Anket - Forum task anlatım alanları ziyaretçilere kapatılsın mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 19 Ocak 2013, 02:31:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Teşekkürler Bilge :y
Genel tavrımız da bu yönde zaten,, bu yüzden hemen kapatıp, kapalı mı kalsın, ya da açık mı olsaydı diye devam etmedik.

Sonuç olarak, Bilge arkadaşımızın da paylaşımı sonrasında tamamen netleşen konu şudur ki ;
CF konusunda forumda paylaşılan ek bilgiler sorun olacaksa, Bu sorun sadece dışarıdan görülüp görülmemesi ile ya da paylaşanlarla ilgili değil,
bu görevleri benzer yapan herkesle ve bireysel olarak ilgili olacak. Kısaca CF konusunu da rafa kaldırmış oluyoruz.
Rafa kaldırmak derken; konunun artık paylaşımların açık/kapalı kalması ile ilgilisi yok. Herkes kendi yaptığından sorumlu. Her ne yapıyorsa.

Ve diyorum ki,
Bir süre için bu konudaki tansiyonu düşürelim. Görevler sürekli değil, birkaç task furyası daha atlatalım. (doğru yanlış tesbiti yapılarak olabilenlerden)
Gerekiyorsa tekrar konuşuruz, ancak kapanması yönünde oy kullanana hemen herkesin gerekçesi CF ile ilgili duyduğu kaygıydı.
Ve bu konuyu da zaten rafa kaldırmış bulunuyoruz.

Diğer kaygılar ise bu paylaşımlar devam ettiği sürece, daha yavaş olsa da, yapay olmadan ve daha kaliteli bir şekilde gerçekleşmeye devam edecektir.

Bilinmesini istiyoruz ki;
Forum yönetimi olarak, biz her şartta her duruma hazır olmak istedik.
Ve gerekli her alan için kısıtlama konusundaki önlemlerimizi bu kısa zaman içinde aldık, herşey hazır.
Bırakın herhangi bir bölüm ya da konuyu, istediğiniz herhangi bir mesaj içinde dahi,
(Aynı mesaj içindeki) sadece istediğimiz/istemediğiniz yazıların ziyaretçilere görünmesi/görünmemesi ni mümkün kılacak durumdayız.

Son olarak;
Bugüne kadar çoook uzun bir süre yabancı forumlarda dahi bildiğimiz herşeyi sonuna kadar paylaşıp, tanıdığımız tanımadığımız herkese tüm bilgimizi aktardık. (sadece kendimden bahsetmiyorum)
Bu forumların hepsi tüm dünyaya açık forumlardı, 3 gün önce bize ağızına geleni söyleyen adamın da o bilgilerden faydalandığını çok iyi bilerek, paylaşımlarımıza hiç gocunmadan devam ettik.
Sonucunda ise, yüzlerce riyakâr vatandaş tanıdık ama birçok gerçek dost kazandık.

Her fırsatta söylediğim gibi, yeni üyeler değil, yeni arkadaşlar peşindeyiz. Üyeler bırakın bulundukları çöplüklerde kalsınlar.
Paylaşımlara ortak olmak isteyen arkadaşlar varsa zaten gelecektir. Biz istesek de, istemesek de ;)

Konuya geçici olarak ara veriyorum. Herkesin anket oyunu değiştirmesine de izin vereceğim.. dileyen, verdiği oyu değiştirmek isteyen değiştirebilir.

Konu kilitlenmeyecektir.

abcb

Dediğiniz gibi Hocam, gerekçemiz CF ile ilgili duyduğumuz kaygıydı, tek endişemiz buydu
Madem ki bu konuda sorun olmayacak, paylaşımlara devam  :)
Ayrıca bu konuda anket yapıp fikirlerimizi aldığınız için de teşekkür ederim :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: elektron1212;120629-1arkadashlar. Reklamlara tiklayarak ve GridClix ile bosuna zaman kayib ediyorsunuz. Fazla kazanmak istiyorsanız task yapmaniz şart. Task yapmaniz size zor geliyorsa taskin title nı google dan aratın. Türkce yardım siteleri çıkacaktır. Site adını verebilirdim ama reklama girer. Gercekden bana çok faydası oldu.

Clixsense forumundan alınmış bir mesajdır :) Arkadaş nereyi kastetti acaba yardım alma konusunda ??? keşke gelip işin bir ucundanda tutsaydıda onunda biz yardımını görseydik iyi olurdu..

arnutwowew

sanırım kapatılsa iyi olacak yalnız siteye girdiğimizde online offline durumuda olsa iyi olacak  isteyen online görünür isteyen offline böyle olursa çok iyi olur

hakanatik01

Dayanamadım polimik yapıcam :D

Oylamaya baktım şimdi :)
konu ile ilgilenmiyorum diyen 2 arkadaşımızı merak ettim :) Forum hakkında bir soruya böyle demeleri garip geldi;Olumlu yada olumsuz fikir belirtseler  forum için daha iyi olur sonuçta o iki arkadaşımızda forumu kullanıyorlar böyle bir durum istemiyorlarsa "Hayır" istiyorlarsa "Evet" diyebilirler en kötü karar kararsızlıktan iyidir  :)

Seçimlerdeki gibi olmuş ;
"-oyunuzu kime vericeksiniz
"-karar vermedim"

bir de tabi A partisi seçimi kazanınca kime sorsan ben vermedim ben B partisine oy verdim olayı var ama konuyla igisi yok şimdi yeter sus der gibisiniz sustum :X :X :X :g :g

hakanatik01

Alıntı yapılan: arnutwowew - 19 Ocak 2013, 22:38:58
Ayrıca crowdflower  engelledi diyelim site admini demiyecekmi üyelerin çoğu task yapmak için üye oluyor crowdflowerin bu tutumlarına site adminleri kesinlikle karşı çıkarlardı örnek veriyorm türkiyeyi engelledi üye neobuxa ,clixsenseye ,rewardindinwaysa..........vs  bir sürü task sitelerine üye oldu ama türklere tasklar yasak bence böyle bir durumun olması imkansız site adminleri bunu kabul etmez.
Tükiyeyi takmayacaklarının kanıtını bugün ingiltereden girince anladım maalesef arnutwowew :) adamlara 0.20'lik bile görev  var şuanda :) bizim için en yüksek gördüğüm 0,17'ydi almanca görev :) bize 3-5 görev gelirken adamlar coşuyor :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Ocak 2013, 19:19:33
Tükiyeyi takmayacaklarının kanıtını bugün ingiltereden girince anladım maalesef arnutwowew :) adamlara 0.20'lik bile görev  var şuanda :) bizim için en yüksek gördüğüm 0,17'ydi almanca görev :) bize 3-5 görev gelirken adamlar coşuyor :)

Ben 0.19 how relavant ilk çıktığında almanca olarak gelmişti onu yapmıştım bayağı :)
Başından beri türkiyeye kısıtılı idi zaten, bu clixsense forumunda + bizim forumdada dile gelmişti.Hakan peki o taskalra girebiliyormusun?

hakanatik01

Evet mehdi ingiltereden katıldı yarıışmaya :g :g ama sağlam bir tane bulmak lazım yoksa çok yavaş açılıyor siteler  az var diye ty deyip durdu vaktinde yaklarsak sorun olmaz gibi  :)

not:mesuliyet kullanandadır bu arada ; probuxda sorun olmaz gibi duruyor ama diğerlerinde denememek lazım uzun vadeli sitelerimiz neo ve clixsenese de mesela :)

sicher

üstteki yorumların bir çoğunu okudum benim fikrim aslında farklı ama empati yapmayı düşünürüm gelen kişiler eger hoşlarına giderse zaten uye olup daha fazla bilgi için geleceklerdir...