Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehdi1995

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ocak 2013, 02:32:40
@mehdi memleketi terkedip yurdışından girersen böyle olur işte kimse almasında kal payzalarınla başbaşa :D :D :D :D

he valla öyle olacak gibi duruyor adamlar İngiltereye Paypal ödemesi yapmıyormuş iyi mi :D :D
Bu arada birşey dikkatimi çekti bu tasklar bizde 4 taneyse UK de 8 tane USA dede 2 sayfa şeklinde çıkıyor ve bazıları güzel veriyor diyebilirim USA den mi bağlansak ne yapsak forumca :D Anlatımları falan yapılırsa da bol kazançlı bir fırsat olabilir diye düşünüyorum :)

tolgacan86

Gözlerime inanamıyorum. Dün akşamdan beri hiç giremedim foruma en çok merak ettiğim konuda burası idi, HEY MAŞALLAH BE!!.. Valla süpersiniz arkadaşlar.. arshi'ye tekrar buradanda teşekkürler 100% sorunsuz listeyi hazırladığı için, herkese ikinci hesap olayını anlattım ama öyle kısmetsizimki bi benim fırsatım olmadı açmaya.. Ama sizinkileri gördükçe kendim almış kadar seviniyorum, mehdi adamımsın ya.. Helal sana :)

halisekarakaya

Teşekkürler arkadaşlar ,listeyi hazırlayan arshi 'ye teşekkürler  :)

ikose

Gokovic - Hayyaksi X3 - Lovablegs - Halise Hocam - Hakanatik
Tüm ödemeleriniz hayırlı olsun , güzel günlerde harcayınız İnşallah..  (p)  ($)

hepinize birer nazar boncuğu, Nazar Değmez İnşallah   (p)  :D

FilmsizKalma

Herkesin ödemesi hayırlı olsun güle güle harcayın. Bu liste olayında emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Dün akşam dışarıda olduğumdan paylaşammıştım:) zamanda olmadı ya cok yapamadım :P :P Dışarı çıkacak akşamı buldum :D daha vardı oysaki

3 ödeme geldi. Ana hesaptada yaptım fakat 5 gün kuralına takıldım. toplamda  40$ ayın 23 için...
21 indede 5$ almıştım probuxtan toplamda 45$ :D

enderege

Hayırlı olsun halise, hakanatik01, hayyaksi, FilmsizKalma.  :)  Arada inşallah kaçırmamışımdır.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Ocak 2013, 12:51:40

zamanda olmadı ya cok yapamadım :P :P Dışarı çıkacak akşamı buldum :D daha vardı oysaki

Çok yapamamış halin bu mu  :D, yapmış halini merak ettim bak şimdi  :g
şaka şaka Maşallah  :y
hayırlı olsun ödemen FilmsizKalma

bekeli

Tüm ödemeler hayırlı olsun :D

tolgacan86

Valla bravo arkadaşlar, biz bu azimle duvar felan bırakmayız gibi :g :g hayırlı olsun herkesin ödemesi..

abcb

Dün akşamdan bu yana foruma gelemedim, hay maşallah, herkesin ödemesi hayırlı olsun  (p) (p)
Güle güle kullanın  :)