Goldenclix

Başlatan ptconur, 19 Ocak 2013, 03:46:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Uzun zamandır ödeme talep etmiyorum dolayısıyla bu konu ile ilgili net bir şey söyleyemicem. Hesapta parayı biriktiriyorum. Yalnız forumu incelediğimde herhangi bir sorun paylaşan olmadığını gördüm. Eğer ödemeyi paypal dan istediyseniz uzun bi süre paypal hesabı limitlenmişti belki de ondan dolayı bi birikme oluşmuş olabilir. Payment proof sayfasında ödemelerin günlük yapıldığı görülüyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ptconur - 21 Nisan 2014, 14:24:54
Uzun zamandır ödeme talep etmiyorum dolayısıyla bu konu ile ilgili net bir şey söyleyemicem. Hesapta parayı biriktiriyorum. Yalnız forumu incelediğimde herhangi bir sorun paylaşan olmadığını gördüm. Eğer ödemeyi paypal dan istediyseniz uzun bi süre paypal hesabı limitlenmişti belki de ondan dolayı bi birikme oluşmuş olabilir. Payment proof sayfasında ödemelerin günlük yapıldığı görülüyor.

Foruma yazanları banlıyorlarsa, forumda birşey görememek de doğal olabilir tabii ki :)

Ödeme istediğinde bilgimiz olur zaten sanırım :)

ikose

ben diğer sitesinden payza istedim gününde geldi..
7 gün diyor zaten 8.ci gün göndermişti..
hiç Öm de yollamadım admine..

ElisaMcCline

birilerinin sorun yaşayıp başka birilerinin yaşamaması da ilginç.

Sorun yaşayan arkadaşların bilgileri dahilinde olmayan bır sıkıntı mı var acaba.
IP çakışması vs gibi.

hakanatik01

Hep söylenir "bot kullanımındanda olabilir "denir cevap "yok kullanmadım olur" biliyorum ama bu tarz 3.parti birşeyler kullanıldımı burasıda ödeme isterken banlıyordu bilginiz olsun :)

bilge8408

Ne olur ne olmaz diyerekten, tüm sitelerini listemden çıkardım şahsen..

Coulers79

O zaman Paypal'ı iptal edip Payza denemek lazım. Bu limitlenme düzelince haberimiz olur umarım.

illisionist

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Nisan 2014, 15:50:16
birilerinin sorun yaşayıp başka birilerinin yaşamaması da ilginç.

Sorun yaşayan arkadaşların bilgileri dahilinde olmayan bır sıkıntı mı var acaba.
IP çakışması vs gibi.

bilmiyorum ki, ama benim ne refim vardı ne de ev harici bir yerde siteye girmem...
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ikose

Kısa bir dönem onaysız PP a ödeme talebi yapanlarıda banlamıştı burada admin..
buda aklıma az önce geldi..
Ama bildiğim kadarıyla İllisionistin hesabı onaylı  ???

illisionist

Alıntı yapılan: ikose - 22 Nisan 2014, 00:23:39
Kısa bir dönem onaysız PP a ödeme talebi yapanlarıda banlamıştı burada admin..
buda aklıma az önce geldi..
Ama bildiğim kadarıyla İllisionistin hesabı onaylı  ???

aynen, PP hesabım onaylı, neden ödeme yapılmıyor anlayamadım, bu grubun sitesi silverclix 8 günde bana da ödeme yapmıştı, hatta bugün silverclix'ten tekrar ödeme isteyeceğim bakalım n'olacak?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."