PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: moonisblack - 20 Haziran 2013, 10:20:28
bu şekilde olacaksa tamam :y

hatta standart üyede vermeyin bana 1$ ulaşınca falan ben onun takibini yapamam  :g

hocam hoşgeldin :)

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 10:25:51
ırmak nerde yazdı onu göremedim de yazdıysada atlamıştır sanırım o konuyu

kesinlikle sadece level 1 alt üyenizin premium üyeliğinden sorumlu olacaksınız.
standart üyenizin alt üyesi upgrade yapar ise bir de o zaman sizi yorucaz hocam :)

Alıntı yapılan: ırmakk - 20 Haziran 2013, 09:19:59

ayrıca her UPLİNE sadece 1. seviye UPGRADE yapan refinize tamamını iade edecek. 2. 3. ve 4. seviye ye sizlerde yarısını iade edeceksiniz Onur ve benim gibi.

Eğer sadece level 1 premium upgrade yaptığında komisyon ödeyeceksem, sorun yok.
O zaman ben de moonisblack gibi diyeyim standart üye vermeyin bana. Onun 0.5'iyle alt üyesinin premiumu ile felan ilgilenemem..

Gördüğün gibi Onur, konuştukça birçok şey yoluna giriyor. Ama siz hemen alınganlık gösteriyorsunuz. Söylediğiniz şeylerin çoğu yanlış anlaşılmaya müsaitti. Eleştirince kötü adam olduk iyi mi :S
Herneyse dediğim gibi sadece iki kez bu ödeme meselesi ile ilgileneceksem devam edebilirim. Ama Irmak'ın dediği gibi 2.3.4. seviye komisyon felan işin içine giriyorsa hakikaten takip edemem..

hakanatik01

Standart üyeye birşey vermeyin :P premium için değiştirin teklifi :P standart naparsa yapsın :P Takıma gelen premium gelsin arkadaş :P :))

gene istenmiyoruz he  :'(  :g :g

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 10:34:23
Standart üyeye birşey vermeyin :P premium için değiştirin teklifi :P standart naparsa yapsın :P Takıma gelen premium gelsin arkadaş :P :))

gene istenmiyoruz he  :'(  :g :g

Standart üyeye 1 dolar biriktirdiğinde komisyon verilmeyebilir.
Onun yerine premiumlara vereceğiniz 2 standart üyeyi de standartlara verebilirsiniz mesela..

ýrmakk

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 10:36:30
Standart üyeye 1 dolar biriktirdiğinde komisyon verilmeyebilir.
Onun yerine premiumlara vereceğiniz 2 standart üyeyi de standartlara verebilirsiniz mesela..
Sanırım akılları da bu nokta karıştırıyor. Tık kazançlarının iade edilmesi bencede bu kısmı iptal edersek daha bir netleşecek gibi duruyor konu. Ya düşünmediğimiz düşünemediğimiz kısımlar olmuş sizlerin düşünceleri destekleri önerileri ile gördük eksiklerimizi teşekkürler.

bekeli

Alıntı yapılan: ırmakk - 20 Haziran 2013, 10:40:37
Sanırım akılları da bu nokta karıştırıyor. Tık kazançlarının iade edilmesi bencede bu kısmı iptal edersek daha bir netleşecek gibi duruyor konu. Ya düşünmediğim kısımlar olmuş sizlerin düşünceleri destekleri önerileri ile gördük eksiklerimizi teşekkürler.

İki sayfa önce öyle demiyordunuz ama :D

ptconur

Standart üyeyi de takıma çekmek maksadıyla böyle bir şey düşünmüştüm ama dediğiniz gibi uğraşmayalım

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 10:41:53
İki sayfa önce öyle demiyordunuz ama :D

şimdi bir sorun yok sanırım

hakanatik01

bence direkt kaldırın standart üye için  takımı gelen bizim gibi şartsız şurtsuz isterse gelsin  zaten stanrdart refi  sizler reklamdan bulacaksınız buradan premum düşünen arkadaşlar takıma gelir gelende zaten yatırım yapacaktır ref için ee oda zaten gelen refi bilemeycek ne sorun kalıcak ne bişi :P premium üyeleri kendi aranızda dağıtın

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 10:45:22
Standart üyeyi de takıma çekmek maksadıyla böyle bir şey düşünmüştüm ama dediğiniz gibi uğraşmayalım

Sonuç olarak:

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 10:31:59

Eğer sadece level 1 premium upgrade yaptığında komisyon ödeyeceksem, sorun yok.
O zaman ben de moonisblack gibi diyeyim standart üye vermeyin bana. Onun 0.5'iyle alt üyesinin premiumu ile felan ilgilenemem..

Herneyse dediğim gibi sadece iki kez bu ödeme meselesi ile ilgileneceksem devam edebilirim.

Bu kısımda hemfikir miyiz?
Sadece iki premium için takıma komisyon öderim. Standart üye felan da vermeyin. Standartları standartlara verin.
Bize iki tane premium verin yeter.