Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Durum sanıldğındanda kötü olmuş olacakki eski reflerede o ayarı çekmişler :)) Kazanç bilgisi almamıştım dün :D bugün alayı bakayım ne veriyor :D

kaçgündür 1 avg seyrinde ilerliyordu 70 ref :)

dünkü gelen click 77, bugünkü gelen seviye 144 click  (zopa)

hamzakursad

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Aralık 2013, 13:56:08
Durum sanıldğındanda kötü olmuş olacakki eski reflerede o ayarı çekmişler :)) Kazanç bilgisi almamıştım dün :D bugün alayı bakayım ne veriyor :D

belkide 1-2 hafta düşük AVG vererek kasa da para biriktirdiler :) şimdi yine dağıtıyolar  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Aralık 2013, 13:56:08

Yanlız çok reklam var, sebep bu da olabilir. bende RR yok, ama günlük gelirim %35 arttı son 2 gündür.

Alıntı yapılan: hamzakursad - 22 Aralık 2013, 14:12:03
belkide 1-2 hafta düşük AVG vererek kasa da para biriktirdiler :) şimdi yine dağıtıyolar  :D

Ödemeleri görmedikçe, birşey dağıttıklarından bahsetmek çok doğru olmayabilir :)
1 hafta periyoduna çekeceklerse, tabii ki bir süre zarfında çok az ödeme görmemiz, ya da hiç görmememiz normal.
Ama önümüzdeki hafta itibariyle tekrar belirli adetlerde ödeme kanıtları olması gerekir
En azından sadece bizim forumda bile bir sürü bekleyen var.

FilmsizKalma

Hocam sizin tabi artacak günlük geliriiz, direk reften dolayı. Bende sadece rr var 1 günde 2 katı click gemiş. kusura bakmayın ama ben bunu reklam arttıda refler fazla click yaptı gibi iyimser birşeye kesinlikle bağlamıyorum.. Değil zaten..

hamzakursad

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Aralık 2013, 15:56:58
Hocam sizin tabi artacak günlük geliriiz, direk reften dolayı. Bende sadece rr var 1 günde 2 katı click gemiş. kusura bakmayın ama ben bunu reklam arttıda refler fazla click yaptı gibi iyimser birşeye kesinlikle bağlamıyorum.. Değil zaten..

Hocam bundan yaklaşık 1 ay önceleri de zaten 50-100 RR'n varsa AVG ler 2-2,5 civarı geziyordu. Sende 2 katına çıktı ama bu durum daha fazla refi olanlar için öyle değil. Benim RR'ler 1600-1700 click yapıyordu son 1 haftadır. Bugün 1850 yaptılar, artan hepi topu %8 civarı bir rakam. Bunu da o kadar kötüye çekmemek lazım. 250 ye kadar refi olanlar için AVG leri biraz yüksek tutacaklar ki 200 ref alıpta deneyen reflerden memnun kalsın ve ref sayısını artırsın  ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Aralık 2013, 15:56:58

Tık sayılarındaki artıştan bahsetmiyorum.. Net gelirden bahsediyorum Filmsizkalma. Tık adetleri bende de 2 katlara çıkkmış ama gelirlerdeki artış %33 - %35.
İyimser falan da değilim zaten.
Daha önce de fazla reklam çıktığında günlük gelirlerde artış oluyordu bende ve bunu daha önce de yazdım.

bilalyuzugullu

ben anlamam bilaader fazlalıklarınızı isterim  :D  zarar ediyoz burda 50 refnen  (d)  2 gündür ne güzel 100 tık 40 cent yapıyooduk  :)

bugün gene 71 tık 30 cente çekmiş benimkini  (zopa)  demekki genel bi durum diil sizin artışlar  ninja

ElisaMcCline

İlk ödemeler, ödeme kanıtları alanına düşmeye başladı arkadaşlar :)

Ama PP var sadece. Payza sıkıntısı devam ediyor sanırım.

bilalyuzugullu

demekki acelesi olan pp isteyecek  :) payza lazım olan bekleyecek  :( 

iyi değil ama yapacak bişey yok. payza sorunsuz olaydı eyiydi eyi  (zopa)

bekeli

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 22 Aralık 2013, 23:40:17
demekki acelesi olan pp isteyecek  :) payza lazım olan bekleyecek  :( 

iyi değil ama yapacak bişey yok. payza sorunsuz olaydı eyiydi eyi  (zopa)

Bence bu duruma düşmelerinin nedeni nereden yatırdıysan oradan çek kuralını uygulamamaları oldu.

Paypal yatıran ama Payza isteyen çok oldu. Biz de ilk başlarda hemen hemen her ödemeyi Payza'dan istemiştik.

İnşallah bu durumu da en kısa zamanda düzeltirler ;)