PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Ekim 2013, 01:51:02
10. sıra fiyatında bir yanlışlık var sanırım Tolga

Yok doğru, en alttaki sırayada aradakilerden çok ref geliyor ;) Çoğu kişi en üste oradanda direk en alta bakıyor herhalde :g
Alıntı yapılan: ballondor - 30 Ekim 2013, 02:40:42
ojooo sitesini kullanmayacaksanız ilk sıraya ojooo ile talip olurum :)

Alıntı yapılan: Uniquehero - 30 Ekim 2013, 08:34:43
Ojooo yu ballondor kapti :D eger ballondor  ojooo yu almazsa ben almak istiyorum alirsa baska site verecegim  2. Sira

Arkadaşlar kusura bakmayın benim hatam, birşeyleri eksik yaptığımı düşünüyordum gece ama neyi yaptığımı bir türlü anımsayamadım hatta durumu kurtarmak için;

Alıntı YapŞimdilik aklıma gelen detaylar bunlar, zaten genel itibariyle artık sürecin nasıl olduğunu biliyorsunuz.

gibi bir ifade aklıma gelmeyen ama birşeyler olduğunu ifade etmeye çalıştım :(

Üzülerek Ojooo'yu veremeyeceğim. Benimde çok ref çekmek istediğim site olduğu için, ama sizde illa ojooo'yu istiyorum derseniz koyarım ikinci site olarak benim için sorun oluşturmaz hatta bir önceki seferde birden fazla aynı sitenin olması hakkındaki düşüncelerimi belirtmiştim. Buda aynı zamanda hatamı telafi etme mahiyetinde olsun..

Üstteki mesajımı güncelliyorum..

hamzakursad

Neyseki benden  başka reffbux ile ilgilenen pek yok sitede :g

bekeli

Şimdi 1. sıra ve 2. sıra doldu mu?
@hamzakursad, 1. sıra reffbux kesin mi?
@UniqueHero, 2. sıra Ojooo olarak alıyor musun Tolga ile aynı olsa da?

1. sıra veya 2. sıra boşalırsa ben talibim. Site olarak Ojooo Tolga'da imiş. Bu nedenle PTCSolution ile talibim.

Uniquehero

tolga hocam ojooo ya verecekse boş yere ojooo ya reklam vermenin anlamı olmaz ve reklamını vermek için bir kaç siteye baktım ama bulamadım şimdilik 2. sıra boş hocam kullan sen

bekeli

Alıntı yapılan: Uniquehero - 30 Ekim 2013, 12:14:01
tolga hocam ojooo ya verecekse boş yere ojooo ya reklam vermenin anlamı olmaz ve reklamını vermek için bir kaç siteye baktım ama bulamadım şimdilik 2. sıra boş hocam kullan sen

Oops. Tolga Payza istiyormuş. Bende Payza yok. 2. sıra boştur. İsteyen kullansın ;) Öncelik @UniqueHero'nun ;)

volkanaydinli

Goldenbux ile 2. sıraya talibim.. 2. sıra doluysa 3. sıra olsun...

ballondor

bende de ojooo dışında site yok hocam , başka seferlere inş

tolgacan86

hamzakursad 1. sıra reffbux
volkanaydınlı 2. sıra goldenclix

şu an için isteyen arkadaşlar.. Yeterli sayı olmazsa arkadaşlar yapmamız zor olacak gibi..

ýrmakk

3. sıra sol sütun Clikz4freakz

Yalnız bende payza yok paypal ile halledemezmiyiz Tolga hocam.

tolgacan86

Alıntı yapılan: ırmakk - 31 Ekim 2013, 10:45:49
3. sıra sol sütun Clikz4freakz

Yalnız bende payza yok paypal ile halledemezmiyiz Tolga hocam.

hamzakursad 1. sıra sağ sütun reffbux
volkanaydınlı 2. sıra sağ sütun goldenclix
ırmakk 3. sıra sol sütun Clikz4freakz

listeye ekledim. Payza konusunda inan bende zor durumda kalıyorum. Ödemeyi payza ile yapıyorum ve buradaki amaç zaten ödeme yapılması için gereken $100' ı ortaklaşa biriktirebilmek. Ha dediğim gibi birisi çıkar ben paypaldan ödemesini gönderirim derse herkesten paypal toparlarız o arkadaşada $100 göndeririz. Aksi takdirde payza şart. Ve zaman olarakda çok yakın bir tarih görünmüyor önümüzde zaten.. En iyi ihtimalle 1-2 hafta gibi bir sürede ancak toparlarız gibi.. Zaten başka arkadaşlarında katılımı olmazsa dahada uzayabilir bu süre, yükün çoğu bana kalır, bu sefer böyle bir girişim yapamayacağım malesef.