Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Foruma hoşgeldin e316,

Kesinlikle bende aynı durumdayım, toluna, GlobalTestMarket vs çözdüm anket geldi ama surveyheade uzun süredir gelmiyor..

e316

Hoşbulduk, forumuda meşgul etmeyeyim ama bir sorun var gibime geldi o yüzden yazma ihtiyacı hissettim biraz daha bekleyelim bakalım umarım gelir.

sicher

Alıntı yapılan: e316 - 25 Şubat 2013, 00:01:41
Hoşbulduk, forumuda meşgul etmeyeyim ama bir sorun var gibime geldi o yüzden yazma ihtiyacı hissettim biraz daha bekleyelim bakalım umarım gelir.

kendim yapmadım fakat aldıgım bilgilere gore zamanı belli değil bir zaman surveyhead kapanacak denior artık kapanır mı kapanmaz mı bilmem bu yüzden olsa gerek bana hiç gelmio yanarım da o kadar para birikti alamadık diye ben fazla biriktiremedim ama biriktiren ark var birde ödemeyi yukseltti 25 ten 35 e  :'(

regortaz

Toluna 1500 puan, Citröen C-Elysee otomobil reklamı anketi, oldukça çabuk bitiyor :)

arshi

Anket Sitesi adı: Cint
Anket Değeri, Süresi: €1.5 (Pollemik)
Anket Konusu: Çözemedim
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Ülkedeki ekonomik durumun gidişatı ile ilgili her soruya negatif yanıt verdim.
Mailleri kontrol edin :)

regortaz

Toluna'nın "Sponsorlu İçerik" kısmında 3 tane 15 puanlık mini anket var hemen işleniyor :)

enderege

Anket Sitesi adı: Napolyon
Anket Değeri, Süresi: 2000 Nap
Anket Konusu: Yandex browser için hazırlanmış
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Tanıdığınız,bildiğiniz web siteleri,browserlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

regortaz

Enderege hocamın paylaştığı anket bende çıkmadı Napolyon'da ama 2bin puanlık internetten alışveriş anketi tamamladım az önce. Muhtemelen daha önce en az 2 kez daha tamamladığınız anketin aynısı lastik anketi gibi, internetten alışveriş yapıyorum deyip başlayın :)

tolgacan86

Anket Sitesi adı: SurveyHead
Anket Değeri, Süresi: 20 Dk, $4
Anket Konusu: Ödeme işlemleri
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Çalıştığım yerdeki kişi sayısı, ödemeler karar veren yetkili benim dedim,
Sonuç: Devam ediyorum henüz
Ekstra Not: Anketi kaçırmayın diye hemen yazıyorum arkadaşlar, henüz bitirmedim $4 çok iyi rakam kaçırmasın ilgilenenler..

arshi

Anket Sitesi adı: SurveyHead
Anket Değeri, Süresi: $2
Anket Konusu: Sigorta Şirketleri
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Şirkette finansal kararları vermekteki tek yetkili mercii olduğumu işaretledim. (Kadın iyidir bu arada, kadın'ı işaretleyin, focusta giremedim :g)
Sonuç: Tamamladım