Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Konuyla uzaktan yakından alakam yok da en mantıklı fikir hakacu'dan geliyorsa durup bi düşünmeniz lazım arkadaşlar benden demesi.. :D

ptconur

Alıntı yapılan: Arshi - 14 Haziran 2013, 20:08:29
Konuyla uzaktan yakından alakam yok da en mantıklı fikir hakacu'dan geliyorsa durup bi düşünmeniz lazım arkadaşlar benden demesi.. :D

hoşgeldin :)

fkork

katılmak  zorunda kaldım..:) diyelim ki  site tanıttı, ve site dandik çıktı.. tanıtan arkadaş konuyu silerse?

hakanatik01

Alıntı yapılan: fkork - 14 Haziran 2013, 20:17:01
katılmak  zorunda kaldım..:) diyelim ki  site tanıttı, ve site dandik çıktı.. tanıtan arkadaş konuyu silerse?
Konuyu silme yetkisi yok normal kullanıcının sadece içeriğini değiştirebilir :) [açtığın bir konu yada mesajı silmeyi deneyebilirsin ama yapamazsın :P sadece içerik değiştirme yetkimiz var] konu silme yetkisi modlarda ;) benimkide fikir zaten olur diye birşey yok beya modların işi çok ağırlaşabilir SMF panelinde bunun için bir yer yoksa sürekli kim kaç konu açtı takibi yapmaları gerekir....

Evet düşünmeleri lazım sen düşünme kısmını onlara bırak :P :))

Coulers79

@bekeli herkesin durumu sizin gibi değil o yüzden hüsrandır Clickfair. Bende 30$'a yakın yatırım yaptım 3$ çekmişim.
10 tık mecburiyeti var 9 reklam var, kazanç 0,009$. Kaybolan refler. Ancak Hakan'ın dediklerinin çoğuna katılıyorum.
Aşırıya kaçmadıktan sonra durum normal. Buradaki arkadaşlar PTC konusunda yeterince yönlendirme yapıyorlar zaten.

bekeli

Alıntı yapılan: Coulers79 - 14 Haziran 2013, 21:26:21
@bekeli herkesin durumu sizin gibi değil o yüzden hüsrandır Clickfair. Bende 30$'a yakın yatırım yaptım 3$ çekmişim.
10 tık mecburiyeti var 9 reklam var, kazanç 0,009$. Kaybolan refler. Ancak Hakan'ın dediklerinin çoğuna katılıyorum.
Aşırıya kaçmadıktan sonra durum normal. Buradaki arkadaşlar PTC konusunda yeterince yönlendirme yapıyorlar zaten.

Eğer üyelik yükseltti iseniz sadece kendi tıkınızla bile yatırım çıkıyor.
Ama eğer üyelik yükseltmeden ref kiraladınız veya satın aldınız ise bir şey diyemem..
Siteyi ben tanıtmıştım ve tanıtımda kesinlikle ref kiralama ya da satın almayı tavsiye etmedim..
Evet şu an standartlar için sitenin durumu kötü. İyi demiyorum. Ama bu sitenin güvenilir olmadığı anlamına gelmez.

Yanlış anlamayın. Konu amacından sapmasın. Ama site tanıtmışken tanıtan arkadaşlarımızın kazançlı olması içindir bu konunun açılma sebebi. Siz de demişsiniz senin durum farklı diye. Neden farklı çünkü aktif olan ve siteye ne olursa olsun ben bırakmadıkça bırakmayacak arkadaşlarımız var. Güzel olanı da bu. Ama hergün her yeni açılan site tanıtılırsa bu manzara her site için gerçekleşemez.

Yada boşverelim tüm bunları. Herkes halinden razı ise aynen devam etsin gitsin.
İnandıramadı isem tekrarlayayım bu durum benim problemim değil bence forumun problemi.
ClickFair'den bu yana yeni bir site tanıtmadım.. 28 Şubat'ta tanıtımını yapmışım.
O günden beri yeni site tanıtmamışım. Dolayısı ile bu konu yeni site açan arkadaşlarımızın beklentilerinin karşılanmadığı için açılmıştır.

Çözüm olarak da hala Hakan'ın çözümünden daha iyi bir çözüm önerilmedi.

abcb

Alıntı yapılan: bekeli - 14 Haziran 2013, 22:38:23
Çözüm olarak da hala Hakan'ın çözümünden daha iyi bir çözüm önerilmedi.

Bence Hakan gayet güzel düşünmüş ama, ayda bir değil
İki ya da üç olmalı
Sonuçta yeni site tanıtımı da forum hareketliliğini sağlayan faktörlerden birisi  :)

Coulers79

Bekeli ilk mesajında demişsinki: ''Bir siteye üye olmadan önce foruma bakıyorum. Başkasının refi olmuyorum. Güvendiğimiz sitelere üye olmalıyız.'' diye aynen ben de böyle yaptım. Forumda aktif olan arkadaşların üyesi oldum. Her açılan yeni sitenin tanıtımı konusunda ve genel olarak seninle aynı fikirdeyim. Gerçi task dışında PTC'yi bırakmaya çalışan biri olarak bu konu beni pek ilgilendirmiyor. Konun sapmasın ama Clickfair ve refleri konusunda Elisa hocada birşeyler söyler diyorum.

hakanatik01

Ben daha düşünürsem yakında forumu kapatalım gidelim derim :P :)) konu benide ilgilendirmiyor ilgilendiren arkadaşlar mesaj yazarsa aslında daha iyi olur neden çok site tanıtıyorlar mesela ? diğer arkadaşlarının onlar tanıtınca tanıtım yapamaycaklarını bilmiyorlar mı? her siteyi tıklayıp ödememi alıyorlar v.s. diye çok gider sorunun çözümünü sen, ben değil çok site tanıtan arkadaşlar vermeli aslında :) NEDEN ? ayda 1-2 değilde hafta da o kadar tanıtım yapıyorsunuz diye değil mi? hem sizin bvaktinzie hem benim vaktime yazık değil mi :P ben sadece fikrimi belirttim alınan hiçbir karar beni etkilemez forumu seviyoruz forumun selameti için fikrimi söyledim yoksa isteyen saatte 1 site tanıtsın isteyen ayda 1 site çok umrumda olmaz :) o yüzden PTC işleriyle uğraşan ve tabiki refe ihtiyacı olucak bu arkadaşlarımızın önerileri ciddiye alınmalı ve dinlenmeli onların konuya çözüm üretmesi gerekir.PTC ile ilgilenen arkadaşların tartışıp ortak bir karara varması daha uygun olur görevle ilgili sorun varsa ben onla ilgiliyim :P :) bekeliye hak verdiğim kısımlar çoğunlukta ya bir orta yol bulmalısınız genel olarak yada sen benim refim niye değilsin demeye  hakkınız olmaz ben derim çünkü elisa hoca benim refim deil :P :)

abcb