Bilgisayar & Tablet Önerileriniz

Başlatan FilmsizKalma, 12 Eylül 2012, 14:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Ekim 2012, 13:48:43
Bide bilindik PTC sitelerinden başka hangisinde yasak var?

Tam olarak yasakmı bilmiyorum ama clixsensede bir refim ipad ile tıklama yapıyordu. ve bana ref tıkı komisyonları gelmiyordu. Ticket açtığımda bana refiniz mobil cihazdan tıklama yapıyor olabilir diye bir bahane belirttiler. O ref olan kişi de benim balance da param artıyor demişti ama  ödeme alamadı sanırım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 11 Ekim 2012, 13:07:39
Siyah arka plan varken tek bir nokta halinde ölü piksel farkettim. Toplu iğne ucu kadar.

Bu bence kötü olmuş. İnşallah bu pixeller çoğalmaz. Güle güle kullan.  :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 11 Ekim 2012, 18:02:53
Bu bence kötü olmuş. İnşallah bu pixeller çoğalmaz. Güle güle kullan.  :)
Hocam bu pixeller çoğalıyormu ya ilk sizden duydum ???. Benim değilde ecenin Toshiba leptobında fark etmiştik bir 2 nokta 4 5 senede hiç bir değişim olmadı aynı şekilde idi.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 11 Ekim 2012, 18:37:47
Hocam bu pixeller çoğalıyormu ya ilk sizden duydum ???. Benim değilde ecenin Toshiba leptobında fark etmiştik bir 2 nokta 4 5 senede hiç bir değişim olmadı aynı şekilde idi.

Bende geçmişte masa üstü PC için monitör almıştım. 2 Tane kör nokta vardı. Garantili diye geri götürdüm. 3 Noktaya kadar değişim yapılmayacağını bunun normal olduğunu söylediler. Zamanla 5 nokta oldu ve monitörü değiştim. Tabletde bilemem ama sonuçta o da bir monitör.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 11 Ekim 2012, 17:57:39
Tam olarak yasakmı bilmiyorum ama clixsensede bir refim ipad ile tıklama yapıyordu. ve bana ref tıkı komisyonları gelmiyordu. Ticket açtığımda bana refiniz mobil cihazdan tıklama yapıyor olabilir diye bir bahane belirttiler. O ref olan kişi de benim balance da param artıyor demişti ama  ödeme alamadı sanırım.

Teşekkürler verdiğiniz bilgi için.

@FilmsizKalma, eğer 1 tane ölü pixel varsa sorun olacağını zannetmiyorum..

ElisaMcCline

Ölü pixel lerin çoğalma olasılığı var.
Yani bir dezavantaj ama hiç çoğalmaması da söz konusu.. Çoğalmayabilir de.
Sadece ölü pixel var olan cihazda bunun adedinin artma olasılığı, hiç olmayanda çıkma olasılığından çok çok daha fazla.

ozzyjen

İlerde sorun olursa satıcınla halletmeye çalış.Cuble'ların kalıtesız malzeme ile üretilmesi bize denk geldi malesef.napalım kısmet değilmiş.Gecen hafta benim için ve diğer alıcılar için gelen partide topunu geri gönderdiler.Bizde 23 gun bekledıgımızle kaldık.Satısınıda sıteden kaldırdılar.şimdi RAMOS  W30 beklıyorum.Bayram sonrası gelıcek İnşallah.Cube sipariş verdiğim zaman canavar bi alet demiştim.Ama şimdi sipariş verdiğim alet cube'un 2 katı..kısaca temel özelliklerinden bahsetmek gerekirse,bluetooth,wifi vb alışılagelmiş özelliklerin dışında en dikkat çekici bu aleti canavar yapan özellikler;

SAMSUNG Exynos 4412 quad core işlemci 4 ÇEKİRDEKLİ
MALI 400  4 ÇEKİRDEK EKRAN KARTI
HD IPS KAPASITIF 10 TOUCH EKRAN
1 GB YADA OPSIYONEL 2 GB RAM ( BEN 2GB RAM OLANINI SECTIM )
DAHİLİ GPS
USB 2.0 VE AYRICA MINI USB 

diğer özellikler aynı .

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ozzyjen - 12 Ekim 2012, 09:22:10
İlerde sorun olursa satıcınla halletmeye çalış.Cuble'ların kalıtesız malzeme ile üretilmesi bize denk geldi malesef.napalım kısmet değilmiş.Gecen hafta benim için ve diğer alıcılar için gelen partide topunu geri gönderdiler.Bizde 23 gun bekledıgımızle kaldık.Satısınıda sıteden kaldırdılar.şimdi RAMOS  W30 beklıyorum.Bayram sonrası gelıcek İnşallah.Cube sipariş verdiğim zaman canavar bi alet demiştim.Ama şimdi sipariş verdiğim alet cube'un 2 katı..kısaca temel özelliklerinden bahsetmek gerekirse,bluetooth,wifi vb alışılagelmiş özelliklerin dışında en dikkat çekici bu aleti canavar yapan özellikler;

SAMSUNG Exynos 4412 quad core işlemci 4 ÇEKİRDEKLİ
MALI 400  4 ÇEKİRDEK EKRAN KARTI
HD IPS KAPASITIF 10 TOUCH EKRAN
1 GB YADA OPSIYONEL 2 GB RAM ( BEN 2GB RAM OLANINI SECTIM )
DAHİLİ GPS
USB 2.0 VE AYRICA MINI USB 

diğer özellikler aynı .

Bu ürünün fiyatı ?

enderege

ozzyjen

Bem 2GB olanını sectım dedıgım gıbı...yanında ekstradan HDMI kablosu ile birlikte,%5 indirimi de  katarsak 515 TL ödedim.Cube için 435 tl ödemiştim.Üstüne 80 tl daha ödeyerek  aldım. (almadım inşallah alacağım ) :)  ayın sonunda 29 ekim den ıtıbaren teslımatlar başlayacakmış.