Ayuwage teklifleriniz

Başlatan DüþünenYazar, 24 Temmuz 2013, 21:38:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DüþünenYazar

Bir ara anket işine girişmiştim gerçi hangimiz başlarda denemedik :D Her gün maillerimi kontrol etmek zor geldi birde haftada 1 geliyor en fazla onun vereceği ücrettende bir şey olmaz.Bu arada hakan sen ayuwageye üye misin ? üyeysen ne kadar kazanabildin

hakanatik01

üyeyim iyi kazandım :) kazanmayada devam :) ama eskisi gibi aktif değlim ayuwagede 10$ olmasını bekliyorum ekstradan 300 kredi alayım diye ama reklam sayısı azaldı 6$da kala kaldım ,gün içindede girip bakamıyorum çok sık benim bilidğim bizim forumda burdan en iyi kaznan 2 kişiden birinin refisin :P diğeride bekeli :D soruyu onlara paslamış olayım :P :)

bekeli

Anket için burada yapmak başta da dediğim gibi pek mümkün değil.
Mantıklı anket yapabileceğiniz siteler için Forumun anket bölümüne bakabilirsiniz.

Kazanç sorunuza gelince günlük çok sıkı takiple sitenin şu anki haline bakarak söyleyebilirimki 1.5 ayda 5-6 dolar civarı birikir.
Ben çok sıkı takip edemiyorum. Hatta çoğu günler hiç bakamıyorum bile. Ama DR'ler sağolsun :D

PTC'den kazanç için sadece 1 siteye bel bağlamamak gerekir. Gerçekten reklam bütçeniz yoksa 10-15 siteye üye olmayacaksanız crowdflower görevlerinden başka alternatif kalmıyor. Refsiz, yatırımsız temiz kazanç ;)

DüþünenYazar

Ufak reklamlar için hangi siteleri tercih etmeli ? ve en çok ref hangi ülkelerden geliyor ?

Edit// Beyler ben sorulara başladım kusura bakmayın :D

nouma26

Aynen aksamadan takip ederseniz 5 doları toplamak 1.5 ayı bulabiliyor

DüþünenYazar

Vay be amma da uzun :/ hevesim kırıldı

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 28 Temmuz 2013, 14:38:16
Anket için burada yapmak başta da dediğim gibi pek mümkün değil.
Mantıklı anket yapabileceğiniz siteler için Forumun anket bölümüne bakabilirsiniz.

Kazanç sorunuza gelince günlük çok sıkı takiple sitenin şu anki haline bakarak söyleyebilirimki 1.5 ayda 5-6 dolar civarı birikir.
Ben çok sıkı takip edemiyorum. Hatta çoğu günler hiç bakamıyorum bile. Ama DR'ler sağolsun :D

PTC'den kazanç için sadece 1 siteye bel bağlamamak gerekir. Gerçekten reklam bütçeniz yoksa 10-15 siteye üye olmayacaksanız crowdflower görevlerinden başka alternatif kalmıyor. Refsiz, yatırımsız temiz kazanç ;)
Gol olur...(gyk)

hakanatik01

Alıntı yapılan: DüşünenYazar - 28 Temmuz 2013, 14:49:45
Vay be amma da uzun :/ hevesim kırıldı
bunu söyleyince aslında hakkınızda kafamda oluşan tabloyuda yazayım bari :) bence PTC işi size size göre değil gibi ,sanki siz 1 ayda falan 40-50$ kazanmak istiyorusunz gibi bir hava oluştu bende ama reklamsız ve vakit ayırmadan belli bir bütçesiz bu rakamlara ulaşmak zor ;)

PTC işindeki beklentinizi biraz düşürmenizde fayda var yatırmsız düşünüyorsanız o gördüğünüz büyük ödeme kanıtları falan uzun bir emek ve yatırım sonucu bu hallere gelen ödemelerdir ;) bir zamanlar fkorkun dediği gibi "standart forever" ın aylık kazancı taş çatlasa 20$'ı geçmez yatırımsız vs.  [buda en iyi tahmindir :P ki enaz 15-20 siteye tıklamak gerekir  ] ee 20$ı napayım beya o kadar zamna harcadığıma değmez dersenizde boşuna girmeyin bu PTC  işlerine;)

DüþünenYazar

Ben 1 ayda 40-50$ kazanmak istiyorum demedim 1 ay yerine 2 haftada 5 $ kazanmak daha makbuldur demek istedim zaten yatirim olacak ama kucuk yatirimlarla baslamayi tercih ediyorum yatirim parasini cikartabiliyorsam bu is icin daha fazla butce ayiririm

hakanatik01

hee o zaman reklam verip ref bulmalısınız ki o zaman zaten  beklentinizi karşılayabilir diğer türlü çabuk sıkılıp bırakabilrisiniz.PTC tıklamalarını çoğu kişi o yüzden bırakıyor, yatırımsız ellerine pek birşey geçmeyince değmez diye düşünüp ayrılıyor ama biraz emek verip yatırım yapsalar güzelde kazanç sağlanabilecek siteler var; şimdiden o zaman hayırlı reklamlar ve bol refler ;)