Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: arshi - 24 Aralık 2012, 02:06:32
Hakan bu capon otel görevinin kotası 100 sayfa, %100 ile gitsen de 101.sayfayı yapamazsın. 100 offer ile de contest falan kazanılabilecek bir site şahsen bilmiyorum. :) Üstelik gpt sitelerinde 14 pointten aşağı cf görevini saymadığı için yaklaşık üçte birine düşer rakam. Zor yani..  ;)
iyide bir sana mı bu zorluk yahu :P :P :P  bence şansını denemelisin dollarsignupta hem şu adını unuttum o adamın "adam" ıydı onun tekelini kırarsın  :D :D mesela orda günlük yarışma yokmuydu sende üyeydin denemen lazım bence orda:)
Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Aralık 2012, 02:08:37
Ödemen hayırlı olsun arshi ($)

Herkes birşey söylemiş, benim de başım kel mi:

Merak ettim hocam kel mi? :)  :g :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Aralık 2012, 02:12:18
Merak ettim hocam kel mi? :)  :g :g :g

Eh yani, cevap orada gizli zaten, kel olsak sormazdık değil mi ama ;) :D

arshi

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Aralık 2012, 02:08:37
Ödemen hayırlı olsun arshi ($)

Herkes birşey söylemiş, benim de başım kel mi:
Ayıp ama yaa :D ref geliri olmayan yerde de böyle task yapıp, adamın gözüne sokulmaz ki :))
Bu site için upline komisyonsuzluğu şanssızlık oldu cidden, yani sizin açınızdan. :D Neoda da zaten sakat diyorsunuz, bir faydamız dokunmuyor ona yanıyorum :P

Hakan sende benim kadar iyi biliyorsun ki gpt siteleri adminleri, tamam genelleme yanlış olur :P büyük bölümü arızalı arkadaşlar. Reklamcıya da, çok teklif tamamlayana da kuşları göstertiyorlar :D Ayrıca task şans işi. Ne zaman gelir gider belli değil. Elin ecnebisinin ise offer avg'si 10 falan :P Her gün patır patır offer tamamlıyorlar. Tüm bunları bir araya toplayınca, gptlerde contest düşünmektense daha yüksek orandan pro ya da neo tercih sebebidir, en azından kendi adıma.

tolgacan86

arshi hiç rekabetçi değilsin yaaaa, insan yarışmada ismi görünsün diye şansını dener beeeee :P (yer misin bilmiyorum :P )

yada şöyle deneyim şansımı

haklısın arshi zaten yapamazdın istesende, imkanı yok yani beceremezsin (ya tutarsa :P )

şaka bir yana haklılık payın çok yüksek, ama bence denemekte fayda var, dollarsignup sitesindende banlandım ama açtırdım oradaki hesabı admin gerçekten akıllı mantıklı ne yaptığını bilen birisi.. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 24 Aralık 2012, 02:21:44
.....dollarsignup sitesindende banlandım ama açtırdım oradaki hesabı admin gerçekten akıllı mantıklı ne yaptığını bilen birisi.. :)

Bir tek beni (yani seni) banlarken ne yaptığını pek bilmiyordu diyosun :P

tolgacan86

ehehe :D aslında söylediğim herşeyin tam tersi :P admin banlamakta haklı açmasa yine haklı ancak konuşunca biraz en azından insanlara güveniyor, son dakika kazığı atmayacaksa tabiki.. :)

hakanatik01

Sırada pointsdollar var ortak  :g :g   :g :g dur denyecez kandırmayı  :P bak bir istatistik dollarsignuptan; 2   BALLERINA73    35% of cash & 35% of points    $6.395 2.nin bugünkü kazancı benim bildiğim arshi bunu 2'ye katlar  :g :g

edit:bu arada ref yarışmasında adam kopmuş gidiyor hayırlısı bakalım :P  O:-) :g :g

yingyang16

Alıntı yapılan: arshi - 24 Aralık 2012, 01:53:54

payza ödemeleri hala instant  :g

Ödemen hayırlı olsun Arshi  ($) 8)

arshi

dollarsignup ta günlük contestti bir kaç kez 4. ve 5. olarak kazandığım oldu, daha yukarı çıkamadım. :D Bana göre günlük contesti kazanmak için tek şans "how ... result"lu görevi tam bir tur döndürmek, sonra da sponsorpay, supersonic, matomy taskları falan Allah ne verdiyse abanmak. :D Yine de garanti değil yani tabii.

bekeli

@arshi, ödemeniz hayırlı olsun ;)

Ben bu 7 centlik görevi yapamıyorum ya  ???
İkinci bilemedin üçüncü sayfada atılıyorum. Sayfaların ingilizce versiyonlarını istemesi çok saçma olmuş.. Bu sebeple ayrıyeten tebrikler ;)

Edit: Offer contesti konusunda @arshi'ye katılıyorum. Çoğu gpt sitesinde min. offer değerinin üstündekiler yarışmada geçerli oluyor. Dolayısı ile bize çıkan CF görevleri her zaman işe yaramıyor. Örneğin RW'de yarışma için minimum 10 centlik görev istiyorlar. Elin yavurları hergün farklı farklı wall'lardan çatır çatır görev tamamlıyor. Biz öyle bakakalıyoruz. O nedenle offer contestinde bir yerlere gelmek bizim ülke vatandaşı için çok zor. 10 cent'in üzerinde CF görevi denk gelirse belki.