Find Number of Rooms in Chinese and Taiwanese Hotels! (Yeni ) doğru ve yanlışlar

Başlatan ikose, 15 Ocak 2013, 20:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: arshi - 16 Ocak 2013, 15:46:30
"Help us" olan görevde de kota yaptın mı bekeli, ona bak istersen. Olmadı komşularla iyi ilişkiler kur :D :D

O da TY diyor :S

Neyse her zaman kazanacak değiliz biraz da kafa dinleyelim  :D Forumda paylaşılan şarkılara felan bakayım bari  :P

gokovic

Ben sabit ip kullanmıyorum. Modemi resledim ama. baska sitelerde suan hiç bi taska giremiyorum. peh. bi çözümü yokmu bunun.

arshi

Çerezleri sil, yeni mail adresi kullan, garanti olsun diye LAN IP yide değiş :g Ayrıca farklı tarayıcı da fena olmaz.
Sadece yeni hesaptan login ol; atıyorum yeni pro açıp, kota doldurduğun neo ile aynı anda login olursan yine yakalanıyorsun. :)

gokovic

Alıntı yapılan: arshi - 16 Ocak 2013, 17:00:43
Çerezleri sil, yeni mail adresi kullan, garanti olsun diye LAN IP yide değiş :g Ayrıca farklı tarayıcı da fena olmaz.
Sadece yeni hesaptan login ol; atıyorum yeni pro açıp, kota doldurduğun neo ile aynı anda login olursan yine yakalanıyorsun. :)

En iyisi hiç bulasmamk sanırm. riske atmayım :)

arshi

O da bir seçenek tabii :)

Bu arada daha önce yazıldıysa kusura bakmayın ama, ilk "no"ya bastıktan sonra aşağıdaki gibi 1 veya 2 tane sarı dikdörtgen çıkıyorsa %90 oda saysı oluyor. Gördüğünüz gibi ilk sayfada aratın, gerisi no no geçin :)

ikose

Alıntı yapılan: arshi - 16 Ocak 2013, 17:22:01
O da bir seçenek tabii :)

Bu arada daha önce yazıldıysa kusura bakmayın ama, ilk "no"ya bastıktan sonra aşağıdaki gibi 1 veya 2 tane sarı dikdörtgen çıkıyorsa %90 oda saysı oluyor. Gördüğünüz gibi ilk sayfada aratın, gerisi no no geçin :)

nasıl bir kolaylık oldu bir bilsen...  (p)  (p)
Ellerine ve yüreğine sağlık , Teşekkürler  (a)

lovablegs

arkadaşlar ellerinize sağlık süper bir çalışma ben biraz geç kaldım şuan proda başladım süper gidiyor bi tek şu olayı anlamadım bunu nereye yazcaz ?

Tiantangzhai Tiantai Holiday Village
The reason for this is: "We found the number of rooms on this website: http://hotels.ctrip.com/hotel/65026.html. It is the 1st search result in the 1st google search link."

ikose

Alıntı yapılan: lovablegs - 16 Ocak 2013, 18:06:03
arkadaşlar ellerinize sağlık süper bir çalışma ben biraz geç kaldım şuan proda başladım süper gidiyor bi tek şu olayı anlamadım bunu nereye yazcaz ?

Tiantangzhai Tiantai Holiday Village
The reason for this is: "We found the number of rooms on this website: http://hotels.ctrip.com/hotel/65026.html. It is the 1st search result in the 1st google search link."
bana 2 kere denk geldi
oda sayısını bir türlü bulamadım
ikisindede hata verdi..

lovablegs

linke tıklayınca biraz ardım sanki 52 buldum bi deneyeyim bakim :)

doğruymuş hatasız geçti  :D

ikose

Alıntı yapılan: lovablegs - 16 Ocak 2013, 18:13:08
linke tıklayınca biraz ardım sanki 52 buldum bi deneyeyim bakim :)

doğruymuş hatasız geçti  :D
52 olarad düzenleme yapıldı ilk konuda
eline sağlık