Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Teşekkürler bekeli.

Dediğin gibi bu görevde uzantılardan çok hata veriyor, mesela kimisinde /en/ olunca kimisinde ise olmayınca hata veriyor. :)
Naçizane şöyle bir şey tavsiye edebilirim, yaptığın hatalarda sistemin sana verdiği doğru bilgiyi "otel ismi - link" şeklinde bir metin dosyasına kaydedebilirsin. Otel isimleri bir süre sonra tanıdık gelmeye başlayınca direkt metin dosyasından kopya çekersin. :) Bu görevi birden fazla kez döndürdüm, tabii saymadım ama hepi topu 30-40 tane otel vardır, dönüp dolaşıp aynı otelleri soruyor zaten.

Bunlar cevapları sistemde kayıtlı olan oteller, görevi doğru şekilde yapıp yapmadığınızı ya da bot olup olmadığınızı falan test ediyor işte. Bunların dışındaki görevlere hiç linke tıklamadan no basıp geçiyorum mesela. Görevin başında dikkatli ilerleyip bir miktar tamamladıktan sonra sallayarak da gidilebiliyor, doğruluk yüzdesi çok daha yavaş düşüyor çünkü. Görevin sonuna doğru hiçbir şeyi okumadan gidiyorum mesela, düşen %1 ;)

ikose

Ödemeniz hayırlı olsun Arshi  :) ($)

enderege

Hayırlı olsun arshi.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

lovablegs

hayırlı olsun ödemeniz :)

ricci

Bi tanede benden

enderege

Hayırlı olsun ricci.  :) :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

ödemen hayırlı olsun Ricci  (p) :) ($)
sevindim senin adına  (p)

ricci

saolun arkadaşlar  :) bu arada paypal'danda ödeme isteyebiliyorsunuz, açıktı bende

Metilli

Ödemen hayırlı olsun ricci  (p)

hakanatik01

Hayırlı olsun tebrikler darısı başımıza :g