Neobux Reklam Yakalama Botu

Başlatan ucenmi, 16 Haziran 2011, 23:07:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

bot çalışıyormu yaw çalışmıyrsa makro yazmaya çalışacağım bunun için.

enderege

Reklamları yakalamıyor. Kabak reklamları çıktığından beri böyle. Bal kabağı çıktı mertlik bozuldu.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

botu yapan arkadaş tanıdıksa yeşil yerine turuncuya tıklatma yapıversin .Benim biraz bilgim var ama 3 4 sene once kullandıgım makro programının ismini hatırlamıyorum babaocağına geçince ordaki masa ustunde program kayıtlı idi .bir makro hazırlamaya çalışacağım.olursa paylaşırım zaten.

enderege

Tanıdık değil. Forumdan bir arkadaş sadece. Zaten bu neodaki yeni uygulama ile şuan programa pek ihtiyacımda kalmadı. Ama bir PM atabilirsiniz.

yingyang16

Bence de programa gerek yok ben google choreme neobux adalert ı ekledim gayet hızlı  8)

http://www.neobux.com/m/ad/ bkz ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: yingyang16 - 29 Ekim 2011, 13:53:36
Bence de programa gerek yok ben google choreme neobux adalert ı ekledim gayet hızlı  8)

http://www.neobux.com/m/ad/ bkz ;)

evet yeni uygulama gayet hoş ama pc başında iken :) botu açık bırakamıyormuydunuz.pc başında değilken bile o kendi tıklamıyormuydu?

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Ekim 2011, 14:30:02

evet yeni uygulama gayet hoş ama pc başında iken :) botu açık bırakamıyormuydunuz.pc başında değilken bile o kendi tıklamıyormuydu?

Ben birkaç defa yaptım o işi birde PC başına gelince ne göreyim? Masaüstü reklam sayfası ile dolu. PC den deli gibi bir ses çıkıyor. Kafayı yemiş. Ondan sonra bırakmaz oldum.

ElisaMcCline

Tek seferde kapanmayan reklamlar sorun oluyor programda.. denk gelmezseniz düzgün çalışıyor.. denk gelirseniz de enderege nin bahsettiği durum oluşur ;)
PM atıp sorun bence, mailine düşüyor PM ler.. görüp ilgilenirse gelir.. ;)

ata07

Kullansam şimdi Neo yakalaıp banlarmı  ???

Edit: Bot sitede yok güncellencek diyor zaten :D