alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Hocam,
İlk almayı düşündüğüm zamanlarda çok ciddi araştırmıştım. Hatırladığım kadarı ile tepki süresi gayet iyi idi.
Youtube'da çok fazla paylaşım var kinect ile ilgili.
Ayrıca çoğu forumda da araştırmıştım. Tepki süresi ile ilgili şikayet okuduğumu hatırlamıyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Şubat 2014, 16:53:43
Bu konuda birşey demem doğru olmaz sanırım hocam bana iyi geldi boks oyunum var bir tane ona bakmıştım iyiydi ama oyundan oyuna farklılık gösterir mi ne olur hiçbir bilgim yok xboxın sadece adını biliyorum hiç oynamamıştım daha önce, 1-2 foruma takılıp öğrenmeye çalışıyorum.özellikleri nedir deseniz onu bile bilmiyorum ben öylesine alanlardanım bir araştırmam etmem olmadı adına güvendim xbox'ın :)

Zaten XBox için değil yahu soru :)
Inrared ile algılıyor kinect hareketlerini. Onun tepki sürelerini merak ettim sadece :)
FPS falan oynanır mı rahat diye düşündüm açıkçası. Ani hareketlere hızlı tepki veriyor mu ?

cihanizm

Alıntı yapılan: bekeli - 12 Şubat 2014, 16:45:44
Ben aldıktan sonra haber verdim. Adanalıyık biz, öyle hanımdan felan izin almak da neymiş :D

[spoiler]"Ben aldıktan sonra haber verdim. Adanalıyık biz, " buraya kadarı doğru. "öyle hanımdan felan izin almak da neymiş" bu kısmı şaka la şaka :D[/spoiler]

Umarım hanımda forumda dolaşmıyordur  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 12 Şubat 2014, 16:56:26
Hocam,
İlk almayı düşündüğüm zamanlarda çok ciddi araştırmıştım. Hatırladığım kadarı ile tepki süresi gayet iyi idi.
Youtube'da çok fazla paylaşım var kinect ile ilgili.
Ayrıca çoğu forumda da araştırmıştım. Tepki süresi ile ilgili şikayet okuduğumu hatırlamıyorum.

Ben de 3-5 yerde denk geldim ama genelde reklam kokan video ve bilgilerdi. O yüzden ilk elden bir duyayım diye sordum :)

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Şubat 2014, 16:50:06
Eşin spoiler içlerini de okuyabiliyordur İnşallah :D
Alıntı yapılan: cihanizm - 12 Şubat 2014, 16:57:16
Umarım hanımda forumda dolaşmıyordur  :g

Yahu spoiler içini okumasa ne olur, forumda dolaşsa ne olur. Adanalıyık dedim ya :D

[spoiler]Bu komple şaka, valla bak :D[/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 12 Şubat 2014, 17:02:02
Yahu spoiler içini okumasa ne olur, forumda dolaşsa ne olur. Adanalıyık dedim ya :D

[spoiler]Bu komple şaka, valla bak :D[/spoiler]

Canım da helva çekmişti :P :D

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Şubat 2014, 17:04:08

Şimdiden söylerim, gönderir size :D

ikose

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Şubat 2014, 17:04:08
:))
Bende isterim bekeli

[spoiler]  [/spoiler]