Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neon

Arkadaşlar artık lütfen gerçekleri kabul edelim :)  Sizleri de anlıyorum böyle bir sitenin  (scm) olmasına alışmak gerçektende zor. Ama sonuç ortada, site finito.:) Sitenin ödeme kanıtlarında bile 3 gün öncesinin, 5 gün öncesinin, 10 gün öncesinin hatta 1 yıl öncesinin ödemeleri gösteriliyor. Milyonlarca üyesi olan site hiçmi dün veya önceki gün veya bir önceki gün ödeme yapmamış :) Ayrıca deneme sayısını 3 e çıkarmak, 5 e çıkarmak falan  bunlar tam bir profesyonel dolandırıcılık hareketleri :)

abcb

Neon yapma etme, batırdın daş gibi siteyi
Herkes çok yükleniyor ondan böyle, adamlar ödemeyecek olsa çekim şansını 4'e çıkarmazlardı  :)

Alıntı yapılan: nükhet - 30 Temmuz 2014, 01:41:45
Benim bugün yemeğim yandı, kesin bunda da Elisa Hocamın parmağı vardır, zaten şüphelenmiştim :))

:)) Bende geçen gün kek yakmıştım  :g Ah Elisa Hocam ah  :g bi ton malzeme heba oldu  (d)
4 yumurta
2 bardak şeker
unuttum geri kalan malzemeyi, tarife bakayım  :g

hakanatik01

unutmakta elisa hocadan dolayı bende bişiler yazacaktım dün yazdıklarını görünce unuttum.

abcb

:g Hatta ben sigaraya bile kesin Elisa Hocam yüzünden başlamışımdır  :g

hakanatik01

Eee herşeyin sebebi belli dedim zaten modum,hatta bu yazdıklarımızdan sonra çok yaşatmaz bizi forumda  burdan forumdaşlara da yazayım bunlar son yazılarımız olabilir ama bilin ki banlanırsak elisa hocadan ötürü benden ötürü değil :PP

hakanatik01

Alıntı yapılan: neon - 30 Temmuz 2014, 07:08:27
Sitenin ödeme kanıtlarında bile 3 gün öncesinin, 5 gün öncesinin, 10 gün öncesinin hatta 1 yıl öncesinin ödemeleri gösteriliyor. Milyonlarca üyesi olan site hiçmi dün veya önceki gün veya bir önceki gün ödeme yapmamış :) Ayrıca deneme sayısını 3 e çıkarmak, 5 e çıkarmak falan  bunlar tam bir profesyonel dolandırıcılık hareketleri :)
Siteyi savunmak v.s. amaçlı değil neon ama birazda hakszılık ediliyor siteye bu sitelerin genel kaderi budur clixsense probux ve neobuxta aynı kaderi paylaşıyor çok zor ödeme kanıtı paylaşılıyor neden? kural koymuyorlar yaptıkları ödemelere göre kanıtlar çok az ama 1-2 site gibi desinler "sonraki ödemeyi alabilmek için ödeme kanıtı koymak şart" nasıl herkes koyuyor :P :)  Uyarılarınız için teşekkürler herkes dikkate almalı  ama yapılacak birşeyde yok scam olursa batacağını düşünüyorsak tıklamayacaz,ödemeyi alıp bırakıcaz yada güvenip devam edicez çoğu arkadaş scam diyor diyor ama hadi diğerlerini geçtim bizim kendi içimizdeki forumdan arkadaşlarımız bile ödemelerini alıyorken birazda proya haksızlık ediliyor gibime geliyor .Güvenip devam eden taraftayım ,evet sıkıntılar var şimdilik ama düzelir gibimede geliyor,düzelmezse de zaten yeterince kazandım sağlık olsun deriz ,uyarılarınız için tekrardan teşekkür ettim ;) "Long Life probux" ödeme kanallrına zeval gelmesin deyip geçerim gari :D

ElisaMcCline

Probux, benzer bir dönemi, aynı bu kurallarla atlattı arkadaşlar.
Tekrar yapabilir-yapamaz ayrı konu. Ama yadırganacak bir durum değil.

Hakan arkadaşımızın da bahsettiği üzere;
Çok büyük bir forum kitlemiz olmamasına rağmen, bizim armızdan dahi ödeme alabilenler olduğu sürece, sorun yok demektir :)

nukhet

Bende katılıyorum Hakan ve Elisa Hocalarıma, bu kadar velveleye gerek yokki, mesela Mesut Hocam da bir kaç gün uğraştıktan sonra çekebildi parasını yanlış hatırlamıyorsam, forumda bazı kişilerin yazdıklarını okuyorum skarlet diye bir üye var, o da yakın zamanda aldı, çok uğraştı parasını almak için ama aldı sonuçta
Sitenin çok fazla üyesi var, herkes aynı anda para çekmeye uğraşınca bu gibi durumlar normal gibi gözüküyor, zannımca
Ben kendi adıma sitenin devamlılığını arttırmak için ve siteye biraz destek olsun diye herkesi PROGİRİD oynamaya davet ediyorum, biraz site kazansınki bizde kazanalım dimi ama :)

hakanatik01

Fikirler farklı olabilir güzellikte burda zaten (elisa hocadan bilirim zaten scam olursa ) neon'u hariç tutarım o bizim forumdan az çok tanıyoruz hangi amaçla yazdığını biliyoruz ama bu tarz scam söylentisi çıkartan diğer kişiler oluyor ve hala tıklamaya devam edip ödeme alıyorlar bu ne perhiz ne lahana turşusu gibi bir durum oluşuyor.Madem scam tıklama deyip geçmek lazım dimi zorlamı tıklatıyorlar hem scam deyip hem tıklamakta saçma bir durum oluşturur zaten tıklıyorsan sende scam olduğuna inanmıyorsun(inanmak istemiyorsun) o zaman bunlara da sormak lazım ödeme alırlarsa ne olucak scam demekten vazmı geçicez scam yerine iyiye gitmiyor şu şu sorunlar var arkadaşlar dikaktli olun yatırım v.s. yapacaklar dikakt etsin tarzında birşeyler yazmak daha doğru bir yaklaşım,(bknz.fusezbuz zapbuxta banlanan arkadaşlarımızın durumları )   
Neon'a cevap maahiyetinde yazmıyorum öyle anlamasın o zaten ayuwageden bilir bu durumları,ayuwageye scam demeyen görmedim ayuwageyi en iyi kullanan arkadaşlarımızdan biriside o zati ;) onun bilgi amaçlı yazdığına inanıyorum ama forumumuzda 1-2 iletisi olup gelip buraya scam  diyenleri anlamakta da zorlanıyorum bazen :P

Son olarakta konunun bu kadar uzamasının sebebi de elisamccline'dır bunu da söylemek isterim :D

neon

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Temmuz 2014, 14:50:39
Fikirler farklı olabilir güzellikte burda zaten (elisa hocadan bilirim zaten scam olursa ) neon'u hariç tutarım o bizim forumdan az çok tanıyoruz hangi amaçla yazdığını biliyoruz ama bu tarz scam söylentisi çıkartan diğer kişiler oluyor ve hala tıklamaya devam edip ödeme alıyorlar bu ne perhiz ne lahana turşusu gibi bir durum oluşuyor.Madem scam tıklama deyip geçmek lazım dimi zorlamı tıklatıyorlar hem scam deyip hem tıklamakta saçma bir durum oluşturur zaten tıklıyorsan sende scam olduğuna inanmıyorsun(inanmak istemiyorsun) o zaman bunlara da sormak lazım ödeme alırlarsa ne olucak scam demekten vazmı geçicez scam yerine iyiye gitmiyor şu şu sorunlar var arkadaşlar dikaktli olun yatırım v.s. yapacaklar dikakt etsin tarzında birşeyler yazmak daha doğru bir yaklaşım,(bknz.fusezbuz zapbuxta banlanan arkadaşlarımızın durumları )   
Neon'a cevap maahiyetinde yazmıyorum öyle anlamasın o zaten ayuwageden bilir bu durumları,ayuwageye scam demeyen görmedim ayuwageyi en iyi kullanan arkadaşlarımızdan biriside o zati ;) onun bilgi amaçlı yazdığına inanıyorum ama forumumuzda 1-2 iletisi olup gelip buraya scam  diyenleri anlamakta da zorlanıyorum bazen :P

Son olarakta konunun bu kadar uzamasının sebebi de elisamccline'dır bunu da söylemek isterim :D

Yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum, doğru söze  (spk) çıkartılır. Bir olaya her zaman en olumsuz tarafından yaklaşırım ki, ilerde olumlu bir durumla karşılaşma ihtimalim her zaman olsun :) Amacımız konuyu uzatmak gereksiz zaman harcamak değil  :) Burada sadece bir tespitte bulunmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bir takım fikirler üretiyoruz. Bu forumun güzelliği burada :) Tartışalım, fikirler üretelim ve sonuca ulaşmaya çalışalım.  Yoksa herkes ödeme alsın, kanıt paylaşsın, tebrik edelim olsun bitsin. O zaman bu forum çok yavan kalır bence :) O nedenledir ki katılayım veya katılmayayım fikirleriyle destek olan herkese teşekkür ediyorum :) İnşallah çok daha güzel haberlerle karşılaşmak dileğiyle herkese bol kazançlar diliyorum :)