Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neon

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Temmuz 2014, 00:23:47
Tekrar deneyin o zaman :)

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Temmuz 2014, 00:23:47
Tekrar deneyin o zaman :)

1 haftadır deniyoruz zaten  :)  Bide siz deneseniz de sonucu görsek  :) İnşallah başarılı olursunuz da tüm kuşkularımız ortadan kalkar  :)

ElisaMcCline

Benim dışımda da ödeme alanlar var. Onlar neden kuşkunuzu kaldırmıyor onu anlamadım :)

İkinci konu, bu deneme ödeme için ise. TR saatine göre 06:00 ve 18:00 da deneyeceksiniz zaten :)
Yanlış 00:00 da deniyorsunuz sanki :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Temmuz 2014, 01:32:46
Yanlış 00:00 da deniyorsunuz sanki :)

Bende diyordum neden param gelmiyor..  :D  :P  (gyk)

hakanatik01

Elisa hoca yüzünden çekilmiyordur demedi demeyin..

nukhet

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Temmuz 2014, 01:35:14
Elisa hoca yüzünden çekilmiyordur demedi demeyin..
Benim bugün yemeğim yandı, kesin bunda da Elisa Hocamın parmağı vardır, zaten şüphelenmiştim :))

cihan77

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Temmuz 2014, 23:31:09
Cihanda yeni aldı zaten ödemesini oda bilgilendirebilir yazmış ama sersver saati ile 12:01 de çektim şeklinde ama uğraşmış mı böyle yoksa ilk denemesinde başarılı oldu mu :) Mesut'ta ödeme isteyecekti zaten bugün-yarın ondan da bilgi gelir yakında ;

server saati 12:01 yazdim ama server saati 12:00 olunca hemen cekmedim ve bekledim yaklasik 30 saniye gectikten sonra odeme istedim. Tek deneme ile basarili oldu  (ok) 

hakanatik01

Alıntı yapılan: cihan77 - 30 Temmuz 2014, 01:47:36
server saati 12:01 yazdim ama server saati 12:00 olunca hemen cekmedim ve bekledim yaklasik 30 saniye gectikten sonra odeme istedim. Tek deneme ile basarili oldu  (ok) 
teşekkürler cihan hocam :) demkki çekemeyn bizlerde problem var bi şekilde yakalayan ilk denemede yakalayabiliyor :PP elisa hocanın çekmesine gerek kalmadı biriksin sizde hocam :D 

@nukhet abla ;

Yok yahu elisa hoca kaçarı yokki bu konularda :D şimdik çekemedi ne dicez " bak gördünüz mü sizde çekemediniz " çekince ne dicez "Elisa hoca probux'ın adamı ona yollmıyacakta banamı yolluycak " :PP (gyk) :D

bugün ingilizce yardım istedim misal kendisinden   olumsuz cevap gelirse elisa hocanın ingilizcesi kötü derdimi anlatamamış demektir bende suç yok :D

ElisaMcCline

Bayramda el öpüp harçlık alamayan varsa, onun da sebebi benim hee, ona göre :PP

sopcastsports

O zaman sebebimsiniz diyeceğim de, yaş 24 olunca kimse vermiyor artık :)

Halbuki asıl bu yaşlarda lazım yahu :)

Coulers79

Çekenler ilk 30 saniyeden sonra çektiklerini söylüyorlar. Son ödememi 2-3 dakika sonra çekmiştim sanırım.
Artık her 6 saatte bir istek yapılacak diye bilgi verilmiş.