İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Alıntı yapılan: Incredible - 28 Aralık 2015, 18:36:57
Tabiki mümkün blogger açıp güzel bir site haline getirdikten sonra adsenseye başvurun ve kazanmaya başlayın
Onu nasıl yapacaz ki

znrcn

Merhaba arkadaşlar. Bir miktar paypal hesabımda para var. 20 dolar civarında bunu nerede nasıl değerlendirebilirim? Genelde bitcoin üzerine yatırımlar. Paypal için herhangi bir kaynak bulamadım. Tavsiyelerinizi alabilirmiyim?

ptcsite46

Alıntı yapılan: znrcn - 10 Nisan 2016, 22:54:26
Merhaba arkadaşlar. Bir miktar paypal hesabımda para var. 20 dolar civarında bunu nerede nasıl değerlendirebilirim? Genelde bitcoin üzerine yatırımlar. Paypal için herhangi bir kaynak bulamadım. Tavsiyelerinizi alabilirmiyim?
Şu sıralar düzgün gözle görünen bir PTC sitesi yok... Bu yüzden millet Bitcoin'e kaydı... Yoksa geçen sene PTC revaçtaydı... Ta ki UseClix ignore verene kadar  :)

@znrcn  Şu an için bir tek gözüme çarpan fakat yatırım yapmadığım Qbitbux sitesi var.... Bu site hakkında @voldemort arkadaşımızdan bilgi alabilirsin... Üye olurken de onun ref linki ile olman tabiki ayrı bi güzellik olur  ;)

cocoextra

@ptcsite46 qbitbux sitesi zaten forumda tanıtılmış,  isim vermek yerine direk forumdaki konuya yönlendirebilirdin arkadaşı, refim olsun veya olmasın önemli değil ama konuyu tanıtan biri varken senin bu şekilde yönlendirme yapman pek hoş değil

ptcsite46

Alıntı yapılan: cocoextrar - 10 Nisan 2016, 23:14:34
@ptcsite46 qbitbux sitesi zaten forumda tanıtılmış,  isim vermek yerine direk forumdaki konuya yönlendirebilirdin arkadaşı, refim olsun veya olmasın önemli değil ama konuyu tanıtan biri varken senin bu şekilde yönlendirme yapman pek hoş değil
@cocoextrar konuyu senin tanıttığını bilmiyordum. ben @voldemort tanıtmıştır diye düşündüm. Ayrıca O siteye yatırım yaptığından yatırım durumlarını daha iyi biliyordur diye düşündüm. Sen yatırım yaptıysan o zaman birşey diyemem ama yatırım yapmadıysan ref gelirinden bişey kazanamazsın. Eğer upgrade almadıysan yine @voldemort alması taraftarıyım... Aldıysan da kus. bakma bi anlık öyle düşündüğüm için onu söyledim  (spk)

cocoextra

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 10 Nisan 2016, 23:18:48
@cocoextrar konuyu senin tanıttığını bilmiyordum. ben @voldemort tanıtmıştır diye düşündüm. Ayrıca O siteye yatırım yaptığından yatırım durumlarını daha iyi biliyordur diye düşündüm. Sen yatırım yaptıysan o zaman birşey diyemem ama yatırım yapmadıysan ref gelirinden bişey kazanamazsın. Eğer upgrade almadıysan yine @voldemort alması taraftarıyım... Aldıysan da kus. bakma bi anlık öyle düşündüğüm için onu söyledim  (spk)

(spk)  siteye yatırımım  var  , yatırımımın olup olmamasıda ne kadar önemli onu anlamadım ,  neyse  önemli değil  ben fikrimi söyledim sende söyledin   eyv  :)

Coulers79

@znrcn paypaldaki parayı yabancı bir siteye direkt yatıramazsın zaten.
Paypal ile yurtdışı alışverişler bağlı olan kredi kartı üzerinden olur.
Güvendiğin bir site olduğunda, takas ile başka işlemci kullanabilirsin.

voldemort

Alıntı yapılan: cocoextrar - 10 Nisan 2016, 23:25:57
(spk)  siteye yatırımım  var  , yatırımımın olup olmamasıda ne kadar önemli onu anlamadım ,  neyse  önemli değil  ben fikrimi söyledim sende söyledin   eyv  :)

@ptcsite46 düşüncen için teşekürk ederim  (a)

@cocoextrar arkadaşımızın dediği gibi, öncelikle konu tanıtımı yapan kişinin söylenmesi gerekir.Sende zaten tanıttığını bilmiyorum demişsin  ;)
Ben siteyi daha önce bulmuş olabilirim, forumda da önce tanıttım fakat süre engeli yüzünden cocoextrar arkadaşımıza konu verildi.
Sorun değil, ben veya başka birisi de tanıtabilir.Hepimiz huzurlu bir şekilde kazanalım da gerisi benim için hiç önemli değil.
Tekrar teşekkür ederim @ptcsite46 :)

Hepimize bol kazançlar  (a)

jupiter

Bitcoin için bot kullanan var mı aramızda ?   O:-)

knnsz