Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nukhet

Yahu arkadaş,, belirtilen tam saatlerde bilgisayarın başında oluyorum, defalarca denememe rağmen probuxtan para çekmeyi başaramadım, sabahın köründe bile kalkıp deniyorum olmuyor yahu, çekenler nasıl başarıyor anlamıyorum :)

neon

Bende 1 haftadır uğraşıyorum çekemiyorum paramı.  Site forumundada bu konuda oldukça fazla olumsuz yorumdan bahsedilmiş.  :n  Ancak site yönetimi bu olumsuz eleştirileri hep editlemiş. Site yüksek bir ihtimal  (scm) oldu.

nukhet

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Temmuz 2014, 23:09:34
Zorla para çekimi denettireceksiniz hee :)
Elisa hocam dene istersen, sinir oldum ya, şimdi gece 12 de tekrar deneyeceğim, sabah 6 ta bir daha, üf ya nerden çıktı bu saat meselesi, önce ojo taklalar attırdı, şimdide probux :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Temmuz 2014, 23:12:54
Elisa hocam dene istersen, sinir oldum ya, şimdi gece 12 de tekrar deneyeceğim, sabah 6 ta bir daha, üf ya nerden çıktı bu saat meselesi, önce ojo taklalar attırdı, şimdide probux :)

Tam 1 hafta önce almıştım zaten.

O dönemde de yine alamadığını belirten arkadaşlar vardı.
Benim için çok kötü saatler.
Denk gelirsem, Pazar gününden önce denemeye çalışırım. Sonraya kalırsa zaten 1 hafta boyunca pek mümkün olmayacak.

richman

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Temmuz 2014, 23:16:15
Tam 1 hafta önce almıştım zaten.

O dönemde de yine alamadığını belirten arkadaşlar vardı.
Benim için çok kötü saatler.
Denk gelirsem, Pazar gününden önce denemeye çalışırım. Sonraya kalırsa zaten 1 hafta boyunca pek mümkün olmayacak.

Aman hocam sonraya kalmasın sonraya kalırsa bidaha hiç mümkün olmıyabilir bu gidişle bende yarın deneyeceğim :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 29 Temmuz 2014, 23:22:20
Aman hocam sonraya kalmasın sonraya kalırsa bidaha hiç mümkün olmıyabilir bu gidişle bende yarın deneyeceğim :D

Ok sen al önce bari de, sonra alamazsan sen bitirdin paraları deme :))

hakanatik01

Cihanda yeni aldı zaten ödemesini oda bilgilendirebilir yazmış ama sersver saati ile 12:01 de çektim şeklinde ama uğraşmış mı böyle yoksa ilk denemesinde başarılı oldu mu :) Mesut'ta ödeme isteyecekti zaten bugün-yarın ondan da bilgi gelir yakında ;

neon

Error 522.  Connection timed out.    Denesenizde bir işe yaramaz artık. Site patlamış. Herkese geçmiş olsun.  :S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: neon - 30 Temmuz 2014, 00:18:15
Error 522.  Connection timed out.    Denesenizde bir işe yaramaz artık. Site patlamış. Herkese geçmiş olsun.  :S

Tekrar deneyin o zaman :)
Gayet sık ve hatta her saat başı olan bir durumdan bahsediyorsunuz.. Defalarca yazdık :)