Destek için tıklar mısınız?

Başlatan drogba, 08 Nisan 2013, 00:23:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

:) 3'e 4 kala geldi demekki :P :) +1 izlemeyelim o zaman , arkapalanda oynatsın :))

Estağfurullah daha çok tıklayıp bir an önce ödeme almana yardımcı olmak isterdik ama işte vakitlerin uyması lazım ve millet bekliyormu ne bazaen uyarı geliyor biz girene kadar bitiyor :)

Autorefreshte eklenti ;[Opera kullanıyorsan kendin den var] bazı sitelerde ban sebebi sayılabiliyor bilgin olsun ben bilgisayara uzaktan bakacağım zaman kullanıyorum :) misal şimdik test çözüyordum o arada kullandım :) sen chromu seviyordun sanırım bu güzel bir eklenti özellikle fanslave kullanıyorsan;Benim çok işime yarıyor fanslave'i açıyorum 25 saniyeye ayarlıyorum,ekranı küçültüp atıyorum sağa sol taraftada diğer tıklarımı yapıyorum ;beğenileri kaçırmıyorsun bu tarz sitelerde işe yarıyor genelde :)
eklenti burda
https://chrome.google.com/webstore/detail/auto-refresh-plus/oilipfekkmncanaajkapbpancpelijih
aynı bu isimle ve daha iyisi firefoxtada var ;işine yarıyacak gibiyse eklentiyi kurabilirsin;
bu arada saat 3 oldu gelmedi reklamda hee :)

drogba

reklamdan kastın video mu? ben aynı videoyu 2. kere izliyorum veya benzeri çok incelemedim yine striptiz direk dansı var seside kapalı muhtemelen değişik bir müzik vardır. hatta screen aldım ama vaz geçtim paylaşmaktan :D hani yalancı çoban durumuna geçmiyim diye duruyo kenarda :D

hakanatik01

+1 reklam geldi ;
Video Adı:Big sam-That Knock;
Süresi:04:04

reklamdan kastım diğer PTC'lere tıklamak :)

drogba

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Nisan 2013, 03:18:37
+1 reklam geldi ;
Video Adı:Big sam-That Knock;
Süresi:04:04

reklamdan kastım diğer PTC'lere tıklamak :)

buda bende yok :S bari bana yapmasınlar şunu :D sağol hakan desteğin için ;) :)

hakanatik01

+1
video adı:Annoying fails
süresi:03:50

buna da bakıp kaçtım ben :)

drogba

hakan çok sağol ama  (sinir) virool yine hiç etmiş videoyu eklenmedi komisyon.virool verdiği kadar götürüyorda ya mail atıyorum cevap yok. ne olacak bu durum şaştım kaldım  >:(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: drogba - 28 Nisan 2013, 03:57:55
hakan çok sağol ama  (sinir) virool yine hiç etmiş videoyu eklenmedi komisyon.virool verdiği kadar götürüyorda ya mail atıyorum cevap yok. ne olacak bu durum şaştım kaldım  >:(

Geç kalmış olabilir belki drogba. Kredi video bitmeden bitirilmiştir bdaha önce başlayanlar tarafındanmuhtemelen.
hemen peşine ben baktım video yoktu.. Sürekli söyleniyor gibi bu sefer de yazmayayım demiştim ama yazdık yine :)

drogba

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Nisan 2013, 04:02:13
Geç kalmış olabilir belki drogba. Kredi video bitmeden bitirilmiştir bdaha önce başlayanlar tarafındanmuhtemelen.
hemen peşine ben baktım video yoktu.. Sürekli söyleniyor gibi bu sefer de yazmayayım demiştim ama yazdık yine :)

olabilir mantıklı ama sık aralıklarla yeniliyorum bu kadar çabuk tükeniyorsa virool köşeyi döner yakında.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: drogba - 28 Nisan 2013, 04:07:06
olabilir mantıklı ama sık aralıklarla yeniliyorum bu kadar çabuk tükeniyorsa virool köşeyi döner yakında.

Onun döneceği köşe kalmamış daha yahu :D, boşver sen size ne düşüyor ona bak... :D

drogba

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Nisan 2013, 04:08:52
Onun döneceği köşe kalmamış daha yahu :D, boşver sen size ne düşüyor ona bak... :D

onun köşelerinden bize düşenler etkileniyor işte :D bu arada 3-4 video izledim ama video var demeye çekiniyorum artık. bende çıkan başkasında görünmüyor .