►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

@halibo nickli arkadaşımıza TOPLAM 1.07$(0.92$ REFBACK ÖDEMESİ OLARAK + 0.15$ SCAM BONUSU(Buxfire-Cleanbux-Honeybtc siteleri için) ödenmiştir ($$) Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim :)

halibo

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 08 Aralık 2017, 15:51:43
@halibo nickli arkadaşımıza TOPLAM 1.07$(0.92$ REFBACK ÖDEMESİ OLARAK + 0.15$ SCAM BONUSU(Buxfire-Cleanbux-Honeybtc siteleri için) ödenmiştir ($$) Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim :)

ödeme alınmıştır teşekkürler

Kamrey

Alıntı yapılan: halibo - 08 Aralık 2017, 16:36:30
ödeme alınmıştır teşekkürler

@halibo seyfi hocam ben senin bir konuna yazmıştım ama sizden cevap gelmediği için hareket edemedim . hangi konu olduğunu da hatırlamıyorum açıkcası ben bunadım galiba :S hiç bir şeyi hatırlayamıyorum artık :)

halibo

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 08 Aralık 2017, 16:38:13
@halibo seyfi hocam ben senin bir konuna yazmıştım ama sizden cevap gelmediği için hareket edemedim . hangi konu olduğunu da hatırlamıyorum açıkcası ben bunadım galiba :S hiç bir şeyi hatırlayamıyorum artık :)

familyclix ödeme almak  için %20 ofer şartı koymuştu onu sormuştunuz

malatyadetay

Buxfire-Cleanbux-Honeybtc siteleri scam mı olmuş durumda tam anlayamadım..
scam oldularsa boşuna zaman kaybetmeyelim..

cimbomlu88

Alıntı yapılan: METROPOL - 08 Aralık 2017, 18:48:06
Buxfire-Cleanbux-Honeybtc siteleri scam mı olmuş durumda tam anlayamadım..
scam oldularsa boşuna zaman kaybetmeyelim..
Buxfire kesin scam hocam. Cleanbux da %90 scam diyelim. Tıklama yapmanıza gerek yok ;)

Honeybtc scam değil ödeme yapıyor ama yatırım isteyen bir site hocam. Detayları ana konuda bulabilirsiniz ;)

cimbomlu88

Trustclix-Worthclix-Uniclique sitelerinde bugüne kadar yapılan tüm tıklarınız ödenmiştir ve excel tablosu güncellenmiştir, arkadaşlar. Bu siteler için Refback güncellemeleri ödeme aldıkça yapılacaktır. Bu sitelerde de ödemeler iyice yavaşladı. Birkaç ödeme daha alırız muhtemelen bu sitelerden, o yüzden tıklamalara devam edebiliriz ;) Tablomuzu inceleyebilir ve dilediğiniz zaman ödeme talep edebilirsiniz ;)

SON SCAM SİTELER= FARMBUX, TIGERBUX, FRIENDCLIX

SIKINTILI SİTELER= CLEANBUX, INNOVATIVEBUX, ULTIMATEBUX, ULTIMATEADZ, ULTIMATECLIX(Bu siteler birkaç gün daha izlendikten sonra duruma göre havuzdan çıkarılacaktır ;)

FARMBUX ÖDENEN SCAM BONUSLARI(0.15$'dan fazla kazandıranlara ödenmiştir)
[spoiler][/spoiler]

cimbomlu88

Ultimategrup siteleri, scam olmaları sebebiyle havuzdan çıkarılmıştır. Yaklaşık 15 gündür beklediğim ödeme henüz gelmedi >:(
SON SCAM SİTELER=(Ultimatebux(Scam bonusu ödendi), Ultimateadz(Scam bonusu ödendi), Ultimatelinx((Scam bonusu ödenmedi, çünkü hiç ödeme almadık.)

Ultimatebux-Ultimateadz siteleri için scam bonuslarınız excel tablosuna ödenmiştir. Scam bonusu alıp almadığınızı aşağıdaki linklerden ve excel tablomuzdan kontrol edebilirsiniz ;)
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

caldera

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 11 Aralık 2017, 17:56:10
Ultimategrup siteleri, scam olmaları sebebiyle havuzdan çıkarılmıştır. Yaklaşık 15 gündür beklediğim ödeme henüz gelmedi >:(
SON SCAM SİTELER=(Ultimatebux(Scam bonusu ödendi), Ultimateadz(Scam bonusu ödendi), Ultimatelinx((Scam bonusu ödenmedi, çünkü hiç ödeme almadık.)

Ultimatebux-Ultimateadz siteleri için scam bonuslarınız excel tablosuna ödenmiştir. Scam bonusu alıp almadığınızı aşağıdaki linklerden ve excel tablomuzdan kontrol edebilirsiniz ;)
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

Sağlam site kalmadı yahu
Index grubundada gemi su alıyor sanki  -:))