Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

munal2075

3 gün önce kayıt oldum. gayet güzel getirisi var. ama sadece reklamlar çalışıyor gibim :y

chngrlp

yeni üyelik açmıştım.önceki banlanmıştı.5 dolar birikti bugün çekim yaptım sabah pendingteydi şu an approvad yani onay almış ödenmesini bekliyorum.banlanan arkadaşlar yeni hesap açsın.

GameHunter

Banlamadığı adam çok az. Ben 3 kez banlandım reflerim de hep banlanmış şikayet içindeler.

Banlama işini abarttı iyice soğudum Ayuwage'den.

utkuberk

belki şanstan 5 aydır sorunsuz devam ediyorum aylık 20 dolar ortalama  ;)

NoEroin

Banlanan tekrar üyelik açsın.Kazanç belirtmenin görgüsüzlük vs ile alakası yok.
İnsanları bilgilendirmek adına yazılan yazılar onlar, sitenin güvenirliği ve ödediği ödeme miktarı açısından bilinmesi için.
Banlanmamak için kendi taktiklerinizi kendiniz bulmalısınız, ben banlanmıyorum çünkü reklam tıklarken uyarı almıyorum, uyarı alsamda, o uyarı bitene kadar dikkat ediyorum.
Explore görevi yapmayı bilmediğim için görev yapamıyorum, görev yapsam bende rahat aylık 20-25$ görürüm kazancı, çünkü 1 ayda ben sadece reklam tıklayıp 10$+ kazanç görüyorum.
Site gerçekten çok iyi kazandırıyor, kıymetini bilin.

Elektronick

Arkadaşlar gereksiz tartışmayın işin özü ne kadar kazanmaktan ziyade işi ne kadar iyi yapabilmek önemli
bunun için en önemli olan bazı şeyler var dikkat edilmesi gereken:
1) İnternet Hızı (En önemli)
2) Reklam Bekleme Süreleri (Çok önemli)
3) Expoler işlerinde özellikle bazı sitelerde reklamlar ayrı bir sayfada çıkmadıgından dolayı mutlaka sayfanın tam dolması
Reklama tıklandıgında 20 sn bekleyip tamamlanması (Önemli)
4) Expoler işlerinde eger reklam çıkmaz ise başka bir siteden reklam  eklemeyiniz ! (Dikkat)
Yukarıdaki kurallara dikkat ettiginiz sürece bir problem olacagını sanmıyorum :)

aydyar13

Gereksiz iletiler temizlenmiştir.

Forumu kullanırken üslubunuza dikkat edin. @agorali

bykazancom

neden doğru tıkladığım halde böyle görünüyor acaba saniyeyi beklemediğim için olabilirmi

bykazancom

Alıntı yapılan: Elektronick - 15 Mayıs 2016, 14:02:57
Arkadaşlar gereksiz tartışmayın işin özü ne kadar kazanmaktan ziyade işi ne kadar iyi yapabilmek önemli
bunun için en önemli olan bazı şeyler var dikkat edilmesi gereken:
1) İnternet Hızı (En önemli)
2) Reklam Bekleme Süreleri (Çok önemli)
3) Expoler işlerinde özellikle bazı sitelerde reklamlar ayrı bir sayfada çıkmadıgından dolayı mutlaka sayfanın tam dolması
Reklama tıklandıgında 20 sn bekleyip tamamlanması (Önemli)
4) Expoler işlerinde eger reklam çıkmaz ise başka bir siteden reklam  eklemeyiniz ! (Dikkat)
Yukarıdaki kurallara dikkat ettiginiz sürece bir problem olacagını sanmıyorum :)

4.maddeyi tam anlamadım açarmısın

Elektronick

Alıntı yapılan: bykazancom - 16 Mayıs 2016, 14:21:08
4.maddeyi tam anlamadım açarmısın
Sürekli reklamları tıkladıgımız için bazen bazı sitelerde google otomatik reklamları göstermez
bu gibi durumlarda eger o sitenin önceki tıkladıgın reklamı geçmişten bulabilirsen tekrar tıklayıp ( 20 sn bekleyip)
yazabilirsin ama sitede reklam çıkmaz ise örnek a sitesinin reklamını b sitesine yazamazsın çünkü
google reklam kodu degişir bu durumda müşteri şikayetçi olabilir ban yersin :)
Ayrıca attıgın resimde iş tamamlanmış bir anormallik yok :)