PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 10:07:21

sizin de takıma dahil olmanızı isteriz. yapacağınız sadece alt üye onayı ve ücret göndermek ve bunuda zaten 2 kez yapacaksınız başka da yok :)

İki kezden fazla olmuyor mu ya :D Ben hala çözemedim işi sanırım.
Hocam 4 seviyeye kadar değil mi bu ödemeler.
Sadece altımdaki premiumlar değilki. Yanındaki standartların 1 dolar biriktirmesinin ardından yapacağım ödemeler var. Onların alt üyelerinden upg alan olması durumunda yapacağım ödemeler var 4 seviyeye kadar..
Yani ödeme meselesi çok kez olacak :)

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 10:07:21
site açıldığı ilk gün reklam vermiştim 56 alt üye gelmişti

Şu an blogda en üstte. Altındaki The-bux'a, earn-on'a iki katı ref geldi. Ki onlar bu siteye göre hayli eski.
Gerçekten beklediğimden az ref geldi.

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 10:10:26
İki kezden fazla olmuyor mu ya :D Ben hala çözemedim işi sanırım.
Hocam 4 seviyeye kadar değil mi bu ödemeler.
Sadece altımdaki premiumlar değilki. Yanındaki standartların 1 dolar biriktirmesinin ardından yapacağım ödemeler var. Onların alt üyelerinden upg alan olması durumunda yapacağım ödemeler var 4 seviyeye kadar..
Yani ödeme meselesi çok kez olacak :)

:)

size eğer kısmetse 2 tane alt premium üye verilecek ve o 2 alt üyenin ödemesi sizden alınacak.
alt üyenizin alt üyesi premium aldıysa alt üyeniz ödeyecek sizle alakası yok

şöyle anlatayım tekrar;
benim premium alt üyem moonisblack ve ırmak onların ödemelerini ben verdim.
ırmak ın alt üyesi sensin ve sen premium üye olunca senin ödemeni ırmak yapacak (bana gönderecek ve ben sana göndereceğim)

umarım anlaşılmıştır. :)

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 10:15:42

size eğer kısmetse 2 tane alt premium üye verilecek ve o 2 alt üyenin ödemesi sizden alınacak.
alt üyenizin alt üyesi premium aldıysa alt üyeniz ödeyecek sizle alakası yok

şöyle anlatayım tekrar;
benim premium alt üyem moonisblack ve ırmak onların ödemelerini ben verdim.
ırmak ın alt üyesi sensin ve sen premium üye olunca senin ödemeni ırmak yapacak (bana gönderecek ve ben sana göndereceğim)

Olur mu ? Standart refimin alt üyesi upg yaparsa onun da komisyonu var. Ayrıca her alt üyenin 1 dolar biriktirmesi sonucunda ödenecek 0.5'ler var.

Edit: Irmak yukarda bir yerde yazmıştı 2.3.4. seviyeye kadar komisyon ödeme meselesini. Yanlış mı o kısım..

Alıntı yapılan: ırmakk - 20 Haziran 2013, 09:19:59

ayrıca her UPLİNE sadece 1. seviye UPGRADE yapan refinize tamamını iade edecek. 2. 3. ve 4. seviye ye sizlerde yarısını iade edeceksiniz Onur ve benim gibi.
???

moonisblack

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 10:15:42
.....

bu şekilde olacaksa tamam :y

hatta standart üyede vermeyin bana 1$ ulaşınca falan ben onun takibini yapamam  :g

bekeli

Alıntı yapılan: moonisblack - 20 Haziran 2013, 10:20:28
bu şekilde olacaksa tamam :y

hatta standart üyede vermeyin bana 1$ ulaşınca falan ben onun takibini yapamam  :g

Sonunda senden de ses çıktı çok şükür :D
Hocam nerdesin ya..

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 10:19:43
Olur mu ? Standart refimin alt üyesi upg yaparsa onun da komisyonu var. Ayrıca her alt üyenin 1 dolar biriktirmesi sonucunda ödenecek 0.5'ler var.

Edit: Irmak yukarda bir yerde yazmıştı 2.3.4. seviyeye kadar komisyon ödeme meselesini. Yanlış mı o kısım..
???

ırmak nerde yazdı onu göremedim de yazdıysada atlamıştır sanırım o konuyu

kesinlikle sadece level 1 alt üyenizin premium üyeliğinden sorumlu olacaksınız.
standart üyenizin alt üyesi upgrade yapar ise bir de o zaman sizi yorucaz hocam :)

djsugar

bence yanlış yapıyorsunuz teamde kasa gibi birşey kurulsun pre komisyonları ordan ödensin böylece ortada  0,5 1 $ gibi sorunlar olmaz bir kişi upline onayında bu parayı alt üyeye öder yoksa her pre üyeye vermekle uğraşmaz kişiler onları takip etmek zor olur bekeli örnek ben 0,5 1 $ uğraşmam diyor.

ptconur

Alıntı yapılan: djsugar - 20 Haziran 2013, 10:28:30
bence yanlıi yapıyorsunuz teamde kasa gibi birşey kurulsun pre komisyonları ordan ödensin böylece ortada  0,5 1 $ gibi sorunlar olmaz bir kişi upline onayında bu parayı alt üyeye öder yoksa her pre üyeye vermekle uğraşmaz kişiler onları takip etmek zor olur bekeli örnek ben 0,5 1 $ uğraşmam diyor.

kasa olayını bende düşündüm ama kimseye ref garantisi veremiyorum ki önden parasını isteyeyim

djsugar

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 10:29:29
kasa olayını bende düşündüm ama kimseye ref garantisi veremiyorum ki önden parasını isteyeyim
böyle oldumuda  çok fazla sıkıntı çıkar alt üye dağıtırken bile.