaşalr için kötü bir durum oluşur  , Misal sen site tanıttın hepimiz senin refin olduk sen üyelik almayacaksan sana yapacağım katkı 0,01 diyelim ama aynı sitede bekeli yada tosuncan en yatırımcı arkadaşlarımız değilmi ,onlardan  örnek versem üyelik aldıklarını düşün aynı site aynı şartlar senden değilde onlardan üye olsam 0,03 kazanıcaklar hem daha hızlı ödeme alıcaklae hmemde ref katkısı daha büyük olucak,Yoksa sorun ödeme alınıp alınmaması değil kimsede refin oldum ödeme alamadım demez sorun kazançları gereksiz yere düşürmeler olmasın sen site tanıttın diye diğer yatırım yapan arkadaşlar siteleri tanıtamayacaklar  yatırım düşünmeyeceğin siteyi tanıtma yada ayda 2-3 tane tanıt ki diğer yatımcılara site tanıtma fırsatı kalsın demek istenen ;)

ticari deyimle yatırımcıysan riske giriyorsan öncelik onlarda olsun ki anket yapılsa bende bu yönde oy kullanırım ;ama yok kamu çalışanı olucam ben memur maaşı yeter bana o zaman yetenle idare et site tanıtma [yada ayda 1-2 siteyle sınırlannırsın] kendin tıkla kendin kazan git başka forumlarda tanıtım yap,Açın yatırımcının önünü :P  :)

arshi

Aha konu şimdi farklı yerlere gitti :P :D

Yeri gelmişken; Hayırlı olsun :)

hakanatik01

aynı yerdeyiz ama işte senin düşünme gücünü elinden aldı uzaylılar :P çok zorlama mazallah yakarsın devreleri :P  :)) git sinema bölümüne hayde geliyom :P  topla havanla saldırıda bulunmuşlar  :P

Alıntı yapılan: Arshi - 14 Haziran 2013, 20:08:29
Konuyla uzaktan yakından alakam yok da en mantıklı fikir hakacu'dan geliyorsa durup bi düşünmeniz lazım arkadaşlar benden demesi.. :D
Evet düşünmeleri lazım sen düşünme kısmını onlara bırak :P :))

arshi

Soteye yattın bunu mu gözlüyordun ulen :D Bu kadar dokunacağını bileydim hepimize yeni ufuklar açan fikirlerini örselemezdim :P