Finansbank.enpara.com/ ENCARD....

Başlatan hakanatik01, 23 Temmuz 2013, 00:30:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ahir Zaman

Ben buraya yazdıktan sonra bu işi bilen başka bir arkadaşa da sordum... Onun bilgilendirdiği ölçü de sorunu çözdüm....
İnternet şubesinden giriş yaptım... Daha sonra; Ürünler-Hesaplar diye girdiğimizde ; orada "Vadesiz TL IBAN"numarası var ; bu no'yu kullanıyoruz .(Hesabımıza para yatmasını sağlamak için)
Bu "Vadesiz TL IBAN"numarasının "enpara kartın" üstündeki numaralarla da uzaktan-yakından hiçbir alakası yok....

hakanatik01

demekki 3. numara iptal belkide universtly'nin kartı da farklıdır tabi alınma zamanına göre farklılık gösterebilir onuda bilemeyiz :) Zaten bence en kolay yol telefon açmak yada ATM'dir sonra internet olurdu :)

universitely76

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Ekim 2014, 01:22:45
3.olarak ben buna dikkat etmemiştim  ama universitely76  söylemişti halada dikkat etmedim karşılaştırmadım hiç :) Kartın üstünde yazan rakamlar aynı zamanda IBAN numaramızmış ;)

Alıntı yapılan: Ahir Zaman - 19 Ekim 2014, 20:37:23
Bu "Vadesiz TL IBAN"numarasının "enpara kartın" üstündeki numaralarla da uzaktan-yakından hiçbir alakası yok....
İlk verilen kart sadece banka işlerinizi halletmeniz için verilmiştir, dışarıdan bakınca size ait olduğunu gösteren tek bir bilgi bile yoktur..

Benim ilk kartımı yanıma gelen müşteri temsilcisi vermişti ve dediğim gibi üzerinde kart numarasından başka hiçbir bilgi yoktu.. ancak Hakan'ın hatırladığı "kart üzerindeki no nun IBAN olduğu" bilgisi ikinci kartım ile öğrendiğimiz durumdur.. ilk verilen kartımı kaybettikten sonra ikincisini istedim ve bu sefer hem isim soyisim olarak hem de IBAN olarak dolu bir kart gönderdiler..

Sizin elinizdeki kart ilk verilen kart ise, orada IBAN yoktur ancak istek üzerine yollanan ikinci kartlarda bu bilgiler yer almaktadır ;)
Şu sıra imzasız'ım...

AnilK

Steam-Google Play kampanyasının az ekmeğini yemedik.

abcb

Anıl Hocam, son birkaç gündür iletilerinizi görmeye başladık, gözümüz gönlümüz şenlendi  (dnsz)

Galatasaray için yazdığınız ileti içime çok işlemiş, rüyamda bile gördüm  :g
3 tane helalinden yiyorduk  :g

hakanatik01

Evet dediğim gibi kartlarıız farklıdır  Ahir Zaman'ın ilk verilendir isim falan olmayandan ama gende en güzeli telefon beya geçen aradım resmen arkadaşmışsın gibi muhabbet ediyorlar şaşırdım yahu telefonu kapatasım gelmedi :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Ekim 2014, 00:14:48
Evet dediğim gibi kartlarıız farklıdır  Ahir Zaman'ın ilk verilendir isim falan olmayandan ama gende en güzeli telefon beya geçen aradım resmen arkadaşmışsın gibi muhabbet ediyorlar şaşırdım yahu telefonu kapatasım gelmedi :D

Alındım bak şimdi :P

hakanatik01

1 Ekim 2014 tarihinden sonra tavsiye üzerine Enpara.com ailesine katılan her yeni müşterimiz için, tavsiye eden kişi adına yeni bir fidan dikilecektir.Kendimi finansbank çalışanı gibi hissettim :D
Ayrıntılar;
http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/tema.aspx

abcb

Hakacu adlı fidanımız vatana millete şimdiden hayırlı olsun  :g

ikose

Sayende benimde 1 fidanım olmuş, saol hakacu  (a)