ClixSense Takımı - Herkes bi baksın bence...

Başlatan Mesen, 08 Temmuz 2011, 20:46:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesen

Takım tekrar gelişmeye başladı. Başvurularınızı yapabilirsiniz kapılar sonuna kadar açık. Ben ilk $10'ı kazandım kafam estiğinde cashout isteyeceğim :)

Ayrıca bilge senin sorduğun soru hakkında birşey söyleyeyim galiba sistem şöyle. Diyelim ki senin 10 kişilik level1'in var. Bunlardan 5 tanesi upgrade yaptı fakat sadece 2 tanesinden $2şer alabiliyorsun. Diyelim ki  35 tane level3 var bunlardan 10 tanesi upgrade yaptı toplamda 8 kişiden $1er alabiliyorsun ve her slotun da bir yıllık peryodu var. Galiba sistem böyle başka türlü nasıl olabilir düşündüm birşey bulamadım.

bilge8408

Evet; takımımız giderek büyüyor. Ben matrix olayını veya şöyle diyeyim "affiliate program" 'ın kazandırma potansiyelini biraz küçümsemişim. Clixsense sitesinin bu anlamda müthiş bir kazandırma potansiyeli var arkadaşlar. Bu takım, matrix vs. de olayı baya bir hızlandırıyor diyebilirim. Ben, zamanında 15 dolar verip deneme amaçlı üye olmuştum ve günlük çıkan reklam sayısı beni pek tatmin etmemişti. Ama bütün olay direkt üyelerde bitiyor.

Sistemi ve siteyi  inceledim (hesabımdaki para eskisinden hızlı  artmaya başlayınca;) Gerçekten reklamını yapmaya değer bir siteymiş. Kafasında soru işareti olan veya bilmeyen arkadaşlar için sistemden biraz bahsetcem. Ama öncelikle şunu söyleyim, "clixsense takımı ve matrix"  para kazanmanızı çok çok hızlandırıyor.

Clixsense sitesi 2007 yılından beri ödeme yapan bir ptc sitesi. Sitenin önemli özelliği, diğer ptc sitelerinde olduğu gibi "ref kiralama" veya yüksek paralara "üyelik satınalma" gibi bir olayın olmaması. Bu siteden ne kadar kazanırsanız kazanın, cebinizden çıkcak olan para  1 senelik premium üyelik bedeli yani 15 dolardan fazla olmayacaktır. Bundan sonra yazcağım tüm bilgiler de "premium üyelik" için geçerlidir.

Günlük 4 adet 0.01 dolarlık reklam çıkıyor premium üyelere. Bunun haricinde 1 kereye mahsus olmak üzere premium olduğunuz anda hepsi toplam 1 dolar değerinde 100 adet reklam sizin oluyor. Yani üyelik 14 dolara gelmiş oluyor. Bunun haricinde gün boyunca reklamlar çıkarsa tıklıyorsunuz. (Çok nadiren 0.02 dolarlık, ara sıra olmak üzere 0.01 veya 0.005 lik, genellikle de 0.001 dolarlık reklamlar oluyor) Toolbarı fena değil, şahsen kullanıyorum. Yani reklam tıklayarak kazanma açısından herhangi bir ortalama ptc sitesinde, standart üyeler ne kadar kazanıyorsa, premium üyeler de  o kadar kazanıyor.  Reklam tıklama haricinde, clixgrid adlı bir oyundan da günlük para kazanabiliyorsunuz. Ekranda gördüğümüz resmin piksellerine tıklayıp, her pikselin altındaki reklam sayfasını görüntülüyoruz. Eğer şansınız varsa 5 dolara kadar para kazanabiliyorsunuz. (Ben, şu ana kadar, 1.5 dolar civarı para kazandım ki şu an hesabımda da 8.5 dolar var) Premium üyelerin günlük 50 kere deneme hakları var.

Reflerden para kazanmaya gelirsek, clixsense sitesinde tam anlamıyla "dıdının dıdısından" para kazanma mantığı geçerli. 8 basamaktan oluşan bir ref programı var. Öncelikle, direkt ref sınırınız yok. Sizin aracılığınızla üye olan refler "tier-1" refleriniz (yani direkt refleriniz) olarak geçiyor.  Direkt refleriniz aracılığıyla üye olan refler ise sizin "tier-2" refleriniz oluyor. Bu şekilde "tier-8" e kadar iniyoruz.

Gelelim kazancımıza; direkt reflerinizden (tier-1 refleriniz) herhangi biri üyelik yükselttiğinde anında hesabınıza 2 dolar ekleniyor. Gene direkt reflerimizin reklam tıklamalarından kazanıyoruz. Ayrıca refimiz üye olduktan sonra kendisi 1 dolar olcak kadar tıklama yaparsa o ref başına 0.25 dolar "sign up comission" alıyoruz. Son olarak direkt refimiz, clixsense sitesi üstünden reklam yaparsa veya clixgrid linki alırsa, bunlardan da belli miktar komisyon anında hesabımıza yatıyor. Bu anlamda ne kadar çok sitenin reklamını yapıp, direkt ref edinirsek o kadar çok para kazanma ihtimalimiz artıyor. Ve bu reflerin hepsi tier-1 reflerimiz oluyor.

Ayrıca tier-2 den tier-8 e kadar olan reflerimizden herhangi biri üyelik yükseltirse gene hesabımıza 1 dolar geçiyor. ("dıdının dıdısı" olayı yani :) )  Direkt ref sayısında bir sınırlama olmadığı için toplam 8 tierde 100 lerce refiniz olabiliyor. Ki bunların ufak bir kısmı bile üyelik yükseltse sizin hesabınıza 1 dolarlar akıyor.

Kendimden örnek verirsem, clixsense takımının bana verdiği 2 direkt ref ve  "dıdının dıdısı"  mantığı sayesinde, 8 tierde toplam 900 e yakın ref var ve bunların 85 tanesi premium üye. Yani 85 üyenin bir dahaki sene de premium olcağını varsayarsak sadece bunlardan 85 dolar hesabıma geçicek. Halbuki ref sayısı sürekli artıyor ve herkes kazanmış oluyor. Örneğin en fazla olan tier-2 reflerimin hepsi, benim üstümdeki üyenin tier-3 ü olarak gözükcek, onun üstündeki üyenin tier-4 ü şeklinde gitcek. Bu üyelerden 1 tanesi üyelik yükselttiğinde herkes eşit miktarda kazanmış olcak. (heheheh, bu noktada titandan ayrılıyoruz; yani en azından eşit kazanç var :) 1 sene boyunca bu ref sayısının kaça çıkcağını (ki 1 haftada 20 kişi felan arttı) ve bunların kaçının üyelik yükseltceğini, ve yine bu zaman zarfında üyeliği bitenlerin tekrar üyelik yenileyeceğini düşünürsek sadece "1 dolarlık" komisyonlarla bile 1 sene sonunda hatırı sayılır bir para kazanma ihtimalimiz var. Clixsense takımının, benim gibi henüz reklama tek kuruş harcamamış bir üyeye 900'e yakın kazandırma potansiyeli olan üye kazandırması henüz takıma girmemiş arkadaşlar için yeterli bir örnek sanırım....

Not: Mesen, baya bi karıştırdım ama herhangi bir limit bulamadım. Direkt ref sayısında da limit olmadığı için, her tierdeki ref sayısında da bir limit yok. Zaten 5000-6000 refi olan insanlardaki sayı da toplam 8 tierdeki ref sayısı. Mesela benim şu an 878 ref gözüküyor. Sende de o civarda veya daha fazla olması lazım...

naber2

nouma26

Bilge bu clixgrid a takıldım bende.Para yakalamak için özel bir yöntemin var mı?Kaç gündür tıklıyom hep kısır :D

bilge8408

Alıntı yapılan: nouma26 - 26 Temmuz 2011, 20:01:33
Bilge bu clixgrid a takıldım bende.Para yakalamak için özel bir yöntemin var mı?Kaç gündür tıklıyom hep kısır :D

Heh; 1-2 şey denedim ben de ama en çok kazandığım zamanlar kafama göre tıkladığım zamanlar :) Ekrana yayıyorum mümkün olduğunca
Bugün bir 0.25 dolar daha geldi :) Böylece 10 dolara ulaştım ben de :)

nouma26

Alıntı yapılan: bilge8408 - 26 Temmuz 2011, 20:15:13

Heh; 1-2 şey denedim ben de ama en çok kazandığım zamanlar kafama göre tıkladığım zamanlar :) Ekrana yayıyorum mümkün olduğunca

Valla bizde bu şansla uyelık sonuna kadar hep karavana sanırım :D.Sana bol kazançlar...

bilge8408

Alıntı yapılan: nouma26 - 26 Temmuz 2011, 20:26:58
Alıntı yapılan: bilge8408 - 26 Temmuz 2011, 20:15:13

Valla bizde bu şansla uyelık sonuna kadar hep karavana sanırım :D.Sana bol kazançlar...

Dediğin gibi tamamen şans işi. Ben çok kazandım ama hepsi 0.1,0.25,0.5 diye gitti. Bir tutturursun, 5 dolar gelir direkt atarsın cebe:) Ama sene sonuna kadar tutturamaman mümkün değil; illa ki kazanırsın :)

Mesen

Arkadaşlar takım sayfasındaki liste yenilenmiyor. Orada hep aynı listenin durmasını takılmayın. Takım büyüyor bugün uzun süre aradan sonra modla mesajlaştım. Sürekli yeni üye geldiğini söylüyor zaten siz görürsünüz downline bölümünde. Premium olmayanlara alt üye verilemeyeceğini söylüyor. Onun için takımdaki herkes premium olacak + premium olmayı düşünmeyenler takıma gelmesin çünkü boşuna gelmiş olur. Alt üye verilmez ona.

Bir de söylemeyi unuttum. Herkesin level1'i üçlenecek arkadaşlar. Yani level1'i ikilenmiş arkadaşlar ref bulup kendine alabilir. Serbestsiniz.

bilge8408

Alıntı yapılan: Mesen - 30 Temmuz 2011, 21:42:28
Arkadaşlar takım sayfasındaki liste yenilenmiyor. Orada hep aynı listenin durmasını takılmayın. Takım büyüyor bugün uzun süre aradan sonra modla mesajlaştım. Sürekli yeni üye geldiğini söylüyor zaten siz görürsünüz downline bölümünde. Premium olmayanlara alt üye verilemeyeceğini söylüyor. Onun için takımdaki herkes premium olacak + premium olmayı düşünmeyenler takıma gelmesin çünkü boşuna gelmiş olur. Alt üye verilmez ona.

Bir de söylemeyi unuttum. Herkesin level1'i üçlenecek arkadaşlar. Yani level1'i ikilenmiş arkadaşlar ref bulup kendine alabilir. Serbestsiniz.

Peki, üye bulanmayanlara gene takım 3. üyeyi sırayla dağıtcak mı? Ben ufaktan sitenin ve matrix in reklamını yapmaya başladım ama henüz gelen giden yok. Bir de tersini sorayım; 3 ten fazla tier-1 refi olanlar mod veya adminle temasa geçip fazlasını alt üyelere mi kaydırcak? Böyle bir zorunluluk var mı?

Mesen

Şöyle söyleyeyim, kendi ref linkinle direkt üye yaptıysan kalsın sende. Fakat takımın reklamını yapıp ref bulduysan o zaman bize haber vermen daha iyi olur. Yine de senin keyfine kalmış. Kimseye zor yok fakat ben kendimden örnek vereyim bulduğum refleri direk matrixe dağıtıyorum.