Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: fkork - 21 Ekim 2013, 01:31:00
olsa yapacam, gıcık oldum artık bakmıyorum... arabam yok diyorum atıyor anketten.. :)
eee var de o zaman
bu ay aldım hemde sıfır aldım de..

fkork

Alıntı yapılan: ikose - 21 Ekim 2013, 13:12:06
eee var de o zaman
bu ay aldım hemde sıfır aldım de..

olunca derim.. :) bu yaştan sonra anket razı olsun diye yalan söyleyecek halim yok ya :)

hakanatik01

Fkork senin gıcık gittiğin bumuydu bilemem anket vardı şimdik :)  genelde arabaları sordu tamamladım;25-44 dedeim evde yaşlı biri varmı deddi zaten :D Yaş 50 iyidir araba sorularında demekki :P
Toluna:
2000Puan
Tüketici Konuları
Anket uzunluğu: 25 dakika
Anket no: 1235693-TR

[spoiler]Kaç yaşındasınız?
25-44

Hanenizde 45 yaşından büyük bir birey yaşıyor mu ?
evet

45 yaşından büyük olan bu bireyinin ankete katılım göstermesi mümkün mü
evet

Deloitte Touche Tohmatsu Limited tüketicilerin taşıt araçları hakkındaki fikir ve tavırlarını anlamak için bu anketi yürütmektedir.
Vereceğiniz yanıtlar kesinlikle gizli tutulacak ve analiz amacıyla ankete katılan diğer katılımcıların yanıtlarıyla bir araya getirilecektir.
Lütfen aşağıdaki düğmeye tıklayarak ankete başlayın.

yaş 50

Dört veya iki tekerlekli bir aracı kullanmak için sürücü belgeniz var mı?
evet

Sürücü belgenizi aldığınızda kaç yaşındaydınız?
20

Bir araca sahip misiniz veya kiralık araç mı kullanıyorsunuz?
Kendi aracım

Mevcut aracınızı ne kadar süredir kiralık olarak kullanıyorsunuz veya aracınıza ne zamandan beri sahipsiniz?
En az 2 yıl ama 5 yıldan daha az

Halen en sık olarak kullandığınız aracınız ile ilgili olarak lütfen aşağıda istenen bilgileri temin edin. Hali hazırda bir araç kullanmıyorsanız lütfen "Geçerli değil/Araç kullanmıyorum" seçeneğini işaretleyin.
2010 model Audi A6 sedan benzinli tabiki :)

En sık kullandığınız aracı satın aldığınızda/kiraladığınızda araç yeni miydi ikinci el miydi?
Yeni

En sık kullandığınız araç markası ile ilgili olarak, aşağıda yer alan ifadelere ne derecede katılıyorsunuz veya katılmıyorsunuz?
Kesinlikle katılıyorum hepsine

En sık kullandığınız aracın aşağıda yer alan özelliklerini nasıl değerlendiriyorsunuz?
hepsi 5 mükemmel

Aşağıdakilerden hangisi, en sık kullandığınız taşıta erişiminizi en iyi şekilde tanımlamaktadır? Lütfen geçerli olanların hepsini işaretleyin.
Bu aracın tek sürücüsü benim.

Bir araç almayı veya kiralamayı ne zaman düşünüyorsunuz?
1 - 2 yıl içinde

Bir dahaki sefere araç alırken veya kiralarken, hangi tip aracı sizin için en olası araç olarak seçeceğinizi düşünüyorsunuz?
Sedan

Yeni bir araç almak/kiralamak için en önemli  sebep nedir?
Bir başka araç satın alma/kiralama gücüm var

Her gün evden işe veya okula yaklaşık kaç kilometre yol kat ediyorsunuz (gidiş-dönüş)? İşe veya okula bir araçla gitmiyorsanız veya ev dışında çalışmıyorsanız lütfen "Geçerli değil" seçeneğini işaretleyin.
8 ile 14 kilometre arası gidiş-dönüş

Aşağıda yer alan ifadelerden hangisine katılıyorsunuz veya katılmıyorsunuz?
hepsi 4

Aşağıda yer alan beyanlardan hangisi araç kullanırken en çok hoşlandığınız şeyi tanımlıyor?
Araç kullanmak bana yapmak istediğim şeyi, yapmak istediğim anda yerine getirme esnekliği sağlıyor.

Aşağıdaki beyanları sizi tanımlama açısından değerlendirerek 1 ile 7 arasında sıralamaya sokun. (1 = Sizi en iyi şekilde tanımlıyor; 2 = Sizi oldukça iyi bir şekilde tanımlıyor gibi 7 beyanıda bu şekilde sıralamaya koyun)
3-2-1-4-5-6-7

20 yıl sonra, aşağıda yer alan olası yeni ulaşım teknolojileri ne kadar mümkün olabilecek?
hepsi Önemli Derecede Yararı Var

Aşağıda yer alan ilk sütunda, yaptığınız seyahatlerin yüzde kaçının aşağıda yer alan ulaşım araçlarından biri ile mevcut durumda yaptığınızı belirtin. Aşağıda yer alan ikinci sütunda ise, lütfen, bundan beş yıl sonra yapacağınız seyahatleri burada listelenen ulaşıma araçlarından hangisi ile yapmayı beklediğinizi belirtin.
Eğer emin değilseniz, lütfen en iyi tahmininizi belirtin. Her sütunun yüzde toplamı %100'e eşit olmalıdır.

70-5-5-1-1-1-5-5-7 dedim ikisinede 5yıl sonra ne değişecem beya neysek oyuz :P

Aşağıda yer alan ve değişik ulaşım şekilleri ile ilgili olarak yapılan beyanlara ne derece katılıyorsunuz veya katılmıyorsunuz?
hepsine 4

Maliyet, çevreye etki ve kolaylık göz önüne alınmadığında, aşağıdakilerden hangisi sizin tercih edeceğiniz ulaşım şekli olurdu?
Kişisel Araç

Aşağıda yer alan ifadelerden hangisine katılıyorsunuz veya katılmıyorsunuz?
2-4-2-3

bir sonraki aracınızı satın alırken veya kiralarken aşağıda tanımlanan motora sahip araçları satın almanız veya kiralamanız ne kadar olasıdır?
Benzinli (içten yanmalı)kesinlikle Alırım/Kiralarım   diğerleri Alabilirim de Almayabilirim de   

Bundan 5 yıl sonra, büyük olasılıkla hangi tip motoru kullanacağınızı düşünüyorsunuz?
Benzinli (içten yanmalı)

Sizin okudunuz yazılar veya duyduklarınız veya kişisel deneyimleriniz göz önüne alındığında, aşağıda motor tipi belirtilen her araç için ne kadar bilgi sahibisiniz?
hepsi Biraz Bilgim Var

Benzin veya dizel ile çalışan içten yanmalı bir motor yerine aşağıda yer alan alternatif motorlardan birine sahip benzer bir araç için ne kadar daha fazla ödeme yapardınız?
3.500 TL Daha Fazla hepsi

Benzin veya dizel ile çalışan içten yanmalı bir motor yerine, aşağıda yer alan alternatif motorlardan birine sahip benzer bir araç, benzin/dizel fiyatının hangi düzeye gelmesi ile  daha cazip hale gelecektir?
Litresi 11,00 TL'nin üzerine çıkması durumunda alternatif motora sahip bir araç almayı çok ciddi olarak düşünürüm.

Benzin (veya motorin) fiyatları sizin daha az araç kullanmanıza neden oldu mu?
evet biraz daha az

Alternatif güç aktarımına sahip araçlarla ile ilgili olarak aşağıdaki beyanlarla ne kadar hem fikir olduğunuzu veya olmadığınızı belirtin?
hepsi 3

Araç satın alım deneyimi ile ilgili olarak aşağıdaki beyanlarla ne kadar hem fikir olduğunuzu veya olmadığınızı belirtin?
5-3

en son ne zaman bir araç satın aldınız / kiraladınız, hangi markalarla ilgilendiniz? Lütfen ilgilendiğiniz tüm markaları seçin.
Audi-BMw-Honda-Mercedes-Renault--Volkswagen-Toyota-Volvo

Arabanızı alırken veya kiralarken, aşağıda yer alan markalarla ilgili, hangi etkinliği yerine getirdiniz?
hepsine Araç ile İlgili Araştırma Yaptım

Bir araç almaya çıktığımızda, belirli bir aracı seçmeden önce bir dizi karar alırız. Bir araç kiralarken veya satın alırken, aşağıda listelenen karar türlerinden hangisi son kararınızı vermenizde önemli bir rol oynar?
hepsi 5

Yeni bir araç almayı veya kiralamayı planladığınızda, olası araçları incelemek için kaç saatinizi araştırma ile geçireceğinizi tahmin edersiniz (örneğin, İnternet üzerinde araştırma, tüketici yayınlarının incelenmesi otomotiv dergilerine bakma gibi)?
10 saat ile 14 saat arasında

Bir araç satın alırken veya kiralarken, genel olarak kaç adat markayı göz önüne alırsınız?
5

Bir araç satın almayı veya kiralamayı düşündüğünüzde, aşağıdaki kaynaklardan elde edilen bilgiler, hangi aracı seçeceğiniz konusunda sizin son kararınızda ne kadar etkili olmaktadır?
hepsi 4

Araç satın alım deneyimi ile ilgili olarak aşağıdaki beyanlarla ne kadar hem fikir olduğunuzu veya olmadığınızı belirtin?
hepsi 4

Lütfen aşağıdaki adımların her birini gerçekleştirirken bayide geçireceğiniz ve sizce makul sayılabilecek en uzun süreyi belirtin.
hepsi 31 ile 45 Dakika arası

Bir araç alırken veya kiralarken aşağıdaki özelliklerin her biri ne kadar önemlidir?
hepsi 5

Araç içi teknoloji ile ilgili olarak aşağıdaki beyanlarla hangi derecede hem fikirsiniz.
hepsi 5

Bir araç alırken veya kiralarken aşağıdaki özelliklerin her biri sizin için ne kadar önemlidir?
hepsi 4

Araç güvenliğini artırıcı teknoloji ile ilgili olarak aşağıdaki beyanlarla ne kadar hem fikir olduğunuzu veya olmadığınızı belirtin.
hepsi 4

Tüm araç içi teknoloji isteklerinizi ve gereksinimlerinizi karşılayan bir araç için ne kadar daha fazla ödeme yapmayı kabul ederdiniz?
5,000 TL daha fazla

Yakın bir gelecekte, teknolojik ilerlemeler ile araçlar sürüş etkinliğinin bir kısmını otomatik hale getirecek ve sürücüler ile değişik seviyelerde etkileşime gireceklerdir.
Araç kullanımı ile ilgili sürüş otomasyonu konusunda aşağıdaki beyanları ne derece kabul ettiğinizi veya etmediğinizi belirtin.
Otomasyon yok: Sürücü, aracın ana kontrolleri üzerinde tek başına ve tam olarak kontrolü her zaman elinde tutar - frenler, direksiyon, gaz ve güç.

hepsi 4

Aşağıdaki beyanların her biri ile ne derece mutabık olduğunuzu veya olmadığınızı belirtin.
4-4-3

Aşağıda yer alan bilgiler sadece sınıflandırma ve karşılaştırma amacıyla kullanılacaktır.
Cinsiyetiniz?
erkek

Aşağıdakilerden hangisi yaşadığınız yeri en iyi şekilde tanımlar?
Şehir içi

Tamamladığınız en yüksek seviyedeki eğitim nedir?   
4 yıllık üniversite diploması

Medeni durumunuz nedir?
Evli veya partneri ile beraber yaşıyor

Aşağıdakilerden hangisi sizi doğru bir şekilde tanımlamaktadır? (Lütfen geçerli olanların hepsini işaretleyin.)
Tam zamanlı çalışan

Aşağıdakilerden hangisi evde beraber yaşadığınız kişileri en iyi şekilde tarif etmektedir? Lütfen geçerli olanların hepsini işaretleyin.
Eşim veya partnerim ile yaşıyorum
Çocuklarımla birlikte yaşıyorum (17 yaş veya altı)

Halen kaç çocuğunuz (17 yaş veya altı) veya destek olduğunuz çocuk sizinle birlikte yaşıyor?
2

Toplam aylık hane geliriniz nedir?
Aylık 5,500 TL ile 7,999 TL arası

Yaşasın, başardınız! (p) (p)[/spoiler]

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Ekim 2013, 01:19:14
Fkork senin gıcık gittiğin bumuydu bilemem anket vardı şimdik :)  genelde arabaları sordu tamamladım;25-44 dedeim evde yaşlı biri varmı deddi zaten :D Yaş 50 iyidir araba sorularında demekki :P
Toluna:
2000Puan
Tüketici Konuları
Anket uzunluğu: 25 dakika
Anket no: 1235693-TR

konusunda doğrudan "otomobil" yazıyordu :) kaç kere geldi.. dur bi bakıyim belki yine gelmiştir :)

Coulers79

Toluna İstihdam anketi 1600 puan   (ok)

Bir yerde çalışıyormuş gibi cevapladım.

hakanatik01

Uyarı için teşekkürler;
Herkesa aynı anda gelmiyor demekki anketler bana gelmemiş bu anket ama site baya baya bir güzelleşti dün yaptığım anketin puanlarıda işlemiş çok hızlı onaylanmaya başladı anketler :)

Coulers79

Evet bir iki ptc reklamından dolayı uyardılar. Bir senedir ödeme alamıyorum falan ileri geri derken bir düzelme var gibi.
Gerçi 3-5 anketten anca biri denk geliyor ya neyse.

sicher

Napolyon da mail adresimize 3000 puan değerinde otomobil anketi geliyor tam 45 dk ben 42dk da bitirdim :) Bilgilerinize...
Mailinize gelmedi ise hesaptan girip yapın..

enderege

Alıntı yapılan: sicher - 23 Ekim 2013, 23:03:54
Napolyon da mail adresimize 3000 puan değerinde otomobil anketi geliyor tam 45 dk ben 42dk da bitirdim :) Bilgilerinize...
Mailinize gelmedi ise hesaptan girip yapın..

Bu anket artık yok dedi bana. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sicher