Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

@arshi, hayırlı olsun ödemeniz ;)

enderege

Hayırlı olsun arshi.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Ödemen hayırlı olsun Arshi  :)

ikose

Ödemeniz  hayırlı olsun Arshi   :) ($)

arshi

payza ödemeleri hala instant  :g

tolgacan86

arshi çok iyi çalışıyorsun tasklarda valla bravo.. ben burada bir $5 a ulaştıramadım kendimi.. :( gerçi paypalı beklemeyi düşünüyorum ama..

hakanatik01

Tebikler :y :y :y
bence bir yere odaklan Task yarışmasını kazan daha karlı olabilir senin için bu kadar task çalışmasıyla :)

tolgacan86

kesinlikle katılıyorum.. clixsense'de rakipler çok fazla ve sağlam rakipler var orasını bilmem ama birçok gpt sitesinde kesin offer yarışmalarında dereceye girersin... Mesela dollarsignup'ta hem her gün günlük offer yarışması oluyor hemde aylık offer yarışması var.. Günlük yaptığının %50 sine kadar alabiliyorsun, aylıktada $50 a kadar alınabiliyor.. Valla ben yarı yıl tatilinde boş vaktim olacak umuduyla bakıyorum o zaman offer yarışmalarından en az 1 inde şansımı deneyeceğim tabi task durumunada bağlı.. :)

arshi

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 24 Aralık 2012, 01:58:45
arshi çok iyi çalışıyorsun tasklarda valla bravo.. ben burada bir $5 a ulaştıramadım kendimi.. :( gerçi paypalı beklemeyi düşünüyorum ama..
0.07 çok iyi rakam hocam, çok değil bundan bir sene önce herhangi bir ptc de refsiz-yatırımsız 2-3 saatte 5-6 dolar kazanacağız deseler "hade len" derdik. O yüzden değerlendirmek lazım. :)

Hakan bu capon otel görevinin kotası 100 sayfa, %100 ile gitsen de 101.sayfayı yapamazsın. 100 offer ile de contest falan kazanılabilecek bir site şahsen bilmiyorum. :) Üstelik gpt sitelerinde 14 pointten aşağı cf görevini saymadığı için yaklaşık üçte birine düşer rakam. Zor yani..  ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arshi - 24 Aralık 2012, 01:53:54

payza ödemeleri hala instant  :g

Ödemen hayırlı olsun arshi ($)

Herkes birşey söylemiş, benim de başım kel mi:
Ayıp ama yaa :D ref geliri olmayan yerde de böyle task yapıp, adamın gözüne sokulmaz ki :))