FreeKazan.com - (SCAM )

Başlatan SdtQnrl, 11 Kasım 2018, 12:58:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kanacali53fk

Alıntı yapılan: SdtQnrl - 19 Kasım 2018, 16:33:03
İyi oku  :) ben ne dedim "Ve referanssız 3 ayda ancak 50 tl ödeme alınabilir."

Ne 3 aydası 6-7 ay D:
Günde referanslardan 10 tl gelir geliyor da ben şu kısmı anlamıyorum paraparalada paramı eksik arkadaş 2 hesap açıp 2 hesaptan referans kasıyorlar :D ilk 5 e girmek için zorluyorum hala ama olmayacak gibi. Adamların network sistemi var.

SdtQnrl

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 19 Kasım 2018, 16:36:38
Ne 3 aydası 6-7 ay D:
Günde referanslardan 10 tl gelir geliyor da ben şu kısmı anlamıyorum paraparalada paramı eksik arkadaş 2 hesap açıp 2 hesaptan referans kasıyorlar :D ilk 5 e girmek için zorluyorum hala ama olmayacak gibi. Adamların network sistemi var.

Ya al sana birincilik taktiği 5-10 tane arama motoru indir. Denendi. Opera - Mozilla - Google - Yandex - Internet Explorer v.b referans linkinle saatte bir gir siteye hepsinde farklı papara numaraları yaz sallamasyon da olur hem kazanırsın hem refin artar üstelik sürekli yapabilirsin saatte bir tekrar girip farklı papara numarası deneyebilirsin site 1 saat sonra otomatik çıkıyor tekrar ref linkinle girip kazanabilirsiniz. 5 defa yapsan günlük 25 yarışmaya 12 gün var. 12x25 = 300 = Hile yoksa birincilik Saygılarımla ..   (spk) ilk 3e girersen pay verirsin artık  :)

kanacali53fk

Kanka banko hile var ref yarışmasında kafasına göre referans ekliyor bence biz bu 25 tlleri aldığımıza şükredelim yapsa yapsa anca bu bakiye ödemelerini yapar referans yarışmasında hile yapılıyor.
Gece 1 de ref sayım 150 di sabah bi kalktım 6 da 202 olmuş ve imkansız sonraki çitalara baktım. Adamlarla aramda 20 fark var ilk 5 e giremiyim diye 100 75 var koymuşlar bu sefer

SdtQnrl

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 20 Kasım 2018, 10:06:40
Kanka banko hile var ref yarışmasında kafasına göre referans ekliyor bence biz bu 25 tlleri aldığımıza şükredelim yapsa yapsa anca bu bakiye ödemelerini yapar referans yarışmasında hile yapılıyor.
Gece 1 de ref sayım 150 di sabah bi kalktım 6 da 202 olmuş ve imkansız sonraki çitalara baktım. Adamlarla aramda 20 fark var ilk 5 e giremiyim diye 100 75 var koymuşlar bu sefer

SdtQnrl

Minimum Ödeme 25 TL'ye indirilmiştir. Ve her ayın 26'sı otomatik olarak ödeniyor. Bu harika oldu  :D

kanacali53fk

Alıntı yapılan: SdtQnrl - 24 Kasım 2018, 18:56:12
Minimum Ödeme 25 TL'ye indirilmiştir. Ve her ayın 26'sı otomatik olarak ödeniyor. Bu harika oldu  :D

Desene 2 gün sonra 45 TL m yatacak
Ya abi para parala efsane ya adamlar ilk 4 ü kapatmış 600 küsür refi var bonustl sistemindeki yarışmaya da girdiler. Yani 1 ay sonunda sadece bu 3 sistemden alacakları para en az 10 bin TL

SdtQnrl

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 24 Kasım 2018, 20:03:42
Desene 2 gün sonra 45 TL m yatacak
Ya abi para parala efsane ya adamlar ilk 4 ü kapatmış 600 küsür refi var bonustl sistemindeki yarışmaya da girdiler. Yani 1 ay sonunda sadece bu 3 sistemden alacakları para en az 10 bin TL

Adamlar bu işin kitabını yazmış sitelerinde paylaşıyolar ilk günden referanslar sayesinde ödemelerini alıyorlar. Aslında paylaşımda adam akıllı tek kazanan paraparala oluyor  :PP

kanacali53fk

Alıntı yapılan: SdtQnrl - 24 Kasım 2018, 21:03:05
Adamlar bu işin kitabını yazmış sitelerinde paylaşıyolar ilk günden referanslar sayesinde ödemelerini alıyorlar. Aslında paylaşımda adam akıllı tek kazanan paraparala oluyor  :PP

Nasıl bukadar kitleye ulasıyolarki

SdtQnrl

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 24 Kasım 2018, 21:07:55
Nasıl bukadar kitleye ulasıyolarki

Adamların 17k beğeniye sahip face hesapları var android uygulamaları var 2milyona yakın tekil görüntülemeleri var zaten sürekli takip eden belli bir kitleye sahipler

kanacali53fk

Alıntı yapılan: SdtQnrl - 24 Kasım 2018, 21:10:27
Adamların 17k beğeniye sahip face hesapları var android uygulamaları var 2milyona yakın tekil görüntülemeleri var zaten sürekli takip eden belli bir kitleye sahipler

Bu kitleye nasıl ulaştılar