İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Alıntı yapılan: Lucadris - 08 Mayıs 2016, 21:55:31
Üye getirip para kazanabileceğimiz site var mı ?
Ücretli üye getirirsen kazanacağın bir site var ama senin de tek seferlik ucret odemen gerekiyor
Onun dışında anket siteleri falan olabilir

orhann

Paraya ihtiyacım var tabii ki internetten dolu dolu bi para beklemiyorum ama günde 0,5-1,0 dolar kazandıracak siteler önerirseniz en azından artı bi destek olur. Toloka'ya üye oldum 3 günde 15 dolar para kazandım böyle kazandıran siteler önerirseniz gerçekten çok yardım etmiş olursunuz

ibrhmsny

Foruma hoşgeldiniz.
Anket ve görev siteleri var, en başta clixsense.
Ptc siteleri var, en başta trafficmonsoon. Kimlik onaylı olduktan sonra günde 0.3 usd civarı reklam veriyor genelde.
Faucet siteleri var, bitcoin cüzdanı edindikten sonra, bitcoinin 100 milyonda biri olan satoshi veren siteleri gezersiniz.
Bunlar toplamda beklediğinizden fazla kazandırır.

orhann

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 26 Mayıs 2016, 18:16:58
Foruma hoşgeldiniz.
Anket ve görev siteleri var, en başta clixsense.
Ptc siteleri var, en başta trafficmonsoon. Kimlik onaylı olduktan sonra günde 0.3 usd civarı reklam veriyor genelde.
Faucet siteleri var, bitcoin cüzdanı edindikten sonra, bitcoinin 100 milyonda biri olan satoshi veren siteleri gezersiniz.
Bunlar toplamda beklediğinizden fazla kazandırır.

Teşekkür ederim. Clixense üye olmuştum fakat bişey kazanamadığım için girmiyorum artık

BySuat

Alıntı yapılan: orhann - 26 Mayıs 2016, 18:02:53
Paraya ihtiyacım var tabii ki internetten dolu dolu bi para beklemiyorum ama günde 0,5-1,0 dolar kazandıracak siteler önerirseniz en azından artı bi destek olur. Toloka'ya üye oldum 3 günde 15 dolar para kazandım böyle kazandıran siteler önerirseniz gerçekten çok yardım etmiş olursunuz
imzamdaki sitelere bakabilirsin.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: orhann - 26 Mayıs 2016, 18:19:02
Teşekkür ederim. Clixense üye olmuştum fakat bişey kazanamadığım için girmiyorum artık
Forumumuzda önerilen siteler bölümünde clixsense konusuna bir bak istersen, senin gibi kazanamadığını söyleyen üyeler olmuştu. Verilen cevapları bir inceleyin.
Neobux a da mutlaka bakın. Hiçbir şey yapmasanız da günlük çekiliş haklarınızı kullanın.

orhann

arkadaşlar referans linkimi nasıl yagınlaştırıp referans edinebilirim?

utkuberk

referans değişimi konusu var orada değişim yapabilirsin ben öyle yapıyorum tabi zamanın varsa çünkü her değişimde site sayın artıyor  (a)

orhann

Benim hiç referansım yok ki şuan  :)

utkuberk

hiç üye değilmisin ptc sitelerine