Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Neyse konuya dönelim dedğim gibi şimdi ben yatırım yapmıyorum site tanıtmayayım mı denilen bu  mu? :P, yada refim olanda üyelik yükseltecekse üye olsun yoksa hiç olmasın mı :P :))

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Haziran 2013, 19:23:38
refim olanda üyelik yükseltecekse üye olsun yoksa hiç olmasın mı :P :))
üyelik yükseltmedin diye ref olarak kabul etmeyen olursa bana gel, benim kapım her zaman açık..:D

Coulers79

Güvenilir gelmeyen dandik sitelerin konusu hiç açılmasın bile. PTC yüzünden hiç birşey yapmaya vakit kalmıyor. Doktor azalt dedi.  :))

ptconur

Alıntı yapılan: Coulers79 - 14 Haziran 2013, 19:33:03
Güvenilir gelmeyen dandik siteler konusu hiç açılmasın bile. PTC yüzünden hiç birşey yapmaya vakit kalmıyor. Doktor azalt dedi.  :g

yeni bir sitenin dandik olup olmayacağını anlayamayız ki

hanginiz (ben o zamanlar ara vermiştim ptc ye ) probux ilk açıldığında sağlam site olarak gördü

Coulers79

Probux'u sağlam gördüm uzun süre inceledim, Neo'ya benzettim. Ödeme yapıyor mu scam mı bunu incelemek mümkün.
Diğerlerine göre yüksek task ücretleriyle bir ara favorimiz olmuştu. Ancak üç kağıt yapıldı sanırım ücretler düştü.
Sonra millet Clickfair'e kefil oldu. Probux için yaptığımız incelemeyi yapmadık, ne oldu sonuç hüsran.

hakanatik01

Probux'ı Ptc-invegesiton hala sağlam olarak görmüyor hala dandik site orda ama neye göre kime göre dandik buda problem işte hepimizin kriterler farklı yada geçen ustamın biryerde gördüğü innocurrent için ödeme yapmıyor denmesi ama daha 1-2 gün önce bekelinin ödeme alması ve ayuwagenin güzel gitmesi devam ediyorken ,ki dandik olabilir ama kısa sürede iyi kazanç sağlayıp batacaksa bunlarda tanıtılmasın diye birşey olamaz ki değil mi ? çoğu siteye yatırım yapılıyor kara geçiliyor ,geçilmiyor sonra batıyor misal ptcbox :) dandikdedöktör az çok belli buxhostların uzun süre gitemyeceğini çoğumuz biliyoruz son zamanlarda ptcevulationda çok olmaya başladı ozaman neye göre dandik diyecez :)  gene benim dediğim güzel :P nasıl mesaj sınırı varsa konu açma sınırı gelsin "ptc > yeni siteler" alanına aylık 1 konu güzeldir böylece kim giderde dandik güvenmeyeceği bir sitenin tanıtımını yapıp 1 site tanıtma hakkını yer

ikose

Bencede fazla konu açılmıyor, ama diyelim ki bir yatırım yapmak istiyorsunuz zaten birçok sitede
refli linkini ekleyen arkadaş aktif değil ise zaten talep üzerine linkleri değiştiriyoruz , bu durumda
bu forumun artısı bence..
Hatta kısa bir süre önce Ayuwage için link bulamamamıştık taa, Elisa Hocanın
KaraMurat benimmm diyesim geldi dediğini hatırlıyorum..
Bir küçük hatırlatmada daha bulunayım , imzamızda 3-4 link paylaşabiliyoruz...

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Haziran 2013, 19:49:08
gene benim dediğim güzel :P nasıl mesaj sınırı varsa konu açma sınırı gelsin "ptc > yeni siteler" alanına aylık 1 konu güzeldir böylece kim giderde dandik güvenmeyeceği bir sitenin tanıtımını yapıp 1 site tanıtma hakkını yer

probux u örnek olarak vermiştim. :)

site tanıtımı yapmak forumun aktifliğini korumak anlamında iyidir bence

bu fikre paralel olarak şöyle de düşünülebilir.
biri siteyi tanıttı ama ondan sonra konuya bile uğramadı ve hatta site scam oldu. o siteyi tanıtan arkadaşa ceza verilir ve bir müddet site tanıtımına izin verilemez. tabi bunlar hep teknik işler anıl ve elisa hocam ne der bunlara bilemem

bekeli

Alıntı yapılan: Coulers79 - 14 Haziran 2013, 19:45:49
Sonra millet Clickfair'e kefil oldu. Probux için yaptığımız incelemeyi yapmadık, ne oldu sonuç hüsran.

Sonuç niye hüsran. Probux için yaptığınız incelemeyi yapmadığımızı nerden biliyorsunuz..
30 dolar yatırım yaptım ve 49.22 dolara çekmişim toplamda. Bunun neresi hüsran.
Belki kazanç düşük ama en azından güvenilir bir site.. Ha scam olmaz mı elbette olabilir ama kimse hüsran diyemez.

Bence bu şekilde örnekler vererek değilde çözüm önerilerinde bulunsanız daha iyi olur.

Açıkçası şu ana kadar en mantıklı fikir Hakan'dan geldi.
Ama daha mantıklısı da gelebilir.