Bilgisayar & Tablet Önerileriniz

Başlatan FilmsizKalma, 12 Eylül 2012, 14:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Ramos W30 Quad Core Tablet Teknik Özellikleri (Üretici Firmadan Alınan Kesin Bilgilerdir)

Model : Ramos W30
İşletim Sistemi : Android 4.1 Jelly Bean
İşlemci : 4 x 1.4Ghz Quad Core Samsung Exynos 4412
Ekran Kartı : Quad Core ARM Mali400*4
RAM : 1GB Samsung Ram (2GB Opsiyonel)
RAM Teknolojisi : DDR3
Dahili Hafıza : 16 GB
Micro Sd Desteği : microSD Card / TF Card 32GB Max.
Kamera : Önde ve Arkada 2.0MP
Ekran Boyutu : 10.1 inch
Çözünürlük : 1280x800 piksel
Ekran tipi : Kapasitif
Çoklu Dokunmatik : Evet - 10 Nokta Algılar
Ekran Teknolojisi : IPS
HDMI Çıkışı : Var
HD Video Desteği : Full HD 1080p
Android Market Desteği : Var
Adobe Flash Support Var (Flash 11.1)
Portlar : HDMI portu, microUSB, microUSB Host, Kulaklık Portu, MicroSD Slot
WiFi : 802.11 b/g/n
Ethernet Port (RJ45) : Yok
3G Desteği : 3g modem destekler (Dahili 3g ve telefon fonksiyonu opsiyoneldir. Tabletin 3g versiyonunda sim kart slotu bulunmaktadır.)
GPS : Var (Opsiyonel)
Bluetooth : Var
FM Radyo : Var
Mikrofon : Var
Hoparlör : Var
Battery Süresi: 10 saat
Dil Desteği : Türkçe dahil çoklu dil desteği.

Özellikleri baya güzel gözüküyor. Samsung galaxy tab özellikleri ile aynı ve1/3 fiyatına.
@ozzyjen, ürün hakkında yorumlaını bekliyorum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ozzyjen

Alıntı yapılan: enderege - 12 Ekim 2012, 19:18:46
Ramos W30 Quad Core Tablet Teknik Özellikleri (Üretici Firmadan Alınan Kesin Bilgilerdir)

Model : Ramos W30
İşletim Sistemi : Android 4.1 Jelly Bean
İşlemci : 4 x 1.4Ghz Quad Core Samsung Exynos 4412
Ekran Kartı : Quad Core ARM Mali400*4
RAM : 1GB Samsung Ram (2GB Opsiyonel)
RAM Teknolojisi : DDR3
Dahili Hafıza : 16 GB
Micro Sd Desteği : microSD Card / TF Card 32GB Max.
Kamera : Önde ve Arkada 2.0MP
Ekran Boyutu : 10.1 inch
Çözünürlük : 1280x800 piksel
Ekran tipi : Kapasitif
Çoklu Dokunmatik : Evet - 10 Nokta Algılar
Ekran Teknolojisi : IPS
HDMI Çıkışı : Var
HD Video Desteği : Full HD 1080p
Android Market Desteği : Var
Adobe Flash Support Var (Flash 11.1)
Portlar : HDMI portu, microUSB, microUSB Host, Kulaklık Portu, MicroSD Slot
WiFi : 802.11 b/g/n
Ethernet Port (RJ45) : Yok
3G Desteği : 3g modem destekler (Dahili 3g ve telefon fonksiyonu opsiyoneldir. Tabletin 3g versiyonunda sim kart slotu bulunmaktadır.)
GPS : Var (Opsiyonel)
Bluetooth : Var
FM Radyo : Var
Mikrofon : Var
Hoparlör : Var
Battery Süresi: 10 saat
Dil Desteği : Türkçe dahil çoklu dil desteği.

Özellikleri baya güzel gözüküyor. Samsung galaxy tab özellikleri ile aynı ve1/3 fiyatına.
@ozzyjen, ürün hakkında yorumlaını bekliyorum.

Hocam dediğin gibi samsung galaxy tab ile aynı . Fakat  şundan dolayı biraz endişeliyim.İlk üretimler olacak bize gelenler heralde.İlk üretimlerin hatalı olma olasılıgı fazla olur dıye okumustum.Ama tam terside olabılıyormus.İlk üretimler daha sağlam yapılıp satışı hızlansın diye.Mesela cube . Çok iyiydi,verdim siparişi  ama  kötü malzeme kullanmaya başlamıslar.İlk zamanlar sağlam üretip sonraları kısıntıya gitmişler demekki.Tablette ve android'de acemiyim.ilk defa kullanıcam.şu an ,tek istediğim şu tabletin sorunsuz çıkması..zaten Gelince sizlerle izlenimlerimi paylaşacağım.Hatta fotolarını çekip bir inceleme de yapabilirim elimden geldiğince.

ikose

Alıntı yapılan: ozzyjen - 13 Ekim 2012, 08:42:40

Hocam dediğin gibi samsung galaxy tab ile aynı . Fakat  şundan dolayı biraz endişeliyim.İlk üretimler olacak bize gelenler heralde.İlk üretimlerin hatalı olma olasılıgı fazla olur dıye okumustum.Ama tam terside olabılıyormus.İlk üretimler daha sağlam yapılıp satışı hızlansın diye.Mesela cube . Çok iyiydi,verdim siparişi  ama  kötü malzeme kullanmaya başlamıslar.İlk zamanlar sağlam üretip sonraları kısıntıya gitmişler demekki.Tablette ve android'de acemiyim.ilk defa kullanıcam.şu an ,tek istediğim şu tabletin sorunsuz çıkması..zaten Gelince sizlerle izlenimlerimi paylaşacağım.Hatta fotolarını çekip bir inceleme de yapabilirim elimden geldiğince.
Bu kadar yazıdan sonra ben bile heveslendim bu işe..
merakla sonucu bekliyor olacağım..  ???

tolgacan86

Arkadaşlar eşime yeni bir netbook almak istiyoruz. En önemli kriterimiz fiyat, tabi ucuz olacak diyede kıytırık bir üründe istemiyoruz. Eşim kullanacağı için tasarımda önemli hale geldi (ben normalde hiç umursamam tasarımı). Netbookların teknolojileri, işlemcileri vs hakkında neredeyse hiç bilgim yok ilgilenmemiştim ancak şu ürün ve bimeksteki 20% indirim kampanyasıyla sunduğu fiyat bana çok uygun geldi. Aynı ürünü başka yerlerde 700-800 TL civarlarında gördüm hep.. Bir bakın ve fikrinizi belirtin lütfen :) Varsa aklınıza gelen bildiğiniz bir ürün, sebepleri ile birlikte açıklayarak belirtirseniz çok sevinirim.

http://www.bimeks.com.tr/urun/120054/hp-mini-110-3650st-beyaz-ll892ea-.aspx

HP Mini 110-3650st Beyaz (LL892EA)

İşlemci Üreticisi: Intel®
İşlemci Modeli: Atom™
İşlemci Numarası: N550
İşlemci Hızı: 1,5 GHz
Ekran Boyutu: 10,1 "
Disk Kapasitesi: 320 GB
Bellek: 2 GB
Bellek Hızı: 533 MHz
Sabit Disk Tipi: SATA
İşletim Sistemi: Windows 7 Starter
Ekran Kartı: Intel Graphics Media Accelerator 3150 (256 MB'ye kadar)
Ekran Kartı Belleği: 256 MB
Ağırlık: 1,31 kg
Optik Medya: Hayır/Yok
HDMI Port: Hayır/Yok
VGA Bağlantısı: Evet/Var
Ön Bellek (L2 Cache): 1 MB
Max. Bellek Desteği: 2 GB
Bellek Türleri: DDR3
Bluetooth: 2.1 + EDR
Parlak Ekran: Evet/Var
Geniş Ekran: Evet/Var
Paylaşımlı Ekran Belleği: Evet/Var
Disk Dönüş Hızı: 5400 rpm
Ekran Çözünürlüğü: 1024 x 600 px
Kablosuz Ağ Tipi: 802.11b, 802.11g, 802.11n
Kablolu Ağ: Ethernet 10/100
Ses Giriş ve Çıkışları: Stereo In (Microfon), Stereo Out (Kulaklık)
Kamera: Evet/Var
3G Modem: Hayır/Yok
Usb Girişi: 3 Adet Usb
Usb Hızı: 2.0 Usb Hızı
Kart Yuvaları: Multimedia Kart (MMC), Secure Digital High Capacity (SDHC), Secure Digital Kart (SD)
Klavye: Türkçe Q
Pil Teknolojisi: Lityum Ion
Pil Süresi :1 - 6 saat
Boyutlar (GxDxY): 268 x 28 x 191 mm
Pil Hücre Sayısı: 6 Hücreli Pil
Üretici Kodu: LL892EA
Garanti Süresi: 24 Ay

ElisaMcCline

Haftasonları ya da hafta için belirli günlerde belirli ürün tipine göre %25 indirim var.
Haftasonu bu ürün 587 TL idi.
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-dotsc-w-265tk-dotsc-w-265tk-beyaz-atom-n2600-160-ghz-2gb-ddr3-500gb-101-intelgma3150-w7str/productdetails.aspx?I_ID=62172

Şiddetle tavsiye ederim.

PACKARD BELL DOTSC-W-265TK BEYAZ ATOM N2600 1.60 GHz-2GB DDR3-500GB-10.1"-INTELGMA3150-W7STR

İşlemci Teknolojisi   Intel® Atom™ Islemci
İşlemci Numarası   N2600
İşlemci Hızı   1.6 GHz
Ön Bellek   1 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi   2 GB
Disk Kapasitesi   500 GB
Hafıza (RAM) Tipi   DDR3
İşlemci Markası   INTEL
Ekran Kartı Markası   INTEL
VGA Chipset Modeli   GMA3150
Ekran Boyu   10.1 inch
Maksimum Çözünürlük   1024 x 600
İşletim Sistemi   7 Starter 32 Bit Tr
Ekran Kartı Tipi   Paylaşımlı Hafıza

Edit:
Detaylarda velirtilmemiş, ekleyeyim:
Bluetooth mevcut
3 adet USB port var
1 adet HDMI port var
1 adet VGA (HDMI dan ayrıca) var

tolgacan86

Tşkler fikir için. Fiyatına oranlar gerçekten güzel duruyor verilen bilgiler. Tasarımıda hoş.. Bende dün bakmıştım vatana aslında ama hangi ürünü alacağıma karar veremediğim için daha sonra bakarım diye çıkmıştım. Bu ürünüde bir dahaki %25 indirimine kadar listemde tutuyorum :) Vatandaki bu kampanya axess ve bonusa mı oluyordu yoksa worlde mi oluyordu acaba?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 22 Ekim 2012, 12:25:58
Bende dün bakmıştım vatana aslında ama hangi ürünü alacağıma karar veremediğim için daha sonra bakarım diye çıkmıştım. Bu ürünüde bir dahaki %25 indirimine kadar listemde tutuyorum :)

Hafta için her gün kontrol et.. Her güne özel bir ürün gamında %25 e giriyor. Sonra da haftasonu toplu olarak tüm ürünlerde.
En kötü Cuma günü tüm ürünlerde internet üzerinden alışverişi %25 yapıyorlar birkaç haftadır.  Ve sonra da hafta sonları Mağaza + Internet üzerinden alışverişlerini %25 e bağlıyorlar.
Umarım bayrama kadar çok satalım, hediye alınsın mantığı değildir. Bir taraftan yeni ürünler için stok da boşaltıyorlar. Devam  eder umarım.

tolgacan86

Tşkler elisa hocam. Hepsiburadada aynı ürünü neredeyse söylediğiniz fiyata buldum. Bide ben world card ile almak istiyorum o yüzden vatandaki kampanya bana uymayacak gibi araştırdım axess bonus ile oluyormuş. Ama bu üründe worldcardla peşin fiyatına 6 taksit kargo bedava gibi özellikleri var.. Eğer bu ürünü alırsam sanırım buradan alacağım..

http://www.hepsiburada.com/liste/packard-bell-dotsc-w-265tk-intel-atom-n2600-166ghz-2gb-500gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd301371&categoryId=108495&SKU=BD301371-B

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Ekim 2012, 12:21:48

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-dotsc-w-265tk-dotsc-w-265tk-beyaz-atom-n2600-160-ghz-2gb-ddr3-500gb-101-intelgma3150-w7str/productdetails.aspx?I_ID=62172

PACKARD BELL DOTSC-W-265TK BEYAZ ATOM N2600 1.60 GHz-2GB DDR3-500GB-10.1"-INTELGMA3150-W7STR

Bu ürünü ben aldım (2 Tane eşime ve bana) Aşağı yukarı bir ay oldu. Son derece memnunum.  Bir notebook değil ama fiyatının yanında yaptığı işe bakınca değer diyorum. Aman aman bir oyun,program kullanmaycaksanız alın derim. Vatandan 565 TL ye almıştım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 22 Ekim 2012, 12:34:02
Tşkler elisa hocam. Hepsiburadada aynı ürünü neredeyse söylediğiniz fiyata buldum. Bide ben world card ile almak istiyorum o yüzden vatandaki kampanya bana uymayacak gibi araştırdım axess bonus ile oluyormuş. Ama bu üründe worldcardla peşin fiyatına 6 taksit kargo bedava gibi özellikleri var.. Eğer bu ürünü alırsam sanırım buradan alacağım..

http://www.hepsiburada.com/liste/packard-bell-dotsc-w-265tk-intel-atom-n2600-166ghz-2gb-500gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd301371&categoryId=108495&SKU=BD301371-B

Evet iyiymiş.. Kaçırma bence.

Enderege de yazmış zaten bilgiyi.. Netbook aradığına göre beklentilerin bellidir diye çok detaya girmedim.
Ancak son dönemde bir sürü netbook denemek zorunda kaldım.. bunun performansı diğerlerine oranla gerçekten çok iyi.

Ve beni dehşete düşüren en büyük özelliği..
8 saat batarya ömürü.. Katalog değeri diye yazmıyorum.. gerçekten ürünü 8 saat kullanabiliyorsun :D