clixb.com (SCAM)

Başlatan yingyang16, 05 Eylül 2011, 14:55:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

(scm)

Site adı:clixb.com
İlk 1000 kişiye  1500 kişiye  pioneer üyelik veriyor ;D Pioneer üyelik bitti
Tık Değerleri: 0.007$
Reklam Sayısı: Min 5
Ödeme Limiti: 2$
Ödeme Yöntemi ve Süresi:  AlertPay ve liberty Reserve ile Instant (Anında) Ödeme
Premium Özellikleri: Şuan pioneer üyelere  %10 indirim var tüm üyelik çeşitlerinde ;

Bronz :3.15$
Siver :22.5 $
Golden :81 $
Diamond:400.5$
Ultimate:756$

Tüm üyelik çeşitleri 1 yıllık ;)

Direk refim olan arkadaşlar yorum yazsınlar sadece 10 direk ref hakkım var linki değiştirelim ;)

Site çok yeni yatırım yapacak arkadaşların beklemelerini tavsiye ederim :) Şuan 276 üyesi olduğu için ve sözde refler gerçek reflermiş o yüzden kiralık refler az.Sonradan bot sistemine döner :D
İncrasebux ve bigtimebux örnek alınmış sanırım Nelsonun da parmağı var :D
Gen4 Lisanslı ;)
Yeni 07.09.2011

universitely76

Hayırlı olsun :)

PayPal'da olsaymış daha iyi olurmuş  8)

Üye olayım dedim ancak referral kısımda sizin isminiz çıkmıyor hocam, bir yanlışlık mı var yoksa bazı sitelerde olduğu gibi burada da referral ismi gözükmüyor mu?
Şu sıra imzasız'ım...

yingyang16

Alıntı yapılan: universitely76 - 05 Eylül 2011, 15:54:26

PayPal'da olsaymış daha iyi olurmuş  8)

Üye olayım dedim ancak referral kısımda sizin isminiz çıkmıyor hocam, bir yanlışlık mı var yoksa bazı sitelerde olduğu gibi burada da referral ismi gözükmüyor mu?

Teşekkürler :)

Bencede paypal olsa iyi olurdu :D

Linke tıkladığımda referer kısmında kolaykazanc yazıyor bende ???

universitely76

Alıntı yapılan: yingyang16 - 05 Eylül 2011, 16:05:24Linke tıkladığımda referer kısmında kolaykazanc yazıyor bende ???
bende yazmıyor  :-X
Şu sıra imzasız'ım...

yingyang16

Alıntı yapılan: universitely76 - 05 Eylül 2011, 16:09:24
Alıntı yapılan: yingyang16 - 05 Eylül 2011, 16:05:24Linke tıkladığımda referer kısmında kolaykazanc yazıyor bende ???
bende yazmıyor  :-X

Enderege forumdan adımı görüp yazmış referrer kısmına sorun yok direk ref olarak görünüyor ;)

Yada başka bir tarayıcıdan deneyebilirsin ;)

yingyang16

Teşekkür ederim universitely :) Refim olarak görünüyorsun sorun yok  :D Bol şanslar :) Bol kazançlar :)

universitely76

Kendim yazarak yapabiliyordum zaten de tembellik işte; illa orada gözüksün istiyorum :D

Bir bakın hocam gözüküyor muyum refleriniz arasında :)

hemen edit :D ne demek hocam vatana millete ve tabiki gelirkapısı.com'a hayırlı olsun :D
Şu sıra imzasız'ım...

akksamgunesi

yingyang16

ElisaMcCline

Yingyang hocam, ben de geldim.
Tıklama potansiyelime şimdilik elimdeki buxhostlarla ve üstelik VINN ile birşey diyemiyorum ama, en azından yatırım ihtimali olan bir refiniz oldu :)

AP mailimi bir türlü onaylayamadım.. gelmiyor code.... Bakalım hayırlısı :)