CLIXSENSE KAMPANYASI (.........)

Başlatan bilge8408, 07 Eylül 2011, 20:32:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: bilge8408 - 24 Kasım 2011, 01:25:13
Alıntı yapılan: yingyang16 - 24 Kasım 2011, 01:19:33
Alıntı yapılan: bilge8408 - 24 Kasım 2011, 01:13:17
O zaman bol kazançlar size de :)

Neobux da bugün clixsense reklamı vardı sanırım sadece Türkiye içindi :) Sen mi verdin Bilge  ::)

Yok yaw:) 0.02 dolarlik reklam mi verilirmis :) Bangladeshli bir eleman reklam sahibi :) O reklam sabahtan beri orda :)

:D :D Hiç  Neobux ta reklam verdin mi? Geri dönüş nasıl? ::)

yingyang16

Openbux da reklamdan gelen giden yok 500 tıklamalık reklam satın almıştım 116 kişi tıklamış 1 kişi bile yok ???

Elisamccline hocam siz ne yaptınız reklam verirken umarım herkezi hedef almışsınızdır  ::)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Kasım 2011, 15:27:09
Openbux da reklamdan gelen giden yok 500 tıklamalık reklam satın almıştım 116 kişi tıklamış 1 kişi bile yok ???

Elisamccline hocam siz ne yaptınız reklam verirken umarım herkezi hedef almışsınızdır  ::)
Yok hocam, siz verdiniz diye girmedim hiç, bölmenin anlamı yok.. yazık olacak sizin de harcadığınıza..
Cashout yaptım parayı :)
Olsun şimdiden cebimde, clixsense den dolaştırmaya gerek yok :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Kasım 2011, 15:43:46

Yok hocam, siz verdiniz diye girmedim hiç, bölmenin anlamı yok.. yazık olacak sizin de harcadığınıza..

Heheh iyi yapmışsınız hocam  ;D reklam vermeye değmez  :o

enderege

Elisa Hoca Clixsense ye de el attı galiba. Orada da adminin adamı mı yoksa?

Clixsense üyelik işlemleri ve kazanç elde etme teknikleri için :
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Kasım 2011, 15:51:32
Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Kasım 2011, 15:51:32
Heheh iyi yapmışsınız hocam  ;D reklam vermeye değmez  :o

Bence de ama şu an için... Çok fazla reklam veren var, herkesin parasına yazık.
Eski üyeler zaten gelenin bir kısmını yatırıyor rahatça, ama benim ne olacağım belli değilken bu kargaşada gerereksiz maliyet yükseltmeme gerek yok bence ;)

Sadece şu komik oldu.
Bigtime da reklam girmiştim ilk gün, onlarca gün onaylamıyorlar, hazır olsun diye diye.
Advertisement balance a da para attım ki onaylasınlar ona takılmasınlar diye.
Sağolsunlar hem onaylamışlar, hem de attığım bütün parayla click alıp eklemişler :D :D :D Tam ..... bunlar .,,,,,, neyse ağzımı bozmayayım şimdi :)
Herneyse, 1 refim olmuş en azından ona yaramış.... Ama ayıp yani iyice yaptıkları... Vermeyecektim ben reklam.. Sırf onların işine yarıyor.
Neo Clixsense den zengin oldu yahu :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 27 Kasım 2011, 15:54:48
Elisa Hoca Clixsense ye de el attı galiba. Orada da adminin adamı mı yoksa?
Yok orada adminin adamı Bilge :D

yingyang16

Para parayı çekermiş,Türk üyelerde Türk üyeleri :D :D

Openbux dan alt ref gelmiyor diye üzülürken bugün Türk biri openbux dan alt üyem olmuş :D  O kadar yabancı üyenin içinden 1 tane Türk üye gelsin hayreet yanii :D :D Ya benim Türk olduğumu anlayarak üye oldu yada bendeki alt üyelerin Türk olması onu çekti 8)  :D

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 30 Kasım 2011, 17:49:55

Openbux dan alt ref gelmiyor diye üzülürken bugün Türk biri openbux dan alt üyem olmuş :D  O kadar yabancı üyenin içinden 1 tane Türk üye gelsin hayreet yanii :D :D Ya benim Türk olduğumu anlayarak üye oldu yada bendeki alt üyelerin Türk olması onu çekti 8)  :D

Hayırlı olsun hocam. İnşallah bol bol yıklar.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 30 Kasım 2011, 17:49:55

Boşverin hocam, en azından ref gelmiş :D
Hmm tabii TR ye kısıtlamanın yeni kalktığını da düşünürsek, ihtimallerde TR bir ref gelme olasılığı da zaten daha yüksek aslında ... :)