Malesef 2000 TL'em Çalındı..

Başlatan tolgacan86, 24 Ağustos 2012, 18:33:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

hayırlı olsun tolga inşallah her şey düzelecek :)

bekeli

Gözün aydın tolga ;) İnşallah her şey istediğin gibi olur.

FilmsizKalma

Gözün aydın sonunda tolgacan :) bu ay senin ayın anlaşılan :) Banka daki sorun düzeldi..Mybrowser yolladı :)

ghostlesh

bilalyuzugullu

gözünaydın tolgacan :y çok iyi haber :) 

aslında bunu sen durumla ilgili dilekçeni verir vermez yapmaları gerekirdi. 6-7 yıl önce benimde benzer bir durum garanti bonusla ilgili başıma gelmişti ve dilekçemi verir vermez bunu yapmışlardı; tabii dediğin gibi geçici olarak. eğer durum aleyhinize sonuçlanırsa faiziyle birlikte yansıtılacaktır diye belirtmeyide ihmal etmemişlerdi  (d)  ancak birdaha arayan soran olmadığı için leyhime sonuçlandığını anlamış oldum  :)  çok büyük ihtimal sendeki durumda aynı şekilde olacak  :y

f1b0n4cc1

haberi yeni okudum , geçmiş olsun . arama sonuçlarında ekstrendekine benzer bir facebook sayfası çıkıyor . yardımı olur mu bilmiyorum , bir incele istersen

http://www.facebook.com/pages/Libertad-FC/118842351502441

Mack

Arkadaşlar benimde kredi kartım ve banka kartım kopyalanmış.İşbankası güvenlik birimi tarafından arandım ve numaraya inanmadığım için normal işbankası müşteri hizmetlerini aradım.Güvenlik biriminin numarasını istedim beni arayan numarayı verdiler.

Sonuçta kartımdan para çekilmemiş ama kopyalama işlemini bir şekilde algılamışlar.VISA veya polis aracılığıyla öğrendiklerini belirttiler.Kesin birşey söylemediler.Sanırım bu solid ve Payza veritabanlarını birileri ele geçirip kopyalama yapıyorlar...

Güvenlik biriminin söylediği biraz kafamı karıştırdı.Bir cihazdan kart geçmedikçe kart kopyalanmaz dedi internet üzerinden...

Umarım bu tür şeyler kimsenin başına gelmez... Artık sanal kart kullanıcaz ne yapalım :)

tolgacan86

Mack sanada çok geçmiş olsun, en azından erken farketmişler, İşbankasınıda tbr ederim bu konuda duyarlı davranıp zamanında uyardıkları için..

FilmsizKalma

Ben başından beri sanal kart kullanıyorum.. İhtiyacım olduğu anda bankamın internet şubesine girip sanal kartımın limitini arttıryor, ihtiyacım bittiğinde limiti sıfırlıyorum. Benim gözümde hiç bir tehlikesi yok. Sonuçta normal kredi kartı bilgilerim hiç bir şekilde onların eline geçmiyor.
Ama unutmayın kopyalama işi sadace sanal alem üzerinden gerçekleşmiyor olabillir. Geçenlerde (Bankamatiğin tipinden garanti bankası olduğunu düşünüyorum..) haberlerde çıktı kartımızı koyduğumuz yere aynı şekilde fakat biraz büyük gerçeğini kapatacak şekilde apart yerleştiriyorar. şifrelerimizi görecek birde kamera yukarıya.. Hiç birşey olmamış gibi işimizi halledip evimize gidiyoruz .. Arkadaşlar gelip arkadan kartımızı düz beyaz bir karta kopyalıyor gidiyor... Sonra limit ne kadarsa ...

Ben bu şekilde bir şebeke olsam..Bu tazdaki alışverişlerimi türkiyeden yapmaz, tolgacanınki gibi yurt dışndan garip bir yerlerden yapardım. En aazından çözümlenmesi bulunması vs zorlaşıyor adamların.

avni59

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Eylül 2012, 10:56:53
Ben başından beri sanal kart kullanıyorum.. İhtiyacım olduğu anda bankamın internet şubesine girip sanal kartımın limitini arttıryor, ihtiyacım bittiğinde limiti sıfırlıyorum. Benim gözümde hiç bir tehlikesi yok. Sonuçta normal kredi kartı bilgilerim hiç bir şekilde onların eline geçmiyor.
Ama unutmayın kopyalama işi sadace sanal alem üzerinden gerçekleşmiyor olabillir. Geçenlerde (Bankamatiğin tipinden garanti bankası olduğunu düşünüyorum..) haberlerde çıktı kartımızı koyduğumuz yere aynı şekilde fakat biraz büyük gerçeğini kapatacak şekilde apart yerleştiriyorar. şifrelerimizi görecek birde kamera yukarıya.. Hiç birşey olmamış gibi işimizi halledip evimize gidiyoruz .. Arkadaşlar gelip arkadan kartımızı düz beyaz bir karta kopyalıyor gidiyor... Sonra limit ne kadarsa ...

Ben bu şekilde bir şebeke olsam..Bu tazdaki alışverişlerimi türkiyeden yapmaz, tolgacanınki gibi yurt dışndan garip bir yerlerden yapardım. En aazından çözümlenmesi bulunması vs zorlaşıyor adamların.

ve bu tamamen bankanın hatası ve ihmali bence.senin o parayı çektiğini ispatlaması lazım.buyuk ıhtımal tolga abi parasına tamamen kavusacaktır.bankalar bu kadar para kazanıyor alsınlar onlemlerını dimi.