alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Ekim 2013, 23:16:33
Bende çıkmış romların çoğunu kullandımda orjinaldeyim şu anda :D  hangi rom yüklü ? 

Nexus ;)

tolgacan86

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 27 Ekim 2013, 23:21:02
rom ne ola ki? ???

Hocam kaba tabir ile işletim sistemi sürümünün markaya özelleştirilmiş halidir diyebilirim. Markalar, Android işletim sistemini kendi aletlerine özgü özelleştirerek kendi romları ile telefonları piyasaya sürerler.
Bazı ileri zeka kardeşlerimiz de farklı marka telefonlar için ya kendileri özelleştirerek ya da başka markalara ait romu değiştirerek özel rom üretirler.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
İkinci kere yazımı yazıp siliyorum.
Bu laf yetiştirme konusunda sizinle yarışamam.. Hee, demekki siz haklı olursunuz... Hiç girmeyeyim.

Sadece şunu söylemeliyim, anlayan anlar. Anlamayanlar da anlamasın
Sadece fazla beklemeden siz de göreceksiniz herşeyi.

Ben Linux' u windows dan ne kadar çok seviyorsam, WinP yi de andoidden o kadar çok seviyorum.
Şimdi.. bu iki zıt kavramın ortak noktasına bakarsanız, konunun önyargı, kalıplaştırma ya da duygusal yaklaşımdan farklı olduğunu görebilirsiniz.
Neden böyle düşünüp de Chrome yerine ff kullanıyorsun diye de düşünün.

Anlamadıklarınızı anlamak için vaktiniz olacak, beni hatırlarsınız..
TOFAŞ çılar vardı zamanında, onlar anladılar ve şimdi hatırlıyorlar.. Size yabancı bir konu olabilir.. Ağabeylerinize sorarsınız :)

bekeli

Hocam ben winP'ye bir kelime bile etmedim şimdiye kadar.

Şimdiye kadarki hayatımda hep F/P ürünlerini almaya çalıştım her alanda sadece telefonda değil. Bundan 5-6 ay öncesinde F/P ürünü Motorola Atrix'ti. Kız kardeşime almıştım.
Şimdi GMD. Kendime ve erkek kardeşime aldım.

Yani şu iyidir, bu kötüdür den ziyade parama göre alabileceğim en iyisini savunuyorum.
Yoksa elbette Android'in winP'den çok daha fazla ram kullandığını, hantal olduğunu, aslında bu kadar donanıma ihtiyaç olmadan da aynı şeylerin yapılabileceğini biliyorum. Ama yine tekrar ediyorum, bunları bilerek 440 TL'ye S3'ten daha kaliteli bir telefonu aldım.

tolgacan86

Abi Tempra SLX ler gayet iyidi :g

@bekeli ; teşekkürler ;)

FilmsizKalma

Yahu yok yapılan yapılamayan ciddi sordum demiştim ben. Siz onu seversiniz bir başkası diğerini oyun vs yazdıklarımızda işin zaten espiri kısmı. Bende winp ye laf etmedim. 2 sinide gördüm winp biraz kullandım bana göre şu anda android.. Yarın birgün ne olur bilinmez. Belki nokia simbiyana uzay teknolojisi ekler ne android ne winp konuşuruz:D
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Ekim 2013, 23:36:09
Ben Linux' u windows dan ne kadar çok seviyorsam, WinP yi de andoidden o kadar çok seviyorum.
E linux u windowstan daha çok seven bir insan, nasıl olurda winp yi androidden çok sever arkadaş ya :(  linux ne kadar geliştirmeye değiştirilmeye açıksa windowsa göre, androidde o şekilde. Zaten android program hazırlayanlardan tutun , yeni rom hazırlayanlara kaynak kodları ile uğraşanlara hepsi linuxcu .

uzayıp gitmesin he tofaşçılardan şahincilere felan  (k)

ElisaMcCline

Ben de sizin bahsettiğiniz telefon kötü demedim. Hatta bir tane almayı bile düşündüğümü söyledim zaten.
Benim tarafım yok. Ben iyi olanı kullanmak zorundayım.. Evet bazen daha pahalı olan demek olabiliyor.

Buradaki konu şu;
Henüz bir çocuk ya da ergen ile, uzun süredir ortada olan bir frankenstein karşılaştırması yapmak biraz tuhaf.

@Filmsizkalma
Geliştirilmiyor, frankenstein laştırılıyor. frankenstein benzetmesi tam bir benzetme. Bu yüzden o aksaklıklar.
Daha iyi pazarlanıyor çünki daha ucuz, daha erişilebilir, daha çok keyife hizmet ediyor. Business değil.
Yıllardır üzerinden ekmek yiyen adamlar, burak da tu-kaka desin alternatif ne varsa.. Sadece biraz daha uzun süre ekmek yiyecekler.

Cevabını sen biliyorsun aslında Filmsizkalma. Gelişritilme işi evde ulen ben de bir program yazayım diyen elemanların işi olmamalı.
Stabilizasyon, kararlılık, dinamizm, hız
bu kelimeler için:
kıyasla --> WinP8 vs android
kıyasla --> Windows vs Linux
kıyasla --> Chrome vs firefox
Benim tercihlerim çıkacak zaten ...

Bir gruba dahil olmak zorunluluğu olmaksızın, her tarafın en iyilerini alıp kullanmamanız için gerekçe nedir ki.
Linuxçular güncellesin yapsın işlerini android romlarını yazsınlar. Ok da bu demek değil ki Linux la android aynı kefede.
Sadece aynı grup altında. Aynı anne babadan Katiller de doğar, yardımseverler de.. Aileyi değil, kişiyi arkadaş olarak seçersiniz.
Hatta biraz daha çerçeveye geniş bakarsanız, Chrome da aynı grup altında.. eee ...

@Tolga
Tempra bir FIAT ürünüdür, TOFAŞ değil :)

hakanatik01

yazalınların hepsini okudum ve yuvarlanıp gitmeye karar verdim :D gitmeden şunu sorayım ama şimdik bir Çamaşır makinesi beğendim de bunu alsak kargo eve kadar getiriyor mu? yoksa gelirde aşaığdan zile basıp bıraktık buraya gelin alınmı derler? Büyük bir şey almış olan varmı daha önce ne bilem işte buzdolabı,olsun koltuk takımı falan taşıması ağır olan birşeyler :) saygılar android iyidir ama :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Ekim 2013, 17:10:14
yazalınların hepsini okudum ve yuvarlanıp gitmeye karar verdim :D gitmeden şunu sorayım ama şimdik bir Çamaşır makinesi beğendim de bunu alsak kargo eve kadar getiriyor mu? yoksa gelirde aşaığdan zile basıp bıraktık buraya gelin alınmı derler? Büyük bir şey almış olan varmı daha önce ne bilem işte buzdolabı,olsun koltuk takımı falan taşıması ağır olan birşeyler :) saygılar android iyidir ama :D

E yeni telefonun arama yapamıyor mu yoksa :P :))
http://www.hepsiburada.com
Telefon: 0850 252 40 00 (Çağrı Merkezi)

Bilgiyi bence kendilerinden alman daha doğru olur. Bir kısım firmalar sadece adrese teslim ediyor.. Eve çıkartmak için ek bir ücret alıyor çünki büyük malzemeleri taşeron firmalar taşıyor ve sadece nakliye, +yerleşim ya da +kurulum gibi ek ücretler içerebiliyor. HB de durum nedir bilmiyorum :)

Bu da form iletişim :)
http://www.hepsiburada.com/musteri.aspx