NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deniz-777

Alıntı yapılan: bilimadam - 06 Haziran 2013, 13:49:04
Ayrıca, sitemize yeni üye olan kişilere 5 günlük Basic üyelik hediye (Basic üyeliği deneme amaçlı). Bu kampanya 3000 üyeye ulaşıncaya kadar devam edecektir.
ben de şimdi üye oldum, "expires 2013/07/06, 00:00" diyor. 1 aya mı yükselttiniz acaba ?
bir de şunu merak ettim, standart üyelerin fixed reklamlardan günlük kazancı ne kadar ?

deniz-777

hmm sonradan 5 güne düştü. neyse önemli değil ben mega üyelik aldım ama hala standart üyelerden günde ne kadar kazanacağım merak konusu.

edit: Reklamların üzerindeki üyelik sembollerinden bakmayı unutmuşum :). standart üyelere fixed reklam yok galiba :).

fraghera

Ödme için teşekkürler ve

bu adreslerde ödememi paylaştım bilimadam

Bilgin olsun  ($)

bilimadam

Kusura bakmayın arkadaşlar sorularınıza cevap veremedim. Gezi Parkı'na destek için Taksim'de idim. Standart üyeler için fixed reklam yok. O yüzden standart üyelerin belirli (fix) bir kazancı yok. Reklamverenler, reklam verdiği sürece standart üyelerin gelirleri de ona göre artmaktadır yani herhangi bir üst limit yok. Standart üyeler için cebimizden sadece 2 reklam gösteriyoruz (4 ve 2 saniyelik reklam).

Bu arada Mega üyelik aldığın için çok teşekkürler deniz-777. Ayrıca ödeme kanıtlarını yüklediğin için sana da çok teşekkürler fraghera. Ama bildiğin gibi 0.50$ bonus kampanyası Mayıs Ayı sonunda bitti.

deniz-777

bir de şunu sorayım; reflerin sadece fixed reklam tıklamalarından değil, tüm tıklamalarından pay alıyoruz değil mi ?

hey tabelada çıkmışım bu arada :D

bilimadam

Alıntı yapılan: deniz-777 - 08 Haziran 2013, 14:05:08
bir de şunu sorayım; reflerin sadece fixed reklam tıklamalarından değil, tüm tıklamalarından pay alıyoruz değil mi ?

hey tabelada çıkmışım bu arada :D

NJoy2earn'de refinizin tıkladığı her reklamdan para kazanabiliyorsunuz. Yani sadece fixed reklamlara tıkladığı zaman değil, tüm reklamlara tıkladığı zaman para kazanıyorsunuz.

deniz-777

sitede 2800 üye varken bir anda 3000'e çıkması ve 5 günlük basic üyelik kampanyasının bir anda bitmesi çok manidar değil mi ? ben bunun için mega üyelik aldım, bu kampanya olmasa hayatta mega üyelik almazdım. ayda 24 dolar verip de, getirdiğin üyelerden günde sadece $0.001 kazanmak hangi ptc sitesinde görülmüş ? neobuxta yılda 270 dolar veriyorsun günde $0.04 kazanıyorsun, clixsense'e yılda $17 veriyorsun, günde $0.015 civarında kazanıyorsun (standart reflerden bahsediyorum). bu ptc sitesi batmaz ama bu şekilde de ilerlemez.

ayrıca bir kişi bile sitenin kaderini bu kadar kolay etkileyebiliyorsa ciddiyetten bahsetmek biraz saçma oluyor kusura bakmayın. madem bir kampanya yaptınız, sonuna kadar devam ettirmeliydiniz.

tolgacan86

Alıntı yapılan: deniz-777 - 10 Haziran 2013, 20:10:13
bu ptc sitesi batmaz ama bu şekilde de ilerlemez.

Katılıyorum :)

bilimadam

Alıntı yapılan: deniz-777 - 10 Haziran 2013, 20:10:13
sitede 2800 üye varken bir anda 3000'e çıkması ve 5 günlük basic üyelik kampanyasının bir anda bitmesi çok manidar değil mi ? ben bunun için mega üyelik aldım, bu kampanya olmasa hayatta mega üyelik almazdım. ayda 24 dolar verip de, getirdiğin üyelerden günde sadece $0.001 kazanmak hangi ptc sitesinde görülmüş ? neobuxta yılda 270 dolar veriyorsun günde $0.04 kazanıyorsun, clixsense'e yılda $17 veriyorsun, günde $0.015 civarında kazanıyorsun (standart reflerden bahsediyorum). bu ptc sitesi batmaz ama bu şekilde de ilerlemez.

ayrıca bir kişi bile sitenin kaderini bu kadar kolay etkileyebiliyorsa ciddiyetten bahsetmek biraz saçma oluyor kusura bakmayın. madem bir kampanya yaptınız, sonuna kadar devam ettirmeliydiniz.

Kampanyamızın 3000 üyeye ulaşıncaya kadar olacağını en başından belirtmiştik, bu sonradan ortaya çıkan bir durum değil, yani kampanyamızı sonuna kadar devam ettirdik. Yeni gelen üyelere sadece 5 günlük Basic Üyelik vereceğimizi de en başından belirttik, bunları sürekli belirtmemize rağmen sitemize PTSU (Paid to Sign Up) ile onlarca üye getirip bu kampanyadan istifade edip hala sitemizi kötülemeniz manidar değil mi? Şu an getirdiğiniz üye başına sitemizden 0.06$ kazanıyorsunuz (refleriniz kampanyadan yararlanan Basic üyeler olduğu için). Ayrıca sitemizde 4 günde 25$ kazandınız ve hala sitemizde hayatta Mega üyelik almazdım diyorsunuz. Size bir soru soracağım, bu kampanyanın 3000 üyeye kadar olacağını (ana sayfada yazdığı gibi ve site içi mesajlarda da sürekli belirtildiği gibi) ve yeni gelen üyelere sadece 5 günlük Basic Üyelik verildiğini en başından beri biliyor muydunuz, bilmiyor muydunuz?

Tamam bu şekilde bir siteyi ayakta tutabilmek ve ilerleyebilmek elbette çok zor bunun farkındayız ama şöyle bir durum da var: Hep üyeler site sahiplerine güvensizlik duyuyorlar, aynı şey karşı taraf için de geçerli olabilir. Biz buradan standart üyelere cebimizden 10.000$ dağıtsak ve bu parayı alan standart üyeler bir daha siteye uğramasa (ki bana göre çoğu üye ben bu siteden ödememi alayım da ondan sonra site ne olursa olsun düşüncesinde, doğru ya da yanlış bu benim görüşüm) bu durumda ne olacak? Site sahibi 10.000$ zarar etmiş olacak. Sizin o bahsettiğiniz Neobux, Clixsense gibi siteler bu aşamaya gelmek için yıllarını ve onbinlerce dolarını bu işe yatırmış siteler. Bu iki büyük PTC sitesinin haricinde nice siteler de onbinlerce dolar zarar edip yok olup gittiler. Açıkçası biz bu konuda onbinlerce dolarımızı kaybetme riskini göze almadık, çünkü ne olursa olsun bu işin garantisi yok. O yüzden yavaş yavaş, sağlam temeller üzerine kurulu, birbirimizi tanımaya,güvene ve samimiyete dayalı bir sistem oluşturmaya çalıştık. Bu sistem işlemezse, canımız sağolsun ne diyelim. En azından, bu işi bırakırsak milletin parasını çalıp kaçmayacağımız bir gerçek, bu konuda herkesin gönlü ferah olsun.

Biz tüm iyi niyetimizle, karşılıklı güvene dayalı bir sistem oluşturma çabası içindeyiz ama bunu oluşturabilmek, insanların fiziksel olarak birbirini görmediği ve tanımadığı internet ortamında çok çok zor. Buna rağmen, biz bu güven ortamını şu ana kadar yaptıklarımızla bir nebze de olsa başarabildiğimizi umut ediyoruz. Yaptığımız iş başarılı olur ya da olmaz, bizim için esas olan bu güven duygusunu insanlarla paylaşabilmek.

deniz-777

@bilimadam, elbette 3000 üye olunca bu kampanyanın bittiğini biliyorum, sorun zaten 3000 üyeniz olmadan 3000 olarak göstermeniz. hatırlarsanız tabelada bir sayaç vardı, dün gelenlerin sayısı ve bugün gelenlerin sayısı. o tabela niye kalktı sizce ? üye sayısı en son girdiğimde 2800dü, 1 saat sonra birdaha girdim 3000 olmuş. 4 ayda 2500 kullanıcıya ulaşan bir sistemin 1 saatte 200 üye birden bulması imkansız :). böyle konuştuğunuza göre bu işi sizden habersiz pedro yaptı demek ki. öncelikle bu anlaşmazlığı ortadan kaldıralım, ondan sonra diğer söyledikleriniz hakkında da konuşuruz.