Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 01:02:09
Küçük kızımı görecen 4 yaşında ama Bach mı dersin  Beethoven mı dersin vietnamlımı dersin ne dersen dersin 

Vietnamlı  ??? :D Bence  :g

hakanatik01

abcb

Farketmiştim de söylememiştim  :D

arshi

Üstüne bi şeyler giy hakacu :P

hakanatik01

Çok sıkıcı otomobil anketi var napolyon da 3000 Naplık

arshi

ipoll'da $1.80 değerinde giriş soruları ve devamı ingilizce olan bi anket var. İngilizce olduğu için doğal olarak konuyu çözemedim ama "very well" diye diye bi şekilde anlaşıyorsunuz be..

regortaz

Alıntı yapılan: Arshi - 28 Haziran 2013, 18:17:39
ipoll'da $1.80 değerinde giriş soruları ve devamı ingilizce olan bi anket var. İngilizce olduğu için doğal olarak konuyu çözemedim ama "very well" diye diye bi şekilde anlaşıyorsunuz be..

The Wall Street Journal gazetesi mi dergisi mi her neyse onunla ilgili bir anket, hangi bölümleri okuyorsunuz, neleri daha çok görmek istersiniz vs. gibisinden pek çok soru var, ve İngilizce bilmek gerekiyor malesef evet. Sadece anketin başında bir kontrol sorusu var o soruda mesela "Please select '''I strongly disagree''' " gibisinden bir cümle var o üç tane tırnak içine aldığım ifadenin aynısını bulup işaretlemeniz gerekiyor o soruda, onun haricinde lastik anketleri gibi doldur geç biraz sıkıcı :)

Benim anlamadığım iş dünyasına yönelik, iş adamlarının okuduğu bir yayın için niye buralara anket veriyorlar ki sanmıyorum böyle dergiler okuyanlar anket sitelerinde üç beş kuruşun peşinden koşsun :g Vakit geçsin diye veya departmanlar verdiğim işleri yapıyor mu diye kontrol edenler varsa onlar ayrı tabii :D

arshi

Cint'ten €2.60 değerinde bi anket gönderilmiş. "Erkek" işaretleyince şutladı bilginize :)

regortaz

Toluna anasayfasındaki 2bin puanlık eğitici ürünler anketi evde çocuk yok cevabını verince attı bilginize :)