Clixsense'te Hayır Diyemeyeceğiniz Teklifim

Başlatan tolgacan86, 03 Şubat 2013, 22:37:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

IP sorun olmuyor, sonuçta eski hesabınızı siliyorsunuz ;) Yalnız eski hesabınız tamamen silinmiyor aslında askıya alınıyor diyebiliriz, eğer birgün tekrar aynı şifre vs kullanıcı adıyla girmeye çalışırsanız yeniden aktif edebilirsiniz. O yüzden sildikten sonra tekrar girmemeniz lazım eski hesaba ;)

ricci

Support bana kıyak geçmiş o zaman, dedim hesabımı kapatacam ama mailimi falan değiştirmem farklı birinin refi olacam dedim support öyle birşey yapmıyoruz ama sana yapalım dedi :) hiç bir bilgiyi değiştirmeden yeni hesap açtım ve devam ediyorum, sadece kullanıcı adım farklı :)

tolgacan86

hakanatik01

Durumunuz aynımıydı ama ricci hesap taşıma yaptığında gene CF'ye giremeyebilir buda michaelin hiçbir işine yaramaz...

ricci

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Haziran 2013, 00:20:08
Durumunuz aynımıydı ama ricci hesap taşıma yaptığında gene CF'ye giremeyebilir buda michaelin hiçbir işine yaramaz...

Yok ben zaten kendim için söyledim michael prosedürü takip etsin, ki ben kullanıcı adımıda kendim değiştirdim yani kullanıcı adını değiştirde demediler, önceki hesabımda tamamen kapatıldı. Demek ki iyi günlerine denk gelmişim, keşke başka birşey isteseydim :)

hakanatik01

:)) daha ne isteyecektin beya 3-5te hesaba bişiler atınmı :P :)) gridden 10$ olur bak birde bunu dene neden bana 10$ çıkmıyor diye ticket aç :P

ricci

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Haziran 2013, 01:43:34
:)) daha ne isteyecektin beya 3-5te hesaba bişiler atınmı :P :)) gridden 10$ olur bak birde bunu dene neden bana 10$ çıkmıyor diye ticket aç :P

O zaman en yüksek 5 dolardı onu isteseymişim olacakmış ama çok geç artık :) Birde şöyle istemeliydim galiba hiç grid tıklamıyorum sadece task bonusu olduğu günler mecburen tıklıyorum, ama çıkacak diyorsanız 10 tane tıklarım diye  :D

SteRLiN

S a Modum . tıkla kazan işini ilk defa yapacagim  ama bir süredir araştiriyorum . Sanırım sizin refinizle üye olmak en mantiklisi bide ÖM'den ulaşırsanız sewinirim yada werebileceginiz bi mail adresi ile skype da bir kac sorum olacakti? Cevabınızı bekliyorum.

Uniquehero

@Sterlin öncelikle forumumuza hosgeldin kisilere öm atabilmen icin min mesaj sayinin 5 olmasi gerekiyor .

SteRLiN

5 msj a ulaşmak için sacma sapan flood yapmam gerek :) Ztn sitede yeniyim ve pek bilgim yok . gereksiz yere insanları rahatsiz etmek istemem  (ok)