Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

kaç sensinde olursa olsun yahu ottamanla vikinglerin takıştığı görülmüşmüdür :P daha çok vikignlerin ingiltere ile münasaebetleri üzerine yada vikinglerin kabile yaşamından yerleşik hayata geçiş süreci ve Attila'nın avrupa'ya korku salmasına kadar vikignlerin ortada buraların agaları benim diye dolaştığı zamanlara denk geliyordur :) şimdilik sadece daha yeni yeni ingiltereye yanaşıyorlar Fi tarihi diyebilriiz aslında :)

Coulers79

Şimdi Vikingler kuzey batıysa Venedikliler güney doğu desek olur heralde. Bunlar hep bana birbirini andırıyor deniz itibariyle.

hakanatik01

vikingler danimarkalı, isveçli, finlandiyalılar,norveçliler falan derim ben karıştırmamak için hani soğuk v.s. bişi olmasa bizimkiler illaki oralarada giderlerdi ama :D

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Mayıs 2014, 02:06:17
Viking s2e10u'da izledim nolcak şimdi anlatayım mı ? :D

Adamın dibisin Floki :D

FilmsizKalma

Asla ihanet etmeyeceğini biliyordum zaten :P  beni şaşırtan siggy oldu :)

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Mayıs 2014, 14:00:27
Asla ihanet etmeyeceğini biliyordum zaten :P  beni şaşırtan siggy oldu :)
[spoiler]
Floki'ye son birkaç bölümdür ağza alınmayacak laflar söylemiştim ben :P
Siggy'ye daha ağırlarını :P
Çok safmışım :D
Çoğu dizide bir işaret olurdu ama bu dizide olmadı. Siggy'nin Rollo'ya bıraktığı baltayı başka şekilde yorumlamıştım ben. Floki'nin hem Torstein'a hem de Rollo'ya yedirdiği yiyeceğin aynı olmasından bir şeylerin olduğunu düşünmüştüm ama Rollo'ya zehirsiz olanından yedirmiştir diye geçiştirmiştim.
Elbette kimse Ragnar ve ailesinin öldürüleceğini düşünmemiştir ancak başka bir şekilde kurtulacağını bekliyordum. [/spoiler]

Şimdi bekleyin 2015'i :D

FilmsizKalma

Çok iyi değilmi ya yüz ifadesi felan  -:))

hakanatik01

Hannibal'ı her bölüm daha çok seviyorum çok kaliteli olmuş başlamak isteyen varsa bir deneyebilir ya çok sıkılır ya seversiniz :) 3.sezonu nasıl bekleyeceğiz bakalım son bir S2E13 kalmıştı onu izlemeye gittim iyi forumlar :)

Coulers79

www.youtube.com/watch?v=Cazg-5EYpUE

Ekranda Hürrem Sultan'dan sonra Kösem Sultan dönemi başlıyor. Yapımcılığını Tims Prodüksiyon'un üstlendiği, dünya çapında
büyük bir ilgiyle izlenen ve tarihimize karşı merak uyandıran "Muhteşem Yüzyıl" dizisi, önceki akşam yayınlanan final bölümüyle
ekrana veda etti. Final bölümünün ardından, yapımcı şirketin yeni dizi projesi "Kösem Sultan"ın tanıtım filmi ekrana geldi. 

1,5 yıl sonra yayınlanması planlanan dizinin ilk görüntüleri, seyircilerin aklına "Meryem Uzerli" ekranlara geri mi dönecek sorusunu getirdi.
Ancak başrol için kulislerde adı geçen isim Meryem Uzerli değil, en son "İntikam" dizisiyle seyirci karşısına çıkan Beren Saat. Dizinin tanıtımında
yer alan kızın kumral olması dedikoduları güçlendirirken, Star TV yönetiminin de Kösem Sultan rolünde Saat'i istediği söyleniyor.

Mahpeyker Keskin Zekasıyla Tanınıyor
     Osmanlı tarihinin en etkili kadınlarından biri olan Kösem Sultan, 1590 yılında Yunanistan'da doğdu. Asıl adı Anastasia'ydı. 15 yaşında
iken İstanbul'a gönderildi, Sultan I. Ahmet'e haseki oldu. Keskin zekasıyla padişahı etkiledi, kısa zamanda bütün saraya nüfuzunu kabul ettirdi.
İki oğlu padişah olan, aynı zamanda torununun da padişahlığını gören Kösem Sultan'ın hayatı, birçok dizi ve filme konu oldu.

MAHPEYKER  KÖSEM  SULTAN

Beni seç beni seç,  ninja  Tims Productions.   ;)   Ben göz kırptım gerisi artık onlara kalmış.  :D  Kalite düşerse raiting hak getire.   (zopa)

TwofuN

Oz bu kadar güzel miymiş yahu