Sorunum var diyenler, dökülün.

Başlatan ricci, 17 Eylül 2013, 02:21:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: ikose - 09 Şubat 2015, 11:23:29
ATM hataları çok kısa zamanda hallolur aslında..
çünk, hergün para eklerler ve ekleme yaparken bakiye mutabakatı yapmak zorundalar..
senin işleminde olmadığına göre ellerinde senin yatırdığın para zaten açıkta bekliyor demektir..
ancak prosedür gereği demişlerdir bu kadar süreyi..
Sen sıkma canını :)
Eğer bu işlemi şube veznesinden yaptım deseydin eyvah diyebilirdik  :y
Tek sıkıntı sana faiz uygulamaları olacak ki işlemini kontrol etmekle senin yükümlü olduğunu düşünürsek bunun iadesini isteyemeceksin  :S
Bireysel müşteri temsilcisi bile bunu anlamadı. Bakalım işlemlerimi araştıracaklar. Hem kart bozuk hem de makbuz hatalı, parayı alırken iyi ama (d) İnşaallah dediğiniz gibi olur yoksa dava açmak gündemimde.

ikose

Alıntı yapılan: sametseven - 09 Şubat 2015, 11:28:57
Bireysel müşteri temsilcisi bile bunu anlamadı. Bakalım işlemlerimi araştıracaklar. Hem kart bozuk hem de makbuz hatalı, parayı alırken iyi ama (d) İnşaallah dediğiniz gibi olur yoksa dava açmak gündemimde.
Temsilcilere suç bulma..
en fazla 15-20 günlük Rotasyon ile onlara ne ezberletiyorlarsa o..
ama Kasa bakiyesinden sorumlu memur elindeki fazlalaığı bildirim yapmak zorunda olsuğundan
bu olay açıkta bekleyen işlemlerde..
Aynı gün akşamı arasaydın zaten sorun olmazdı, kasa mutabakatında açıkta kalan işlemi onaylamak
kalacaktı geriye.. Eğer makbuzun saat gün bakiye ve hesap no yazılarında problemsiz olarak elinde bulunduruyorsan
en fazla yatırdığın şubenin müdür yardımcısına rica etmen olayı kısa yoldan çözmen demektir..
sadece Kayıtlarda beleyen parayı , epey uzun bir işlem ve detaylı tutanakla  hesaba atmaları azıcık zaman alır o kadar..

fkork

Alıntı yapılan: ikose - 09 Şubat 2015, 11:35:18
Temsilcilere suç bulma..
Aynı gün akşamı arasaydın zaten sorun olmazdı.....

Ve ihale sametseven e kalır......

ikose

Alıntı yapılan: fkork - 09 Şubat 2015, 11:53:18
Hocam naptın yavvv
sakinleştirmeye çalışıyoruz sameti, ortalığı kırıp dökecek yoksa..
15 yıl bankacılık yaptım, çalışmadığım bölümü kalmadı, ama şuan
emekli  maaşımı almaya gittiğimde ben bile bazen kavga edip geliyorum :))

sametseven

Alıntı yapılan: fkork - 09 Şubat 2015, 11:53:18
(hp) :D

Alıntı yapılan: ikose - 09 Şubat 2015, 11:55:29
Hocam naptın yavvv
Valla yeşil haydarı ( (zopa) ) çağırıp uğraşamam. Bire on istiyorum, alırım da ben (p) terazi kurulacak nasılsa kartı ve o bankamatiği yapanlar düşünsün (kk) umarım bu işi en kısa zamanda çözerler

fkork

Alıntı yapılan: ikose - 09 Şubat 2015, 11:55:29
Hocam naptın yavvv
15 yıl bankacılık yaptım, çalışmadığım bölümü kalmadı, ama şuan
emekli  maaşımı almaya gittiğimde ben bile bazen kavga edip geliyorum :))

Kel vardı, ilacı olsa bir şey yapardı mı ne bir deyim var ya, onu  ima ediyorsun yani?

sametseven

Fazladan yatıracağım o paraya ihtiyacım var. Zaten 2 misli harç ödeyeceğim okulu uzattığım için. Ama isterlerse bu dünyada maddi bir süre sıkıntı çekeyim; karşılığında kalıcı olarak günahlarımın bir kısmını da ben veririm :D benim korkum yok onlar korksun asıl

hakanatik01

Alıntı yapılan: sametseven - 10 Şubat 2015, 21:24:40
Fazladan yatıracağım o paraya ihtiyacım var. Zaten 2 misli harç ödeyeceğim okulu uzattığım için. Ama isterlerse bu dünyada maddi bir süre sıkıntı çekeyim; karşılığında kalıcı olarak günahlarımın bir kısmını da ben veririm :D benim korkum yok onlar korksun asıl
Bakanlar kurulu karar alamış bak Arınç açıklamış "Ancak ilgili dönem içinde, mezun olamayan öğrencilerden normal öğrenim için artırımsız olarak katkı payı alınacaktır. Süresi 4 yıl olandan 4 katkı payı alınmayacak, bunu aşanlardan da yüzde 50 veya başka bir şekilde artırımlı değil o yıl için ne kadarda katkı payı bu alınmaya devam edecektir." sanada vurur mu bilmem araştır o konuyu ,2misli ödenmeyecekmiş artık ödediklerin de geri alınabilecekmiş sanırım tam ayrıntılı izleyemedim öyle bakarken denk geldim sen araştır artık :P

aydyar13

Aynı derse 3. kez yazılınca %50 arttırımlı diye duyduydum bende.

sametseven

Alıntı yapılan: aydyar13 - 12 Şubat 2015, 00:32:48
Aynı derse 3. kez yazılınca %50 arttırımlı diye duyduydum bende.
Yok hocam, çoğu dersi sadece 2. kez alıyorum. [spoiler] Bayağı bir depresyon, bunalım yüzünden 2 sene boşa harcadım.[/spoiler] ilk dönem de artırımsız verdim hatta ama bu saçmalık nasıl oluştuysa bana 2 misli yatırma yolu gözüktü, cebimdeki kağıtta yatıracağım miktar  görünüyor, değiştirmezler  :'( (zopa) Hoş parasını çıkarttım :D ama ailem için harcamak vardı o parayı