alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Geldi geldi 2 gün olmuştu elimden düşmüyor şimdilik sonra sıkılırmıyım bilmiyom :D limitleri zorluyom bakalım ne zaman sorun çıkarıcak diye ama şeytan kulağına kurşun çok beğendim çoooooook teşekkürler öneri için ;) ,GTA3 deniycem bakalım onuda kaldıracakmı :D videoların çoğuda eski sanırım teknoseyir vs. eksi yön olarak menülerin tamamı türkçe falan değil demişti bendeki tamamen türkçe,interneti iyi çekmiyor demişlerdi [iyiki siz varsınız işte videonun doğru olmadığı ortaya çıktı o videoyu izleyen biri neti çekmiyormuş diyip vazgeçerdi belkide  ;)] çevrede PC'min çekmediği internetleri görebildim :) klasörleme olayına bayıldım diğer telefonlarda varmı bilmiyorum (kardeşimde note2,ablamda s4 vardı onlarda bile yoktu sanırsam yani android özelliğimidir yoksa telefonun mu bilemedim ama süper bir özellik ekranı çok güzel organize edebiliyorsun ,her telefonda olmalı :P ),inceliği çok güzel,ekran kalitesi süper (gorilla glasssmı bilmem videoda görmüştüm adam zaten anahtarla kazıyordu gene birşey olmuyordu bunda bişi olmaz gibi duruyor ) telefondan çok pc gibi geldi :P kısaca 10 numara 5 yıldız verdim telefona iyiki almışım dediğim bir ürün oldu hepsiburada comda şaşırttı beni araya 29ekişm girmese o gün gelecekti ama kargo tatil yapmıştı :)
sizler ilk neleri yüklediniz onuda öğrenem bari :D

1-)teamviwar
2-)gogol trasnlate
3-)MX player[mkv falan süper oynatıyor bunada bayıldım :) )
4-)TuneIN
5-)skype
6-)Kelime avı
7-)Minion rush (çok komik bu sarı kafalar yahu tek silmeyeceğim oyun olur )
8-)super sudoku
9-)Chrome ve firefox :)

konu alcaknevar konusuydu kusura bakmayın biranda dışınamı çıktı :D
oradan aldığım ürünlerde elime geldi güzeller :) en azından arnica'nın ürünü güzel başarılı diğerlerini bende sevmedim bir kenarda duruyor :D lale usb'me 3 tane harddisk taktım kalırmadı ,PC görmedi anca 2 tanede gücü yetip görebildi genede işe yarar ürün benim açımdan :)

nouma26

Hayırlı olsun Hakan.Hepsini güle güle kullan  :)

FilmsizKalma

İnan beğenmene çok sevindim hakan, her önerdiğim telefonumu gören felan direk burun kıvırıyor markadan dolayı fiyattan dolayı Bizim millet anca pahalı olunca marka olunca memnun oluyor.Gerçekten işe yaramasına çok sevindim.

İçinde var zatende yedek olsun diye Dilersen ekran koruyucu ücretsiz gönderebilirim 2 tane :) Kargo sendenn heeee :)) Mutlaka yapıştırarak kullan ne olur ne olmaz. Unutmamak gerekirki gorilla glass çizilmez kırılmaz ekran değildir ki gorilla glas mı oda belli değil. Gorilla glass bile olsa onunda taşıyacağı bir basınç kuvvet var.

Elimde hiç kılıf çeşiti yok bi tanede ondan hediye etmek isterdim. Çinde güzel ürünler var telefon için, gerçi şu anda sanalpazar gittigidiyorda felanda var ancak onlarda çinden alıp üzerine kar koyarak satıyorlar. Aliexpresste ararken, gionee e3 elife diye ararsan bizim telefonnun aksesuarları çıkar. Bir çok ürünü gördüm, alacak olursan bir danış kalitesine tipine yorum yapabilirim belki.

Ben ilk radio kurmuştum ya :D storeoidi görmüştüm bune olaki diye bakarken bi baktım ufak bi market, içinde radio var. İnternet kaynklı değil şebeke fm radio hatta telefonda radio yok diye biliyordum. Sonra çıktı meğersem vergi sebebi ile bu şekilde yapyormuş firmalar. Dinledinmi len dersen 1 kere :P

hakanatik01

:)) hediye için teşekkür ettim kargodan daha ucuza gelir burda beya :P :)) bakarım bir ara yan ürünlere çok gerek duymuyorum ama güzel bir kulaklık alıcam mümkünse ; o burun kıvırma da herkeste var anneme gösterdim telefonun yüzüne bakmadı bile :)) Sanırım buda çoğu kişinin belli süre sonra telefon değiştirecekse hani marka olması daha kolay elden çıkmasına sebeb olur mantığımı bilemedim ama ben satmalık telefon almıyorum ki ,hala N95imde duruyor tabiki onuda yanımdan ayırmam her nekadar bu telefon çift hattı desteklesede N95im yeri ayrı bende :)

ptconur

Hayırlı olsun yeni telefonun hakan güle güle kullan

bekeli

Hakan, beğendiğine sevindim.
Şimdiye kadar aldırdığım ve beğenmeyen çıkmadı zaten :P
Benim kurduğum programlar da şunlar:
- Adobe flash player :P
- Yandex haritalar
- Viber
- Tango
- facebook (Orjinal romda yüklü geliyordu herhalde, hatırlayamadım şimdi.)
- ColorNote
- Chrome
- canlitvizle

Bide ilk geldiğinde marketten Dead Pixel Testi indirip ölü pixel var mı yok mu diye bakmıştım.
Tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullan ;)

Edit: Bu arada pahalı, marka telefonu olup da GMD'nin yüzüne bakmayanlar olursa full parlaklıkta yanyana aynı hd videoyu oynatın da farkı görsünler :P

hakanatik01

Teşekkrüler;
facebook geliyordu,Colornote hiç duymadım bir bakayım napıyor :)

adobe flash playerıda programdan saymadım ama telefonda sizlerde varmı bilemedim "StoreOID" diye bir uygulama var
adobe air,instagram,twitter,facebook,yoıutube,google haritalar ,flash,viber ,whatsup,foursquare v.s diye olmazsa olmaz programlar kategorisi gibi bir kısım vardı ordan bakmıştım :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Kasım 2013, 13:30:06
Teşekkrüler;

adobe flash playerıda programdan saymadım ama telefonda sizlerde varmı bilemedim "StoreOID" diye bir uygulama var
adobe air,instagram,twitter,facebook,yoıutube,google haritalar ,flash,viber ,whatsup,foursquare v.s diye olmazsa olmaz programlar kategorisi gibi bir kısım vardı ordan bakmıştım :)

Orjinal rom'da öyle bir uygulama var evet. Çok kullanılan programları içerisine koymuşlar. İstediklerini kurabiliyorsun.
ColorNote, not almak için kullanılan kullanışlı bir program.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Kasım 2013, 13:30:06
Teşekkrüler;

Hakan programdaki flashplayer eski ve sorun çıkartır. Flashın icecream için çıkanı var onu kur sorunsuz :)

hakanatik01

tamamdır oyun oynamayı sevmeyen birisi bile GTA3'ü indirip denemeli derim bu arada :P tek bu oyun olsa yeter bunu kaldırdıysa telefon zaten  bana ne deseler boş artık yok efendim şu oyunu kaldırmıyormuşmuş bu oyunda kasıyormuşmuş "yuvarlan git" der geçerim  :P