Help us Locate Different Stores on a Map Doğru/Yanlışlar

Başlatan tolgacan86, 11 Ocak 2013, 16:15:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Ben de tek başıma nasıl bitirecem diye hayıflanıyordum, hoş geldin bekeli :D

bekeli

Alıntı yapılan: bekeli - 14 Ocak 2013, 16:58:20
Arkadaşlar ve özellikle Hakan ;)
Görev düzeldi bayağı bilginiz olsun.
ClixPlanet'te devam ediyorum 2.5 $ kadar yaptım hala atılmadım.
Gerçi biraz da nasip işi, ilk sayfalarda bildiğim yerlerden(ilk sayfadakiler) geldi sorular ;)
Niye atılmadım:
İlk sayfadaki listede olmayanlara direkt no demiştim Clixsense'te sonra yanlışları inceleyince farkettim ki;
CVS: CVS Store #XXXX şeklinde olanlarda genelde yes. Clixplanet'te bu şekilde mağaza ismi gelirse ve ilk sayfadaki listede yoksa google linkinden baktım ve koordinatları girdim. CVS mağazalarının binalarını ve koordinatlarını bulmak kolay. Genelde zoom yapınca direkt belli oluyor.
Bir de RadioShack mağazaları genelde no.

Özetle taktiğimizi güncelliyoruz;

• İlk sayfaya bakıyoruz tam cevap varsa oradan yapıyoruz.
    • İlk sayfada var fakat cevap tam değil ise bi zahmet var olan kısma kadar yapıp olmayan kısmı buluyoruz google linkinden
    • İlk sayfada hiç yoksa direkt no demiyoruz. CVS: CVS Store #XXXX şeklinde bir mağaza ise google linkinden buluyoruz.
    • İlk sayfada hiç yoksa ve CVS mağazası değilse no deyip geçiyoruz.
    Tüm paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler. Tüm dünyanın tam olarak çözemediği (günlerdir bu görev var. Çözselerdi hemen biterdi) görevi forum dayanışması ile çözdük. Görevde try this link first yazan yere GelirKapısı'nın linkini yazmaları gerek ;)
    Şimdi çıkmam lazım. Fırsat bulduğumda ve atıldığmda ClixPlanetteki yanlışları da buraya eklerim.
@FilmsizKalma, koyu ile yazılan maddelere göre yapın. Biraz uğraşın düşük veren yerlerde. Anlaşılıyor. Sonra yüksek veren yerlerde yaparsınız.
Orada ilk sayfa denilen sayfa bu konunun ilk sayfası..[/list]

bekeli

Alıntı yapılan: arshi - 14 Ocak 2013, 23:40:03
Ben de tek başıma nasıl bitirecem diye hayıflanıyordum, hoş geldin bekeli :D

Hoşbulduk, ama uyumam lazım ;) Size bol kazançlar :)

hakanatik01

Size bırakmam :P  clixsensen den devam edeyim  proda 4 alıp atılmıştım :g :g

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 14 Ocak 2013, 23:39:30
Biri bana şunu canlı anlatsın ya  (sinir) (sinir) eskiden ne güzel anlardım taskları bu yaptığınızı anlamıyorum. Bana göre konunun başında
Doğruları yanlışları boşverin filmsizkalma hocam yapmanız gereken ;

Google Maps latitude and longitude: Click Here -- Try this link first!
1-) Burdaki linke tıklamak
2-)A baloncuğuna Zoomlamak
3-)3 soruya uygun cevapları vermek;
Sorular;
Can you find the building where RadioShack is probably located?(required)

Can you make a visual confirmation that RadioShack is actually located there?(required)

Is RadioShack in its own building, or does it share a building complex/structure (like a mall or shopping center) with many stores?(required)

bu sorulardan zaten ilk ikisi eğer zoomladığınızda binayı gördüyseniz YES olmak zorunda son kısımda ise zoomladığımız binayı kaç şirket paylaşıyor (radioshock genelde Share CVS genelde own oluyor %90  ) Is RadioShack in its own building, or does it share a building complex/structure (like a mall or shopping center) with many stores?(required) bu soruda binaya zoomladığınızda zaten yanında başka birşeyler varsa aynı kare içinde yanyana pekçok bina yada L şeklindeyse bianlar mesela AVM'ler gibi pekçok mağaza bir arada o zaman share diyoruz Sonrada koordinatları istiyecek bizden;
Koordinatları nasıl buluyoruz;
A baloncuğu olana ona sağ tıklayıp "Burada ne var" demek bunu yaptığınızda size koordinatları vericek;

Eğer binayla ilgili bilgi yoksa yada atıyorum radioshocku soruyor ama A baloncuğuna zoom yaptınız  CVS çıktı yada A baloncuğuna zoomladınız bina falan yok ormanlık biryer yada otoyol çıktı  bu durumda zaten tek soruya cevap vereceksiniz oda

Can you find the building where RadioShack is probably located?(required)
Cevabı: NO deyip geçilecek;

Coulers79

Bu işaretler genelde alakasız yerlerde olduğu için binayı bulduysam binanın üzerinden sağ tuş yapıp koordinatları aldım.
Bu ilk sayfadaki listede yes mi no mu diyeceğiz karışık geliyor heralde.

ElisaMcCline

Yaa bu task beni de açmadı ama sizlerin iyi kazanıyor olmanıza çok seviniyorum walla :y
Şöyle bir bakayım dedim, daha training ilk sayfada hem de burada verilenlerle yapıp da 1 hata çıkınca ( kesin eminken) bıraktım.

Patlatın heryeri de biraz cashout görelim... :D

arshi

Ya şimdi uğraşan arkadaşlar bana kızacak ama, ve hatta yüzsüzlükte yapıyor olabilirim ama, çok fazla detay vermişsiniz. Arada bir yukarıda verilenlerin yanlışlarını buluyorum ya da koordinat olmayanların koordinatları falan.. Liste güncellensin diye ekleyeyim diyorum ama hangisini bulduğumu bulamıyorum :g

Şu formatta yeni bir listem oldu hangilerinin sizin listede olup olmadığını anlamak için baştan sona taramam lazım :S Kendi listemi verirsem iyice karışacak gibi.. Son mesaj olarak ekleyim mi böyle dursun mu yoksa ???

]Business Name:   CVS: CVS Store #402
Street Address:    150 Southeast 3rd Avenue
{{name}} shares a building with other stores
25.772678  -80.189084[/i]

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2013, 00:16:56
Patlatın heryeri de biraz cashout görelim... :D
1 tane ekliyorum şimdi :D

hakanatik01

Görev düzeldiği için ilk sayfaya bakmanıza bile gerek yok hızlanmak için kullanılacak ilk sayfaama ben zaten hızlıyım diyorsanız yapılcak iş basit  detayı falanda  boşverip bence görevin istediğine göre yapmayı :P deneyin :)  Bu resimdeki cevapları nasıl buldum anlatmaya çalışayım ona göre yaparsınız zaten görevde olması gerekende bu;

1.soruya A 2 soruya A 3.Soruya B demişim ve koordinatları girmişim nasıl;

Try this link firste tıkladıkmı zaten goole mapımız açılıyor burda"A" noktasına zoom yapıp Cevapları verdim;
Cevaplara gelince ilk 2 soru zaten zoomdan binayı görünce otomatik YES olucak demiştik;

3.soruya gelicez direkt  bu soruda binaın sahibmi değilmi sorusu; burda baktım ki yanda başka şirketler var [4](kisoldaki küçük resimde yanyana binalar gözüküyor)  o zaman demekki paylaşıyor bu binayı ve B şıkkını işaretledim ;Koordinatları bulmak içinde A noktasına (1) sağ tıkladım "Burada ne var dedim" (2) bana direkt kendi koordinatları verdi(3);

Eğer ki bina şu şekilde olaydı own diyecektim bu soruya; Yanında başka bir ek yok bina tek bir kalıp gibi zoomladığınızda başka birşey yoksa;

Direkt No deyip geçiceğimiz konuya Örnek;

Direkt no diyip geçiceğimiz sorularda ise zoomladığınızda binayla ilgisi olmayan sorular olucak;

Burada direkt no deyip geçtik niye zoomladığımızda A baloncuğu otoyolda çıktı ;zaten bu durumda ne koordinat ne başka birşey sormuyacak;

Görev düzeldiği. için karıştırılacak tek yer bence own yada share olayı;15-20 görevde 1 de belki koordinat hatası olur yoksa bir sorun olucağını sanmıyorum :) herkesten ty for hard work bekliyorum :P  :g :g

Edit:;
Emin olamadıysanız kararsız kaldıysanız ve vaktiniz varsa %100le gitmek için  küçük sarı adamı yolda biryere sürükleyip bırakın daha sonra binayı bulup tabelayı okumaya çalışın mesela ben emin olamadım bir soruda adamı yola bıraktım daha sonra  linkin dediği sokağa baktım ;CVS bulmam gerekirken Smoker gibi bir şirket varmış o adreste o sebeble "No" diyip geçtim gene;

arshi

abcb

Yaptığım tasklarda en çok koordinat hataları çıkıyordu ve yeni bir yöntem denedim, çok işe yaradı, bu taskı yapan arkadaşlarımın da umarım işine yarar

Bing Maps street address and city: Click Here -- Try this link first!  buraya tıklayın
[IMG]http://i1071.photobucket.com/albums/u518/abcb75/4_zps8c3e70b8.jpg[/img]

43442 West Oaks Dr nolu adres 1 numarada
[IMG]http://i1071.photobucket.com/albums/u518/abcb75/2_zps2b4639be.jpg[/img]

Haritada 1 numaranın üzerine gelerek sağla tıklayın, koordinatlar otomatik çıkıyor
[IMG]http://i1071.photobucket.com/albums/u518/abcb75/3_zps7f7d360b.jpg[/img]