Azulbux (SCAM)

Başlatan samsam12, 26 Mayıs 2013, 13:26:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: Uniquehero - 20 Temmuz 2013, 16:00:12
ben zamanında dispute açmışım o zaman :D
İnşallah yatırımını geri alabilirsin arkadaşım :(

Uniquehero

inş. teşekkür ederim bekliyorum paypaldan haber :)

ýrmakk

Çok üzgünüm arkadaşlar sanırım site scam oldu. Konuyu Samsam12 açmıştı ancak daha sonra benim ref linkimi eklemişti. siteyi Scam bölümüne alabilirsiniz. :'(
Hadi diğer siteler neyse de ne oluyor bu günlerde güvendiğimiz sitelere :(  Admimsy, Lougle, Clixseries derken Azulbux
(scm)

Uniquehero

Evet site acilmiyor yatirim yapip odemelerini alamayan arkadaslar varsa gecmis olsun . Bende paypal dan haber bekliyorum.

Uniquehero

adi paypal itirazımı kabul etmedi beni haksız buldu vakayı kapattılar sinir oldum bu sinirle ne var ne yok yazdım paypala mail attım. işlemimi kendileri yerine payza ile yapmış olsaydım haklı bulunacağımı ve paramı alabileceğimi ifade ettim bu sebepten dolayı bundan sonra kendileri ile çalışmayacağımı ve payza ile çalışacağımı ifade ettim gönderdim.

edit

bana telefon ile ulaştılar kendileri ile görüştüm her zaman ki durumdan bahsettiler ve benim devamlı müşterileri olduğumdan memnuniyetimi sağlamak amacı ile bana 20 tl tutarında miktarı paypal hesabıma aktarma teklifinde bulundular bende kızdım bunlara :P  sonra sizin dediğiniz olsun dedim kapattım telefonu. 20 tl şimdi hesabıma aktardılar. bundan sonra paypal ile yatırım yapmayacağım.

enderege

20TL daha az zarar ile kapattın işi. Birde böyle bak olaya.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Uniquehero

Evet oyle oldu abi payza da dispute hakli buluyor mu bu tur durumlarda

enderege

Alıntı yapılan: Uniquehero - 23 Temmuz 2013, 22:05:55
Evet oyle oldu abi payza da dispute hakli buluyor mu bu tur durumlarda

Evet dispute vara ama orada hep avcunu yalarsın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Uniquehero

Tamam abi

(scm)