Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Tecrübe eden varsa cevaplayabilirse iyi olur.

Malum bir miktar Payza ödemesi bekliyorum. Bu daha gelmeden yeni  bir Paypal ödemesi istesem ne olur?

Payza ödememin üstüne su içerim diye korkmaktayım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 22 Aralık 2013, 23:47:00
Tecrübe eden varsa cevaplayabilirse iyi olur.

Malum bir miktar Payza ödemesi bekliyorum. Bu daha gelmeden yeni  bir Paypal ödemesi istesem ne olur?

Payza ödememin üstüne su içerim diye korkmaktayım.

Sistem izin vermez bekleyen ödeme varken yenisini talep etmene ...
Denemende mahsur yok ;)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Aralık 2013, 23:49:35
Denemende mahsur yok ;)

pekii sistemde bekleyen ödemeyi iptal edip komple pp isteme şansı varmıki ???  deneyen oldumu acep ???

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Aralık 2013, 23:49:35
Denemende mahsur yok ;)

Deneyebiliyorum ama sistem bir hata yaparda önceki Payzayı silerse diye korkuyorum.

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 22 Aralık 2013, 23:52:44
pekii sistemde bekleyen ödemeyi iptal edip komple pp isteme şansı varmıki ???  deneyen oldumu acep ???

Bu seçenek yok...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 22 Aralık 2013, 23:55:13
Deneyebiliyorum ama sistem bir hata yaparda önceki Payzayı silerse diye korkuyorum.

Bu seçenek yok...

Yahu ödeme talebine izin vermez ki :)
Hee, hata yapacağı tutarsa, sen ödeme istemesen de tutar :)

Sen bilirsin diyorum ve  (yvr) :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 22 Aralık 2013, 23:52:44
Ödeme iptal için dilekçe yazacaksın mülki amirin onu okuyacak bu süre zarfında en az 3 günü gözden çıkartacaksın.. Büyük ihtimalle ilk başlığa bakacak ve sana oto cevap atacak.böylelikle sana cevap hakkı doğuyor.. Sen cevabı atacaksın ama adam okumadan senin payza gelmiş olacak, sen yeni ödeme talep edeceksin bu süreçte büyük ihtimal paypal olur.. Mülki amirin dilekçeyi okuduğunda şu anda bulunan ödemeni sanıp paypalını iptal edecek :D sen yeniden talep etmek zorunda kalacaksın.. Yaşandı denendi:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Aralık 2013, 23:58:04
Ödeme iptal için dilekçe yazacaksın mülki amirin onu okuyacak bu süre zarfında en az 3 günü gözden çıkartacaksın.. Büyük ihtimalle ilk başlığa bakacak ve sana oto cevap atacak.böylelikle sana cevap hakkı doğuyor.. Sen cevabı atacaksın ama adam okumadan senin payza gelmiş olacak, sen yeni ödeme talep edeceksin bu süreçte büyük ihtimal paypal olur.. Mülki amirin dilekçeyi okuduğunda şu anda bulunan ödemeni sanıp paypalını iptal edecek :D sen yeniden talep etmek zorunda kalacaksın.. Yaşandı denendi:D

:)) :)) :)) :y

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Aralık 2013, 23:58:04

evet evet çok masraflıymış hakkat :D  ayrıca ben cahil adamım dil yok dilekçe bilmem  ???

üstüne bide sana bi dünyaa arzuhalcilik ve tercümanlık ödemesi yapmamız gerecek :))  yok yok vazgeçtim  (yvr)  dım ben  ninja

FilmsizKalma

arzuhalcilik... cezası var yahu.. yolsuzluğa kadar gider beni bulaştırma dilekçe yazdırma işlerine :D

[spoiler]istiyorsan yiinede 5$ (yvr)[/spoiler]

leprechaun

8 nci günüde devirdik maş. halen payza ödemesi gelmedi :)