Difbux.com - (SCAM)

Başlatan enginn_, 13 Haziran 2017, 17:23:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enginn_

Alıntı yapılan: nebu - 24 Ağustos 2017, 16:26:36
@enginn_ umarım yanılmıyorumdur, ama site uzun vadeli olacak gibi görünüyor. Gidişata göre yatırım planı yapalım bakalım :g Şöyle ödeme kanıtı koyacak, istatistik konusu açacak bir babayiğit yok mu yahu :)
Böylece istatistik ve ödeme kanıtı şu an forumda var. Bunlarla birlikte bugün 4 ref birden gelmiş. Destek veren herekese teşekkürler...

nebu

Alıntı yapılan: enginn_ - 25 Ağustos 2017, 17:31:47
Böylece istatistik ve ödeme kanıtı şu an forumda var. Bunlarla birlikte bugün 4 ref birden gelmiş. Destek veren herekese teşekkürler...

Ellerine sağlık istatistik ve ödeme konusu açanların :) Sitede ref linkinden üye olma konusunda sorun yaşandığı oluyor mu? Birkaç şikayet ulaştı da :)

enginn_

Alıntı yapılan: nebu - 25 Ağustos 2017, 18:16:07
Ellerine sağlık istatistik ve ödeme konusu açanların :) Sitede ref linkinden üye olma konusunda sorun yaşandığı oluyor mu? Birkaç şikayet ulaştı da :)
Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım.

caldera

+1 sabah ref linkten kaydolmuştum +1

HeadSh0t

Cron jobs dan kaynaklı reklamlar 2 defa resetlendi..  :) Yarın bir 100 rr daha alcam.. :)

enginn_

Alıntı yapılan: caldera - 25 Ağustos 2017, 19:21:33
+1 sabah ref linkten kaydolmuştum +1
destek için teşekkürler...

enginn_

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 25 Ağustos 2017, 20:39:36
Cron jobs dan kaynaklı reklamlar 2 defa resetlendi..  :) Yarın bir 100 rr daha alcam.. :)
şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman.

6il9in

Alıntı yapılan: nebu - 25 Ağustos 2017, 18:16:07

@nebu bacanak oluyoz mu :PP

PTC alemi beni ben PTC alemini unuttum :PP

Upgrade nasıl yapılıyordu dicek oldum hee :DD

nebu

Alıntı yapılan: blqn - 26 Ağustos 2017, 16:15:39
@nebu bacanak oluyoz mu :PP

PTC alemi beni ben PTC alemini unuttum :PP

Upgrade nasıl yapılıyordu dicek oldum hee :DD

Özledi seni bu alem :g Şöyle hızlı bir giriş bekliyor millet senden ;)

enginn_